darbe mi almış kadir o tüp? şu resmi birde üst den çekse idin güzel olurdu,
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
normal bakımı yapılmış,extra modifiyeli olmayan mod48 22cal, 102 meter videom
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
senin tüfeğinde dürbün kızağıda yok gibi burdan öyle gözüküyor bana öylemi arkadaki ayağın oturduğu yerde bir tırnak var sanki çift parça ayağa göre açılmış ebatda arka ayağın ordan namluya doğru ana gövde üzerine açılmış sağlı sollu bir kanal varmı yokmu
düşündüğüm gibi ise bu tüfeğe tek parça ayak monte edilmez -
dürbün ayağı sıkılı olduğu halde dürbün ün kendi ileri gerimi oynuyor?yoksa ayakları ile birliktemi gidip geliyor kızak üstünde?bir resim daha çekermisin kardeşim
-
git gel 15 günü bulur tahminim yer Samsun olunca,tam bilemiyeceğim biliyormusun ben hiç hatsan a tüfek göndermedim bundan sonrasını açarsak uzar gider boş ver
hatsan a göndersen en iyisimi mod55 i, faturasını da gönderki sıfır aldığının bir kanıtı olur,çünkü hatsan o tüfeğin üretimini durdurdu,dandikliğinden deyilde ahşap kundak masraflı geliyormuş
-
tetiğin önünde başka bir parça tetik benzeri bir metal parçası varmı? enteresan bir durum demek ki takmıyı unutmuşlar asıl diyeceğim sen bu tüfeği nasıl temin ettin?bu tüfek tedavülden kalkmıştı
başlığı tam iyi okumamışım ben mod95 in emniyet mandalı yok diye okumuşum her neyse tüfeği aldığın yere götür değiştirmeni öneririm kardeşim bayii ilgilenmez ise tüfeği hatsana karşı ödemeli olarakdan gönder,öncesinde hatsan a telefon aç tüfeğin emniyet mandalının olmadığını izah et,karşı ödemeli olarakdan gönder,
tüfeğin hayırlı olsun,kimseye satma onu
-
resim ekliyebilirmisin kardeş?
-
dürbün kızağında sorun yok,dürbün ayağı yerinde sabit durmadığından sanırım kızak üstüne ve kenarlarına tutkal sürmüşler,benim mod48 in dürbün kızağının da seninkinden farkı yok, dampa ayak almanı öneririm,burdan sıpariş verirsin,dampanın boğaz ölçüsü senin şuan mevcut dürbüne uyar,rahatlıkla alabilirsin,
dampa ayak
-
neeeeee 350 tl ye mi 400 e buldun takımı birde pazarlıkmı ettin neyse bu gün şanslı günündeymişsin hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan bu arada tüfek bayağı temiz gözüküyor dampa ayak kullanmanı öneririm
-
fiyatıda bayağı hesaplı imiş yavv 2300 euro cuk miyavvvvv
-
gelecek ürünlerin içine bir adet orjin nikko dürbün sıkıştıramazlarmı acaba ben talibim
-
paylaşım için teşekkürler,güzel bir çalışma yapmışsınız ve eğlenceli de olmuş sizin için,
zamanında biz kamışın ucuna tenekeden 3 gen şeklinde bir parça kesip,bu parçayı düzgün bir şekilde kıvıra kıvıra ucunu sivrileştirirdik,diğer açık bölümüde kamışa girerdi,güzelde uçardı kamış havada,
tekrardan teşekkürler
-
hayırlı olsun,güle güle kullanın
-
gamo stoper işini görür. gayet sağlama alıyor dürbünü.
nerden sağlama alıyor dürbünü arkadan destekliyerek geri kaymasını önliyor başkada bir getirisi yok,nikko bir dürbünü dampasız kullanman iyi cesaret işi kardeşim sana derhal dampa ayak almanı tavsiye ederim,zira yine kayacak olur ki belki,patex japon yapıştırıcısı kullan kızak içine,ama sakın dampa ayak almadan tek parça ayağı kullanma,dürbünün ömrünü yersin -
bence de dürbününüz den memnunsanız çok fazla büyütmeli dürbünlere rağbet etmeyin,benim dürbün üm de ZOS marka.40 zoomlu, ama 300 metreye 12 zoom da atış yaptım, bu güne kadar en iyi nokta atışlarımı mümkün olabildiğince en düşük zoomlar da yapıyorum,sadece 2 kez 24 zoom çıktım,214 ve 253 metrede,253 de nasıl zorlandım biliyormusun kardeş,pelletin rüzgar dan nereye düştüğünü göremiyordum,aklım başıma geldide 300 metrede 12 zoom ile atış yaptım
-
benim eklediğim resimdeki tüfeğin dürbün ayağı sanırım 5 cm daha geri monte edilibilinir,resimden gözlemlediğim kadarı ile, ve yine öyle sanıyorumki eklediğim resimdeki dürbün sabit zoomlu bir dürbün,
-
başınız sağolsun Murat kardeş,mekanı cennet olsun
-
hayırlı olsun abi sonuçları bekliyoruz
-
evet buna bullpup air rifle deniliyor,buna sahip olmayı çok isterim işte yakışıklı bir tüfekcik
[Resim Engellendi: http://s8.directupload.net/images/090717/temp/eflrmvin.jpg]
-
yanlız bir faktörü es gemişsin kardeş kullanıcı farkı her zaman vardır,video daki çocukdan 4 5 yaş büyük bir cocuk ben walter falcon a dürbün ayarı çekerken yanıma geldi beni izliyor,sıfırlama ayarı bitiğinde çocuğa pet şişe diktirdim 30 35 metre arası,al sen at dedim,nasıl nişan alacağını tarif ettim,çökerek desteksiz,cocuk ilk defa havalı tüfek ile atış yapmasına rağmen tam benim tarif ettiğim nokta dan vurdu şişeyi çocuğu video ya çekem dedim ailesi izin vermez diye çekim yapmadım,aileside ordaydı,her hatsan bir benim gözüm de aynı ,hatsan ın alt dan kırma kollu modelleri hariç altdan kırma kollu tüfek düşünüyorsa hw yada diana modelleri düşünülmeli kanımca,benim mod48 yandan kırma kollu,çok keyif alıyorum atış yaparken alt dan kırma kollu modellere göre