saydım tam 27 tane fx tüfek satılmış o günden bu yana hayırlı olsun
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
biraz atış yapayım eski aşkımla
-
tamamdır kardeşim,kafanı hiç yorma,tavsiye ettik arkasında da dururuz,seni aşan durum oldumu gönder bana hallederim
-
tüfeğin kundağını sök,tetik tertibatının sol yanak kısmının yakın mercek resmini çek ekle buraya,hadi bekliyorum, kafanı yorma yaparız ;tacli#,şimdiden tahmin yürüteyim bende hiç olmadı ama,orda beyaz çelik tel var,onun ucu girdiği delikden çıkmış olabilir, servisdeki usta senin kadar acemi havalı tüfekde,tecrube ile sabittir
-
-
hayırlı olsun güle güle kullan patriotun üstünde nikko yu kullanan ilk Türk olarak kayda geçeceksin
-
-
bende de alman loptop u var ufak birşey,sinir oluyorum yazı yazarken, bazen kelimeler farklı yöne çekileceği için yazımdan vaz geçtiğim olmuştur,noktalı harfler özellikle
-
yav deniz senin şu mod125 i bana bir gönderiversene ben ona bir canlı video grupmanı çekeyim senin ilana ekleriz
-
sizi yıldıran tüfeğinizin kundağının içi boş oluşu,o darbeyi yanağınızda hisseddiğinizden kamyon çarpmışa dönmüş tabiri kullanmışsınız,tüfeğiniz halen dizel etkisi yapmakda,bu durumun geçmesi için bol bol atış yapmalısınız yay ömrünü yarılamış olmalı,
yay çekicini sök onsuz montele atış yap farkı görürsün,bir daha kamyon çarpmaz bu arada yay çekicinin aynısın dan tornacıya teflon olanın dan yaptır,gerisin geriye montele,bunu niçin yaptıracağım dersen yay ın daha sağlıklı uzun ömürlü olur,bir nevi o parça yayı dengeliyor yay ın yamulmasını önlüyor,az bir miktar gücü düşsede seni tatminkar eder,daha isabetli atışlar yaparsın,sarsıntı şiddetli çarpma azaldığı için,
-
bende de var,sırf şekil olsun diye aldım,başka da bir moka yaramıyor inanın normal 1,50 liralık lazer ona 10 basar gerçi benim aldığım 25 tl civarı idi hatırladığım kadarı ile,namluya oluyor ama kıyıpda namluya takmadım,çizecek namluyu adım gibi eminim bu lazer e bir operasyon yapacağım boş zamanımda,1,50 liralık lazeri içine monte edeceğim
-
350 peşin veriyormusun
-
sniper lar ulu ortada atış yapmazlar, çünkü av olurlar
-
be ne lenn böyle çok mu uğraştın fotoğ ile
-
abi onu da siz ayarlayın garii adamlar ın pcp tüfeği yokki tüp,kompuroser ayarlasınlar 2 tane scuba tüp yeterli sizlerde mevcut fx glad ları da dolu getirirsiniz,orta güçde at babam at akşam ı edersiniz
-
güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz,yeriniz de çok güzel,atıcının hemen arkasında buz dolabı var çaydanlık da vardır,tam ankara team lik bir polidon olmuş gözleme çay 5 lira ver kardeşim
-
hayırlı uğurlu olsun
-
-
o mekanizma geçme dir,geriye doğru tıkıladığınız da mekanizma kopmtle elinize gelir,ben kral magnum u sökerken önce sabit zannettim,kaynaklı gibi duruyordu orası,muhtemelen sendeki de öyledir,tetik mekanizmasını söktüğüm anda o da elime gelmişti yay ı çıkarırken birazccık elimden kaçırmıştım her ne olduysa o anda oldu tetik mekanizması yerinden komple çıkmışdı,baktımki tetik mekanizmasının taban kısmın da tırnak var,şöyle söylüyeyim,tetik mekanizmasının ilk takıldığı yer biraz geniş ileri doğru itiyorsunuz orda takılı kalıyor,kızak misali, stoeger x20 nin de tetik mekanizmasını sökmenize gerek yok,kızaklı sistem,geriye doğru çekin komple elinize gelir mekanizma,
-
Kİmzamda da görünüyor. CFX çakması bi Kralım var benim, 4.5 lik...
Havalı tüfek olayında 3-4 aylık mazim var, dedim ki, " Arkadaş ben bu pistonun içinde ne varne yoksa dökeceğim". Amacım; pellet haznesindeki sorunu gidermek...
Kundağı mekanizmadan ayırdım, baktım ki yayı tutan pimi çıkamanın mümkünü yok... Bayağı uğraştım... Tetik mekanizmasını olduğu gibi serdim. Oradan mı açılıyor burdan mı açılıyor derken baktım olacak gibi değil. Eee tetiği dağıtması kolay, bir de toplamaya uğraştım... Ama bi türlü yayı tutan pimi sökemedim... Pellet haznesine de ulaşamadım...
Kralın yay pimi CFX inkinde biraz farklı galiba, bunu nasıl sökeceğim bana yardım eder misiniz?
Birde pellet haznesinin kolay açılıp kapanması için, pratik bi çözümünüz var mı?o şekilde resimlerseniz yardımcı olacak kişiler çıkacaktır,yayı tutan pim derken tam anlıyamadım tüfeğin ana gövdesi üzerin de arka kısımdaki kalın pimden mi bahsediyorsunuz? şayet o pim ise sökerken dikkatli olun yay fırlar yaralanmanıza yol açabilir, birde tetik mekanizmasını sökmenize gerek yoktu komple çıkıyor o takım