git gel kargo parası,namlu değişimi için para talep edecekler, yeni tüfeğin fiyatına yaklaşır
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
değer bu tüfeğin hakkı 4,5mm zaten
-
bayağı kolaymış bu işlem bende oring eskimesin diye her dolumda silikon gres ile rutujlama yapıyordum
-
Ben de 15metredeki kesme şekerlere 24 büyütmede atıyorum. =)
rajona ters kardeş hem o mesafe hem o kadar büyütme son fx gladıatorlü çekimde 12 büyütme ile atmışdım,en güzel nokta atışlarını hep düşük zoom da yaptığım bir gerçek itiraf edeyim
-
yuh 30 metre ye 32 büyütmede mi atmış bu adam
-
bence senin patriot da dahil gönder hatsan a güzel bakım yapsınlar nasıl olsa beleş
-
+2 devam edin
-
böyle olmaz benim optima 550 için yaptığım desteği görse idin eğer böyle tüfeği üzerine koymazdın kundak köpüğün içine gömülecek azıcık sıkı girmesi lazımki mengene görevi görsün
-
Merhaba kyücel.
Silahın çok güzel tabiki de yanlız dürbünün çok geride kalmış. Ayakta atış yaptığın fotografta da kaynak yaparken çok geride kalmışsın bence. Sideprensinin profilindeki askerin atış pozisyonuyla ,senin pozisyonunu karşılaştırırsan anlatmak istediğim daha kolay anlaşılacaktır.
Saygılar
o asker benim
aşağıdaki bayan ın duruş pozisyonu da güzel lakin atıcı sol dirseğini bel kemiğine dayamasa bu atış pozisyonunun pek bir getirisi olmaz,nefes alıp verdiği için sol dirsek inip kalkar şayet sol dirseğini boşluğa dayadığı sürece,( kemik üstüne )
deneyin farkı gözleriniz ile görün
-
fx gladıator düşünüyorsan sıradan yüksek ayak işini görür, t12 veya FX Revolution düşünüyorsanız farklı bir dürbün ayağı kullanma gereksinimi de duyabilirsiniz,fx gladıator e göre her 2 tüfeğin şarjör dış çapı daha geniş,12 pellet kapasiteli olduğu için,
dürbün olarakda şahsım adıma en fazla 24 zoom lu dürbün tercih ederim, mümkünse daha hafif olan bir dürbün olursa tadından yenmez uzak mesafe desteksiz anlık atışlar da
-
hatırlatmada bulunuyayım
fx gladıator ile çektiğim videolar da bahseddiğim malzemeyi kullanmadım,zamanın da optima550 için yapmıştım çok da güzel isabetli atışlarım olmuştu,ancak iş grupman olunca durum değişti tüfeğin gerçek hakkını vermek için kendime yeniden bir tane basit birşey yaptım,tüfeği mengene gibi tutuyor maşallah
sadece 200 ve üzeri grupman çalışmalarım da kullanacağım beni bozar bu aparat ben serbest atış düşkünüyüm
saygılarımla
-
beyaz eşya kolilerinin için den çıkan büyük köpükleri tüfeğin kundağı girecek kadar maket bıçağı ile kesip tüfeği yerleştirdikmi, bipod ların en kralı nı yapmış oluruz sadece tetiğe dokunmak kalıyor
-
hayırlı olsun
-
şarjörünü takıp yanına bir de fx gladıator ü koysaydın bizde şu daha güzel diye bilirdik
-
atış yaptınız kafanızı kaldırdınız dürbünden,sol elinizi tutduğunuz yerden bırakmadan sağ el ile levye yi kurup yine sağ el ile pellet i yükleyip,yine sağ el ile kapatıyorsunuz ben mod48 im ile böyle yapıyorum,başka da yapılacak hızlı bir yöntem yok gibi,sanki mod48 mod54 e pellet yüklemek mod460 dan daha pratik gibi geldi yanılıyormuyum arkadaşlar
-
ben tekli pcp tüfek için 1000 lira da vermem sizi bilmem,güç olarak beklentilerimin altın da zaten alırım bir diana satarken de bu tüfekden çok daha kolay satarım,yaylının tepmesi var ama bu omuz alışık pcp yaylı fark etmiyor
bir kere ver parayı için rahat etsin,ben t12 yi almıştın son anda döndüm fx glad ı aldım,iyiki de almışım,yani benzer bir durum, 1300 civarımı tam hatırlıyamıyorum fx t12 var 2 ci el onu bir inceleyin derim,
-
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar merak ediyorum dürbünle bu kadar yapamıyorum.
3x9x32 optima dürbün var 25liralık dampa ayak var ama onu ayarlayamıyorum dürbünsüz daha iyi atış yapıyorum yardım nasıl ayarlayabilirim...desteksiz gayet güzel olmuş,birde dürbün ile yaparsanız bu atışları delik daha da küçük olacaktır kanatindeyim,ama sizin kullandığınız ayak dampa ayak deyil,mevcut kullandığınız ayak ile ayar tutduramazsınız,
dampa ayak bu link de,alın dürbünlü atışların keyfini sürün
-
ilk ayak 100 misli fx gladıator e oynuyorum
-
hayırlı olsun yeni tüfeğiniz güle güle kullanın altın tetik hilall av da var sanırım orda görmüştüm
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
reddot u mod95 için mi aldınız ben denedim zaptedemedim sizi bilmem