2 side aynı tüfek gönlün hangisine kaydı ise onu al
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben ilk defa dün havalı tabanca ile tanıştım,hiç de beğenmedim,boncuk tabancası gibi,pellet i giderken görebiliyorum ha birde 30 metre şişe dikip deneme yapmıştım gelir gelmez,sonra 20 metreye düştü,15 e düştü,10 a düştü,5 e düştü ule kır garii şu şişeyi bee yok hatsan ın kendi pellet ini denemiştim,sanırım biraz ağır geliyor,daha hafif pellet ile son deneme mi yapacağım, belki pellet namludan çıktığı an görünmez
-
not : standart ayarlı glad 300 metre de sadece ince yapılı şişeleri kırabiliyor,250 metrede yine standart gücü ile kalın efes şişesini kırabiliyor,
300 metre de her attığımı vuramam,ki bilmiyorum sıfır rüzgar da hiç atış yapmadım,denemek lazım,olsada 2 olur 3 olur sıfır rüzgarda, rüzgarın daha az olduğu günlerdeki gördüklerime göre,denemek lazım,ama 200 metre de 5 de 5 yaparım fx glad ile,
-
Kolleksiyoncuda olmamak gerekiyor...Silah ne için alınır?..duvara asmak için değil herhalde..
Osman abi unutduğum 2 cümle daha var neydi o
-
ordan buraya 5 6 lira alıyor kargocular pellet sıparişi geçtiğimde,ufak fazla yer kaplamıyor,istanbul ile yalovanın arası nedirki buraya nasıl üye olduysan aynı işlemi oraya kopyala,ürünü sepete at yada direk al butonunu tıklarsın,adres bilgilerini teyid edersin,son işlem olarak kredi kartın varsa o seçeneği onaylarsın,istenilen kart bilgilerini girersin onaylarsın alış verişi tamamlamış olursun,,kartın yoksa havalesi seçeneğini okeylersin,orda yatagun e ait ptt hesap numarası bilgilerini not et,postaneden o hesaba havale yap,yatagun ü ara parayı yatırdığını söylersin aynı saat paketler verirler kargoya
-
dur gitme
onlar sana göndersin burdaki üyelik bilgilerinin aynısını vereceğim link e gir üye ol,ver sıparişini şimdi, alış veriş sonunda ptt online ödemeli seçeneğini tıkla,yarın postane den gönderirsin parayı
-
bu 2 pellet e göre not verme kardeş, uygun fiyatlı olarakdan isabetliği en iyi pelletlerin başında bana göre gamo pro magnum,orta derece fiyatlı diana higpower, kaliteli pellet diyorsan fx kullan,
fx pellet
gamo pro magnumdiana higpower, ve gamo ts10 pellet bunları bir dene,
ince mehmet kaliteli bir pellet deyil, gamo match attığın mesafe için uygun deyil
-
hangi pelletleri kullanıyorsun bu tüfekde kardeş?
-
-
hayırlı olsun,kral firmasını tebrik ederim,çok güzel bir uygulama yapmış,çok beğendim pellet yükleme haznesini,önceki neydi öyle yahu
-
öyle yerlerden alış veriş yapmayın,terörist yandaşlarının kullandığı ticari bir yoldur
-
çok fazla para istemezler,tüfeğn fiyatı ortada
-
sentetik de güzel,ahşap kalitesi çok da iyi deyil,dikkatli kullanmak lazım,kendin yaptırabilirsen ceviz kundak bilemiyeceğim,ben bu tüfeğin sentetik kamoflaj renkli olanını x50 yi bekliyorum onu alacağım,yıl sonuna doğrumu gelecekmiş öyle birşeyler duymuştum,dilersen fabrikayı ara orda satış müdürü hakan bey ile görüş,ahşap kundak almak istiyorum dersin,vardır ellerinde sanırım,
-
abim o vidalar yanlamasına girer,aşağıdan yukarı doğru,ana gövdeyi tam iyi merkezliyemez isen vidaları takarken zorlanırsın,
-
tüfeğin kundağını sök,tetik tertibatının sol yanak kısmının yakın mercek resmini çek ekle buraya,hadi bekliyorum, kafanı yorma yaparız ;tacli#,şimdiden tahmin yürüteyim bende hiç olmadı ama,orda beyaz çelik tel var,onun ucu girdiği delikden çıkmış olabilir, servisdeki usta senin kadar acemi havalı tüfekde,tecrube ile sabittir
tüfeğimin içini açtım ve emniyeti yaptım.sorun
emniyeti tutan telin bir ucu tetiğin üstündeki çıkıntıya takılı olmalıyken boşta duruyordu.onu tekrar yerine taktım.fotoğrafları hemen eklemeye çalışıcam.
stoegerın işçiliği hakkındaki yorumlarımı sorarsanız. beş para etmez.makineler tarafınfdan yapılan kısımlar güzel ama el işçiliğiyle yapılan yerler beş para etmez.
adamlar karşılıklı iki vidanın eğimini bile tutturamamışlar.herkese yardımları ve ilgilerinde dolayı teşekkür ederim.
ne tahmin ama nokta atışı
hangi vida dan bahsediyorsun tam anlıyamadım kardeş kundak yan vidaların dan mı bahsediyorsun?
-
tetiğin arkasındaki telin altında küçük bir vida yokmu seninkinde? olması lazım,o vidayı sonuna kadar gevşetme,tetik kutusu nun hizasına gelsin yeter, o teli kenarı kaydır vidayı gevşet,vidanın üstündeki yarık telin yönünü göstersin,sonra o teli tam o yarığın üstüne oturtdur ki vida sarsıntıdan düşmesin, çok bir fazla değişiklik fark etmiyor,bol bol pratik yaparsan alışıyorsun zamanla,x20 nin tetiği sert derken mod95 in tetiği ondan daha sert gelince dedim ben x20 nin tetiğine bayağı alışmısım,demekki sert in sertide varmış dedim
dianam var onun dışında hw yi kullanmadım,diğer yaylı tüfeklerimin hepsinin tetiği sert idi,yapabilecek birşey var ama beni aşar,masrafı var,yeni tasarım uzun işler bunlar,tetik mekanizmasını silbastan yapmak lazım
-
onlar beni aşar,adam öldürmeyeceğiz korkutacağız,hırsızın gözü korksun yaff tırtıklı kenarı oluklu bıcaklar ölüme sebebeyetde baş faktörü oynar
-
ben geçen hafta aldım bir tane,ucuz bir şey,pek anlamam bıçakdan,elime güzel oturdu,şekil olarakda beğendim,kılıf çok hoşuma gidiyor,kalın bir derisi var,tabanca kılıfı gibi,
banka ve dövizcilerinen sürekli haşir neşir olduğumdan üstüm dolu olur özellikle yaz aylarında,benimkisi bir tedbir caydırı olsun diye aldım,bu olayın yaşanmışını yaşadığım dan alıyorum,bundan 10 yıl önce topkapı dayım,sulukulenin için den geçip fatih miydi, ondan sonraki yere gidecektim,adamın biri bir yırtınıyor ama nasıl,topkapı da,polis polis diye,alt geçitden geçerken 3 tane pç adamı sıkıştırıp parasını almışlar,o zamanının para ile 300 milyon 10 yıl önce,azıcık veletler yol kesiyor abi para ver abi para ver,vermezsen hele ortalıklarda kimse yoksa seni araya bir aldılarmı,bıcağı şişi kimin vurduğunu göremezsin,sokak da yaşayan çocukların hepsinde kesici alet var,cezası ne ise öderim ama taşımaya devam ederim
[Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/090822/temp/tbr8smsj.jpg][Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/090822/temp/wket94o4.jpg][Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/090822/temp/67if3tzv.jpg]
-
bir daha ara bakem ellerinde kaç tane tüfek kalmış soru ver x20 ahşap
-
emniyeti sökmek için yayı çıkarmasına gerek yok,çok kolay sökmesi pistonu sökmek için tetik tertbatını dağıtmasına da gerek yok,elime stoeger geçerse nasıl söküp taktığımın videosnu çekerim,tam aklımda kalmadı ama ben yayı sökmek için yay takma aparatını dahi kullanmıyordum,diğer tüfekler gibi yayı sökerken ecel terleri döktürmüyordu hatırladığım kadarı ile,
varsa gönüllü bir stoegerci arkadaş göndersin içini açalım bakalım hep beraber videolu anlatım ile yakın mercek görürüz