hayırlı olsun
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
adaş hoş geldin aramıza
sarı dolum ucunu monte ettiğin hortum rakoruna iyice sıktığın dan emin ol,bu işlemi 2 anahtar ile yapmanı tavsiye ederim,çıplak el ile söz konusu kaçak oluşuyor,
sarı dolun ucundaki sarı oringler sağlam olduğundan eminmisin? tüm kontrolleri yaptın oringler sağlam,sarı dolum ucunu iyice sıktın,son dolum işleminde hava kaçağı kesiliş ancak halen 150 bar dan yukarı çıkamıyorsan,sorun pompa da kardeşim
hatsan pompa ile 35 pompa da bir tahliye vanasını açıp havayı boşaltmanı tavsiye ederim
eklediğin resimde muhtemelen 2 kaçak olabilecek noktayı işaretledim kardeş
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/090423/temp/5dycs5ko.jpg]
-
bu konu da orda hakan bey var o size yardimci olur,sanirim genel müdür dü kendileri,stoeger x20 den dolayi kanka olmustuk ( kirik yay meselemesi )
cefasini ben cektim sefasini sattigim arkadas cekiyor adam lar yayi degistireceklerine komple tüfek vermisler teknik servis deki usta havali tüfek den anlamadigi icin olsa gerek
-
hayırlı olsun hüseyin kardeşim benim için son nokta fx gladıator dür şayet yurdumuza fx gladıator ayarın da ondan fazla tüp hacmine ve çok daha fazla güce sahip tüfek gelir se belki düşüne bilirim şuan öyle bir tüfek imal edilmedi kimbilir hangi zamanda o zamana ben yaşlanırım gözüm görmez olur ne yapacağım o tüfeği kısacası benim için son nokta,daha da bir ALLAH ın kulu bana tüfek aldıramaz scuba tüpüm bilem yok niye? buna gerek bile yok bir kere doldur at atabildiğin kadar fx pompa bana yeter de artar bile 3 ü bir arada bir tüfek,değiştir at değiştir at
-
geçen gün balık dan dönerken yol kenarında çoraklama dereye adamın biri bir başlamış ağ döşemeye derenin eni 3.5 metre dereye döşediği ağın uzunluğu en az 300 metre ağı serdiği 300 metrelik alana giriş var çıkış yok umarım bir gün o derede boğulur can verir,bize dokunmayan hayvana bizler de dokunmayalım,bırakalım onlar kendi hayatlarını sürdürsünler,ben şehir için de oturuyorum burası benim mekanım,dağdaki yaşıyan hayvanı dağa çıkıp vurmak ne haddime,orası onun mekanı
saygılar
-
ee bizede hayırlı olsun demek düşer
-
tüfeği yeni mi aldınız yoksa 2 ci el mi ?
-
o zaman en iyisimi kitapçılardan renkli karton alıp hedef noktaya yerleştirmek ( metal euro ve sent mevcut avrupalılar için) ,metal tl de beraberinde getiririm bir adet de metre
akıllar da soru işareti kalmasın kaç atışda vuruyor bu adam diye,ben geç farkına vardım bilseydim en başın dan grupman çalışması yapardım,bantı başa alıyoruz 200 metre den başlıyoruz tekrar dan arkadaşlar,canlı canlı grupman çok yakın da -
tebrikler güzel atış ama bu mesafelere 12 büyütme ile kendini pek kaptırma derim kardeş
grupman yaptığın kartonu nerden aldın kardeş linki bana bir atarmısın sana zahmet
-
arkadaşlar 200 ve 300 metre için ( 300 metre daha sonra şuan arazi komple sürülmüş beklemedeyiz ) bu mesafeler için uygun hedef kağıtı ölçüleri nelerdir? bunun bir standart ı varmı? nerden bulabilirim linki de verirseniz sevinirim
çorbanın tuzu eksik onu attık mı tam olacak bu uzak mesafe atışları grupmansız olmayacak sezon kapanışını yapmak istiyorum,hedef kağıtı lazım,kimde var
elinde fazla olan varsa oda uyar
teşekkürler
-
100 metre ye ağır pellet atarsan şişe kırarsın mod350 ile,ama tenekeyi delemez , 4,5mm pcp tüfek bu mesafeden deler diye düşünüyorum çok rahat 360 m/s olarak dan düşünürsek
havalı tüfekde her zaman için 5.5mm i tercih et derim eğerki uzun mesafe atışları düşünüyorsan, hava rüzgarsız ise 4.5mm 5.5mm 100 metre de fark göstermez aynı yerden vurursun,rüzgar var ise her 2 kalibre de hedef nokta dan sapar,hava şartlarına göre atış pozisyonunu ayarlaman gerek,
ve bu mesafe lere ilk atışın ise hedefi yere koy,pellet in nereye düştüğünü görürsün,ve topraklı alanı seç atışlarında,
bendeki patriot 5,5mm bile 150 metre den zar zor kırıyor şişeyi kaldıki 4,5mm ama ampül falan patlatırsın 150 200 metre de 4,5mm ile denk getire bilirsen
yolun düşerse gel bi çayımı iç kardeş 2 tane termusum var doldurur gideriz balığa bu arada atış yaparız
-
abi zaten olabilecek nedenleri saymış,
ve 100 metre de 4.5mm tüfek den teneke delmeyi bekleme kardeş, 5.5mm olsa hadi neyse derim, ki her diana nın da 100 metre de tenekeyi deldiğini zannetmiyorum,yeni tüfek olur o zaman başka ince tenekeleri delebilir,mod48 ile çok 100 metre atışı yaptım ama hiç teneke yi delermi diye denemedim
-
benım cevremde benden başka bu hobı ıle uğraşan kımse yok ve benim atışlarıma yorum yapacak sızden başka kımseler yok yorumlarınızı beklıyorum sizler sayesınde atışlarımı dahada gelıştırebıleceğime ınanıyorum
bende senin gibi yanlızım kardeş daha geçen sene başlarında 50 metreye kağıt koyup atmışlığım yoktu yanlızlığı dert etme fazla
atışların da gayet güzel kardeşim tebrikler devamını bekleriz arasıra da video çekersin -
c nin anlamı bumu hangi dil bu acaba
-
yıldızlar eskik bu arkadaşımıza kalmadımı yoksa
-
Cok tesekkur ediyorum. Bir adet aldik. Henuz atis yapma firsati olmadi.
Herkese selam.
burda birşey eksik sizce ne olabilir arkadaşlar arkadaşımızın mesajında aramayın başka yerler de bir şey eksik
-
200 metre de 18 litrelik yağ tenekesi büyük bir hedef deyilmi sence
-
doğruya doğru kitap gibi tüfeğe taktıkları şarjörün kibrit kutusundan farkı yok,tüm tüfekler için geçerli bu sözüm,onca para veriyorsun herşeyi mükemmel bir anlamda şarjör e gelince bence hepsi sınıfta kalıyor,evanix i görmedim yakın mercek ama resimden gördüğüm kadarı ile kitabına uydurmuşlar, hayretki ne hayret tamam işlevi düzgün çalışıyor olabilir ama tüfeğin karizmasını bana göre çiziyor ustalar
-
yani varya bu ve benzeri güzelim tüfeklere şöyle şarjör yapmıyorlarmı ! azıcık kibar birşey yapsalar daha hoş olmazmı? at44 ün şarjörü bana göre bu şarjörden daha alımlı gösterişi var
-
abi eğer kompresöründe varsa şanslı adamsın vessalam biz bir üpü doldurmaya 15 lira bayılıyoruz. şimdi mustafa abi bu tüfeği güçlendirince kaç fps ve kaç atış yapıcak? aman bu arada sidepirensi kadir abi duymasın oda mod yaptırmaya yollar ondan sonra forumda 500 mt ayakta desteksiz atışlar diye konu açar heheh
ben tüfeğimi söktürmem arkadaş standart halin den son derece memnunum 300 e kadar devirmediği şişe kalmadı standart hali ile (214 253 ve 300 metre de ince yapılı bira şişeleri ) ,
ALLAH dan belamımı isteyim mesut yeter de artar bile ;kihhik,değmeyin keyfime ben ve yandan çarklı fx gladıator üm ile çok mutuluyuz biz birimizi seviyoruz nayıramazlar bizi bizi nayıramazsınız