sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

fx glad çantası içesin de ve aynı zaman da kendi kolisini de var,tüfek elbise dolabın da dik bir şekilde duruyor,büyük yağlı bir bez ama vıcık vıcık yağlı deyil, o şekilde tüfeği bez ile sarıyorum,yerleştiriyorum çantasına,kolisini de geçiriyorum,koyuyorum dolaba, yağ ın adı LPS, tüfek de paslan ma yok,diana mod 48 tüfek kılıfında dolabın yanın da dikili bir vaziyetde duruyor,tüfeğin dış kısmını yağladım bez ile,çöp poşeti elime geçti o gün ;kihhik, geçirdim tüfeğe,yerleştirdim kılıfına,bu tüfek de de paslanma yok,oysa daha önce başka yağ kullandığım da diana mod48 ve fx glad ın güç ayar başlığı şarjör pim başlığı,emniyet başlığı pas tutmuş idi az bir miktar, bulundu o da da ciddi nem oranı var,bu yüz den elbise dolablarımın tek kapılarını açık bırakıyorum,tüfek olsun olmasın,elbiseler e küf nem kokusu siniyor havalandırmasam,

atış dan geldiğim zaman,tüfeğin dış yüzeyini temizlerken namluya da harbi çekiyorum,

bütçeyi ayarla fx glad al atışın keyfini sür,ne o öyle 30 atışda bir tüp mü dolduracağım ;kihhik, zaten kullandığımız mühümmat cep yakıyor,birde buna scuba tüp doldurt bir kutu pellet atmanın maliyeti 50 lirayı bulacak ;kihhik, evde boş zamanın da pompala benim gibi ;kihhik, ben paylaşım yapacağım zaman fx glad ile ancak o zaman tam güç moduna geçiyorum,uzak mesafeler de ilk önce orta güçde ayar çekiyorum,bu 50 100 metre deyil,,,
    zamanın da o tüfek şu tüfek,şunu yapsam iyi olurmuyu hesaplar sam 2 tane fx parası vermişliğm çıkar ;şrofls;. şuan yurdumuz da satılmıyan pcp tüfeklere bile yan gözle bakıyorum,attığını vuruyor kırıyorsun,o tüfeği alınca yine aynı mesafelere atış yapacağım yine aynı şişeleri kıracağım,ne anlamı var şimdi mevcut tüfeğimin üstüne 1000 lira 2000 lira verip başka tüfeğe geçmenin :) 400 mt ye 500 metreye atacak halim yok ki,havalı tüfek ile tamamen zevk meselemesi bu mesafeler,her attığınızı vuramazsınız,olmadık yerlere gider saçma azıcık rüzgarda,

işim gereği pek uygun saatler de gidemiyorum av a,bir kere denedim onu da ahtapot kaptı ;şrofls;. şans işi ;şrofls;. ama gözle gördüm,tutan amca ankara lı ;kihhik, abi dedim o balık atmalık olmaz o gelmez falan,gelir gelir dedi ;kihhik, 1 2 saat gibi bir zaman ı doldurduk,amca oltayı toplayı yavaş yavaş,bunda balık var dedi ucun da :!: kaptım elin den hemen oltayı çektim ;şrofls;. bir adet deniz alası :P çok güzel bir balıkdı, kefal yavrusu yakalayıp kuzu levrek gibi balıkların geçebileceği noktalara bırak ma yapıyorlar,tutuyor millet,bir seferin de boğaz da at çek yapıyorum 60 70 metre dalga kıran ın kıyısında 60 70 kiloluk kuzu balığı kol gibi kefalleri bir kıstırdı betonların arasın da dedim ne oluyor lenn ;tacli# adam ın bir tanesi kiloluk kefali 3 lü kancaya takmış bırakma yapıyor kuzu balığına g;$i bırakma ile av düşünüyorsun tatlı suyun denize döküldüğü yerler de denemen lazım,yada büyük iskeleler de,bu 2 yerde yakalarsın balığı ama ne zaman orasını bilemem şans işi,sabırla bekliyeceksin deniyeceksin

nerde o eski kefaller kıyıda gezen insan dan fazla ürkmeyen,yalan oldu gitti, sahili çok sığ yerde atman gerek serpmeyi,or da da balık yok,serpme tatlı su içindir,bence sen çok sığ kayalık bir bölgeye olta ile av a git,akşam saat 8 de başla ava sülünüz ile,gelen balıkların boyutu hatırı sayılır olacaktır,

stoeger kullanan arkadaşlar,tüfeği söküp piston u yeşil greslemenize gerek yok,tecrube ile sabittir bu tüfekde,yeşil gresli 100 metre de şişe kıramıyordum ;şrofls;. gres siz hali ile defalarca şişe kırdım,bir gün öncesi gressiz kırdım,ertesi gün gresli hali ile kıramadım olay bu,

tavsiyem LPS yağ alın tüfeği dağıtmadan yayın ordan içine sıkın,bu yağı tüfeğin genel bakımında da kullanabilirsiniz,çok fonksiyonlu bir yağ dır kendileri,bu yağı kullandık dan sonra başka hiç bir yağ sürmeyin tüfeğinize,içine dışına neresine sürerseniz sürün,korkmayın dizelleme yapmaz g;$i ben patriotun içine şişenin 3 de 1 ni boşaltım,ona rağmen ne patlama ne dizelleme oluştu tüfek de,pas nedir bilmez dim bu yağ varken elimde,

LİNK

http://www.gozdehirdavat.com.tr/urun.php?sessi…Gn4J&id=184

Yeni sorunlar oluştu,

9x zoomda mesela 10 metre atış yapılabilirmi?(Bende mildot kayboluyor hedefi görüyorum ama içindeki çizgi gidiyor)Neden?

Birde demin ayar yaptım tam hedefden vuruyorum ama mesela sola kaçıyorsa klikden ayarlıyorum bu sefer üst ayar bozuluyor.Neden?

Yalnız atışları tam 10 m den yapamıyorum alanım yok 8m civarı.

Tekrar teşekkür ederim,kolay gelsin.

çok kaliteli dürbün kullanmadım,senin kullandığın dürbün ebatların da çok kullandım,aynı durum söz konusu,8 10 metre gibi bir mesafeye 9 zoom yapıldığın da dürbün artıkılı kayboluyor,aynı zoom dururken daha uzun mesafelere bakılınca artıkıl çizgisinin yerin de olduğunu gördüm,mercek kalitesi çok önemli,

yukarıda bahseddiğim extra yükseltmeyi uzak mesafe atışların da üst mildot kurtarmadığı zaman devreye sokabilirsin,ben o atışımı nasıl yaptım zannediyorsun ;kihhik, 1 cm kaldırdım arkadan dürbünü g;$i

senin tüfeğinin alt vurma sorunu benim mod48 de de vardı, o ara arkadan yükseltmiştim sorun çözülmüştü,ancak tüfeğin gücü beni hiç tatmin etmiyordu,yayı değişti, tüfek kendine geldi 100 metre de şişe patlatmaya başladım,ve extra yükseltme gereği duymadım bu defa,sorun yayın eski oluşu imiş,

o dönem Erdem abiye pm atıp açtığım başlığı düzeltmesini rica etmiştim ;tacli# ( patriot diana mod48 e diz çöktür dü ) başlığın adı buydu ;kihhik, 60 70 metre den şişe kırmayınca biraz moralimi bozmuştu tüfek ;kihhik,

20 30 cm 100 metre de minnacık mı olur :him:s sen imzamdaki video yu izlemedim ellaam ;şrofls;. soda şişesi ;şrofls;.

mod48 videosunu tam izliyedin sanırım,video nun sonun da gamo pro magnum pellet in kutusunu gösteriyorum ;tacli# bu video nun asıl amacı 300 metre arazi tanıtım video suydu,,o bölümü çıkardım ara dan,fx glad resmi filan koymuştum bu yüz den video ya,

200 bar bu birşey olmaz diyemeyiz,gönder değiştirsinler adaş,yavv şu ürünü paketlerken niye son kontrollerini yapmazlar anlamadım gitti,çalışan işçilerin bazıları anladığım kadarı ile salla başını al maaşanı tarz dan görev yapıyorlar orda,yurdumuzun malı destekliyek de.böyle nereye kadar? yaylısını tavsiye ediyoruz 10 gün sonra abi tüfek bozuldu,pcp tavsiye edeceğiz standartı yok,kullanıcıya çeşit çeşit tüp yollanıyor fabrika dan,bunları kafa dan yazmıyorum kullanıcıların açtığı başlıklar dan örnek veriyorum,tüfeği kendin yap tüpü de ihraç et,500 alacağına 800 900 liraya alsın adamın içine sinsin,yanında dürbün de verip extra masrafa girme,kullanıcı geçmişe baktığın dan ilerisine de şüphe ile bakıyor,yer yer haklı da,

video yu izliye bildin mi? youtube hata veriyor,tekrar dene diyor,ama ben başka yönlü izliye bildim,ultrasurf proğramı sayesinde,

mod54 ile mod48 kardeş,bir numara küçük benimki ;tacli# ha birde tepmesi mod54 göre fazla,, video yu izleye bilirsen orda gösteriyorum hangi pelleti kullandığımı,gariban ın en isabetli pelleti promagnum,tüfeği al araziye çık marifetini kendin keşfet derim ^^100 metre ötesi biraz fantaziye kaçar yaylı tüfek ile ^^

101 metre grupman mod48 fx pellet, 12 atış, çökerek destekli atış,( tam destek deyil)

[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/090728/temp/eg6qbxrl.jpg]