sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

dampa ayağı monte etmeden kısa bir süre önce oturtacağınız yere patex japon yapıştırıcısı sürmenizi öneririm,ben hep bu şekilde kullandım dampa ayağı,patriot da da aynı yöntem son kullandığım walter falcon da da aynı yöntem,walter falcon mod125 ile bire bir aynı tüfek g;$i

arkadaşımızın da tavsiye etdiği gibi,yayın ucundaki ağırlığı çıkarmanızı tavsiye edeceğim,bu şekilde daha isabetli atışlar yapacaksınız, çifteli gibi deyilde gerçek havalı gibi ses çıkar o zaman g;$i tüfeğin tepmesinden şikayet eden herkes deniyebilir,

gelecegın meseduzu'su ;kihhik, abı sonuna akdar arkandayım :P

tahmini 10 15 gün filan sürmüştü sevgili meseduzu nün (mesut ) kardeşimin yazıları ;şrofls;.#hims sonrasında büyük bir süpriz yaparak webley raıder almış ;kihhik, onu tanıyanları şoke etmişdi tekrar dan aldığı karar ;şrofls;. sonrasın da hatsan hakkın da ufacık da olsa olumlu sözler yazmış,hatta arkadaşlarımız dan bir tanesi, ( mesut abi doğru söyle ne içtin sorusunu sormuştu ;şrofls;.#hims;lol; ) hiç belli olmaz,bir gün herkes hatsan a dönebilir ;şrofls;.;lol;

arkadaşım ben o tüfeği pellet yükleme haznesi ve kurma kolunun dandikliği yüzün den sorana tavsiye etmedim,etmediğim halde alanlar oldu,aradan çok fazla zaman geçmeden aynı bölgelerden şikayet edenler oldu,

yanlış anlama beni ama hiç bir fabrika şu şartlarda tüfeği takas etmez,bunu aldığın yer ile görüşmen lazım,satıcının hesabına gelir takas edebilirsin,benzin döküp yakma na gerek yok,ver bana ben onu bir adam edeyim,bütçesi düşük bir kardeşimize hediye edelim,ayrıyetden 100 metre videosunu da çeker yayınlarım,yanlış anlama beni burda kimsenin beğenmediği hatsan namluları ile çok işler yaptım g;$i övünmek gibi algılama ama uygun pellet,yeterli ekipman ın olması şart,bunlar ile baktın halen isabetsiz atışlar yapıyorsun,aynı güçde başka marka bir tüfek ile kendi deneyimlerine göre, o zaman en doğal hakkın yakabilirsin tüfeği ;kihhik,

30 ila 33'ü atışlar arası 16 graın pelletle en satıbil atışlar görünüyor ki takılacak regülatör 120 bara ayarlanırsa çok verimli olacağı kanaatindeyim. Bu aralıklarda 1070 fps hız var bu da mükemmel bi değer bence.(400 metre atışlarını görür gibiyim!sideprensi)
    Üretim ve satış aşamasına gelebilmek için gerekli olan para ön siparişlerle aşılamaz mı? Acaba!
    Bu hobiye gönül verenlerin çoğunun böyle %100 yerli, güçlü ve satabil atışlara sahip tüfeği almak isteyeceğinden eminim.

sezon sonu kısmet olursa o günleri görürsem o da olacak :thumbdown: amaç vurmak kırmak deyil,sonuçda havalı tüfek kullanıyoruz çok şeyde beklememek lazım ^^ dürbünümün ön kısmı namluya dayana na kadar atışa devam ;izci;

paylaşım için teşekkürler kardeş ;tacli#

gördüğüme göre dürbün artıkılını hedef üzerinde epey gezdirmişsiniz :rolleyes: destekli mi yaptınız atışları yoksa ayakda serbest atışmı?
    kaç zoom da atış yaptınız?ayrıca kullandığınız dürbün markası mildot özelliği hakkın da biraz daha bilgi lütfen ;tacli#

tebrikler,mırmırların boyu biraz küçük olsa ben bu boydan çok daha küçüklerini yakalayıp evlerine götürenleri gördüm,seninki ler yine de yiyebilecek boyutdalar,bakmayın siz bu mırmırın boyutuna çok lezzetli bir balıktır kendileri,ne levrek ne çupra ne kefal,mırmır benim baş tacım bu balıklar içersinde ;tacli# hele şöyle bir de eşek mırmırı oltaya bir vurdumu dersiniz en az kiloluk bir balık geliyor ;şrofls;.
    takım olarak keşke benim geçen seferki gece avında kullandığım yöntemi uygulasa idin,daha az takılma olasılığı ile suya sallardın,gerçi ilk denememe rağmen hiç takılmamıştı kayalara o gece ;kihhik,

mermi 3 4 cm daha sağa düşşe belkide o yerden seken mermi adamın suratın da patlıyacakmış,ilginç bir kaza meydana gelmiş,ve sanırım mermi en az 2 nokta çarpıp geri gelmesine sebeb olmuş,adam tarihe geçmiş sanırım bu atışı ile ;kihhik,

hayırlı olsun güle güle kullan :rolleyes: kullanacağın 3 pellet var bu tüfekde, fx pellet, gamo pro magnum,ts10 şaşma bu pelletler den,orasını burasını açıp yağlamana gerek yok ben çok denedim ;kihhik, faydası yok bu tüfek de,standart hali ile kullanmaya devam et, ts10 pellet ile çok rahat şişe kırabiliyor 100 mt de,

tetik kısmının resmini eklemişsin,orda ince bir çelik tel var,onun altında tetik ayar vidası var,o vidayı gevşet, yanındaki metal in hizasına kadar getir,sonra o ince çelik teli,vidanın üst kısmındaki yarığa oturacak şekilde denk getir,başka da yumuşatamazsın son ayarı bu ;kihhik, ben alıştım o sert tetiğe,kuş tüyü gibi geliyordu ;kihhik,
    isabetli atışlar 100 metre videosu bekleriz ;tacli#

benimde ilk havalı tüfeğimdi 8-10 gün kullanmıştım, hayırlı olsun.

+1 benim de ilk havalı tüfeğim kral magnum idi,ahşap dipcik,gez arpacık dandik olsada geri kalan kısm ile çok işler yaptım çook g;$i

hayırlı uğurlu olsun abi,güle güle kullan,pellet olarak hem ucuz hem daha isabetli gamo pro magnum u tavsiye ederim,ts10 u tahribat atışların da öneririm abi, bu tüfek yeşil gres e onay veriyor,yeşil gres sürdük den sonra ben 2 ci baharımı yaşamış idim,eski yayına rağmen 50 metrede şişe kırıyordu :)