sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Kadir hayırlı olsun, hakkını verirsin sen zaten...

sağol Erdem abi :) hakkını vereceğim den emin olabilirsiniz ;tacli#

kadir abi hayırlı olsun....

sağol kardeşim,arzulayan herkesin olsun ;tacli#

Hayırlı olsun Kadir. Çok büyütmeli dürbünlere karşı bende de bir soğukluk başladı. Bu yüzden Leapers 3-9x32 kullanmaya başladım. Hadi hayırlısı.

sağol kardeşim teşekkür ederim,çok büyütmeli dürbünler in ayarı baş ağrısı,ne kadar büyütmme vuruş nokta bir o kadar değişiyor,40 zom ile 300 metre hayal bir atış benim için, zaten o atışı 12 zoom da gerçekleştirmiştim,

bunun zevkini nasıl aldım onu anlatayım,araziye çıktım optima 1x40 reddot ile 138 metreye kadar yaptığım atışları gözlemliyordum,hemide desteksiz,çok kayif verici bana o gün o atışlar, bunu sırf şişe kırmak için aldım,

ilkertozluklu :

İlker kardeşim açıkcası biraz tuzlu geldi,sonra dan gördük,104 dolar mı öyle bir şeye aldık,karşı taraf kargoyu ödedi,başka yerde sıparişi geçtikden sonra 70 ile 80 dolar arası fiyat olduğunu gördük,sağlık olsun,bu ilk alış verişimiz olur böyle acemilikler :)

evet arkadaşlar yavaş yavaş takımı toplamıya başlıyorum :P geçen hafta sıparişini geçmiştik AGOC 4x32 scope nin ;tacli# aynı gün başka bir çinli den, çan çin çon dan da bir takım sıpariş geçmiştik,çeşitli malzemeler ufak defek ekipmanlar almıştık,o henüz elime ulaşmadı :)

gelelim bu alete ;tacli# ne yalan söylüyüm internetdeki resimlere bakınca dış kısmı siyah lastik zannetmiştim ;şrofls;. meğer metalmiş u½%;

peki bu aleti niye aldın diye soracak olursanız,ayak da desteksiz atışlar için,arazide daha rahat dolaşayım diye aldım ;tacli# netliği nasıl :him:s;(:sleeping: :him:s

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

yav halen düşünüyorum adamlar bana gerçek AGOC u mu gönderdiler diye :him:s;şrofls;. netlik süper manyak manyak ;şrofls;.;tacli#

20mm ayak var üzerinde,bunu söküp yanında gelen beleş 11mm ayağı takabiliyoruz istenildiğinde ;tacli#

[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/090828/temp/eoxhbw6i.jpg][Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/090828/temp/2kls8ari.jpg][Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/090828/temp/oipehgaz.jpg]

fotoğraf makinası dandik,ve sıcak hava dalgalanması olmasına rağmen çekebildiğim görüntü bu,puslu çıkmış,bundan daha netdir g;$i sağdaki ev tam 238 metre,artıkılın gösterdiği karşı bina 478 metre ;şrofls;. bir 2 zoom daha olsa 478 metredeki arabanın plakasını okuyacağım sanırım ;şrofls;. diğer ürünler gelince buraya eklerim görüntüleri,

okuduğunuz için teşekkürler ;tacli#

saygılar

[Resim Engellendi: http://img269.imageshack.us/img269/5846/dsci0870p.jpg]

sagol sana da iyi istirihatler dilerim kardes :)

burdan siparis gecebilrsin,bu siteye aitdir,zaten baskada dampa ayak satan yok bildigim kadari ile uygun fiyata,burdaki üyelik bilgilerinin aynisini verecegim linke girmen yeterli olacak,iskenderun a selam,arsuz ve gülcihan da görev yaptim,cok güzel yerler idi,askerlikmi yaptim tatilmi ben bile anliyamadim,simdi cagirsinlar giderim,ben böyle askerligin gözünü seveyim ;şrofls;. balik tut,deniz de yüz.duvardan atla okey oynmaya git,pansiyon da neler vardi neler ;şrofls;. tabbi paran varsa ;şrofls;.#hims bir gece devriye atiyorum pansiyonun oldugu bölgeye yakin nöbetci yeri vardi,benim devre acmis birayi efkar dagitiyor ;şrofls;.#hims öbürü kogustan kendi yatagini nöbet yerine götürmüs horul horul uyuyor ;şrofls;. bir seferinde kogusun nerdeyse tamami okey oynamaya gitmis,cayci yok cafeye bakacak,garson yok,asci yok,rütbeliler yemek bekliyor,bizimkiler dörtlüyü kuran duvardan atlayip okey oynamaya gitmisler ;şrofls;.#hims ben haric ;şrofls;. bende yandaki binadaki kizlan kesislesmekle mesgul ;şrofls;.#hims biz böyle askerlik yaptik ;şrofls;. imkan deyilde firsat bulsam askerlik yaptigim kampi ziyaret etmek isterim ;tacli# konu ile alakasi yok ama sen orali olunca icimi döktüm biraz kardes ;tacli#

dampa ayak linki

http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…mpa=&ID=141

fx glad in fiyati 2900 civari sanirim,siteye üye olursaniz burdaki üyelik bilgilerin aynisini girerseniz bir indirim söz konusu,

evanix kullanmadim,ancak gördügüm kadari ile henüz bu tüfek icin regülator uygulamasi yapan arkadaslar var,daha stabil atislar yapsin diye,söyledigim gibi 30 40 atislik tüfekler beni kesmiyor,yayli tüfek ile dahi atis yaparken arada bir sigara yakarim bu esnada bile atis yapiyorum,bir basladim mi yorulancya kadar atisa devam,herkes ayni olmaz olmuya bilir 30 atis yetebilrde :)

bütce durumu nedir bilmiyorum,ancak formda kaliteli 2 ci el pcp tüfekler de var,bulundugun yerde scuba tüpü dolduracak yer varsa,direk tüfege baglar gerile gerile atis yaparsin.t12 olsun aa olsun evanix olsun,suan ulasa bilecegin sifir tüfek t12 ve evanix dir türkiyede,air arms in ne zaman gelecegi belli deyil,1 yil oldu ha geldi ha gelecek derken o tüfegi bekliyen bir cok kisi baska marka tüfek aldi,

yeni tüfeginiz icin dampa ayak almanizi tavsiye ederim,dampa ayak olmadan dürbünlü atislarin zevkine varamazsin özelikle güclü yayli tüfeklerde,dürbünü bozarsin,ikide bir ayak kayma yapar vs,,pcp tüfek ile atis yapmak bam baska bir kefiy,hele hele elinde fx glad gibi yüksek tüp hacimli tüfegin varsa o keyif ikeye katlanir,zira ben bir sigara icimene 20 atis yaparim,30 atisda bir hava doldur atis keyfimi bozar,cünkü scuba tüp üm yok.olsunda istemiyorum,zaten kaliteli pellet kullaniyoruz bir dünya para,birde scuba tüp dolurma parasi olunca,tabbi birde bunu doldurmaya gideceksin,yayan gidecek halim yok ;şrofls;. kisacasi fx glad ve pompa bana yetiyor,öyle olsa 30 atislik tüfegimi satmazdim g;$i
    aa da güzel tüfek kalitesi ortada,pcp icin onu alacaktim,bekle dediler bekledim,bu arada arastirma yaptim,tüfegin tüpü sabit tüp,ortada bir servis yok,sadece bir abimiz garantisi benim diyor,öyle olunca vazgectim,t12 düsündüm,onunda manometresi yok,kaliteli tüfek ama aradigim o özellik yok,ama firma extradan manometre getirtecek,fx in firmasinda gözüküyor,yedek aksesuarlar vs vs,yine de beni kesmedi,idareten at44 aldim,

baktim gördüm 30 40 atis bana yetmiyor,atisami geldim pompalamayami geldim belli deyil ;kihhik,o ara t12 ile glad arasinda secim yapmam gerekiyordu,bir arkadasimiz ihtiyacdan dolayi her 2 sifir tüfegini satiliga cikarmisti,gecmise döndüm cektigim zahmeti hatirladim,bu arada ustalardan da hangisini alayim para var dedim,paran varsa glad al dediler,bende öyle yaptim,hicmi hic pisman deyilim,gerile gerile atis yapiyorum ;keyfs; düsük ve orta gücde manometre ibresi gidim gidim oynuyor yani su demek,at babam at ;şrofls;. düsük gücde kendim testini yaptim 400 pellet attim,dahada atabilirdim 90 bar civari hava vardi,imkan varsa mod54 e falan yatirim yapma,devir pcp tüfek devri,

yayli tüfek ile 100 metrede 5 de 5 yapmak zor is,kaliteli pcp tüfek ile bunu yapabilirsin her zaman :)

keçesi şefvaf renkde hatsan keçeleri gibi plastik,keçenin hasar gördüğünü pek zannetmiyorum,kundağı sök bak,yay kırılmış ise ve siz halen atış yapabiliyorsanız muhtemelen orta lar dan bir yerin den kırılmış olabilir,iç içe geçmiştir,,hatsan yayı olur,7 spir kesmen lazım,ama orjin yayı kadar güçlü deyil, yayın kırıldığını anlaman için namluya kırarken hafifden boşluğa düşer gibi bir durum yaşarsan,bilki yay kırılmıştır,ve atış esnasında belirgin yay dan ses gelir,

ben yaklaşık 15 kutu pellet attım yay kırılmadan önce,hal bu iken halen 100 metrede şişe kırabiliyordum, gamo ts10 pellet ile,bu tüfek dizellemeyi sevmiyor, pistonu yeşil gresledim 100 metrede şişe kıramadım,aynı gün srdüğüm yağı temizledim,ertesi gün yeşil gres siz 100 metre den şişe kırmaya başladım tekrar,

senin tüfeğin yayı kırılmasın :him:s namluyu kırdığın an hafif boşa düşmüş hissi veriyormu?kundağı sök bak yay kırıldı ise iç içe geçmiştir muhtemelen,atış imkanı verir ama gücü düşer bu şekilde,

paran varsa stogerx10 al daha iyi,,bir alternatif seninkilerin fiyatında kral magnum 4,5mm var,bu tüfekde güzel başlangıç için,ama biraz cık gücü düşük hatsan dan,50 metreye kadar ancak şişe kırabildim,diğer tüfek hatsan ları denemedim 50 mt üstüne, 50 metre sana yeterse kral magnum al,tetiği hatsan ın kin den daha yumuşak ve metal,sağlamlığına gelirsek ben bir buçuk yıl kullandım sadece yayını değiştirdim,mod85 ile bir kutu attım ancak,