sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

vallah abi tüfeği alalı belli şöyle ağız tadı ile düşük güç orta güç atışı yapamadım ;şrofls;. çok merak ediyorum düşük güç ve orta güçde kaç atış yapabileceğim :him:s bir ara 500 lük pellet kutunun yarısına gelmiştim ama atmaya takatım kalmamıştı ,şarjöre pellet doldurmak atmak dan zor geliyor;şrofls;.bana kolay kolay kimse tüfek aldıranaz gari ;grin; son noktayı koydum aha parmağımla buraya çizik atıyorum ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ;şrofls;. olay bitmiştir ;şrofls;.

100 metrede atıştan sonra gözümü kaydırıp görebildim hep şişenin kırılmasını.Bir defaki sefere dürbünden bakarım eminim o daha güzeldir. ;şrofls;. Sanırım bir süre sonra 14 büyütme az gelecek :thumbup: :P

abi istersen takasa girelim benim dürbün 10.40x50 zos, 300 metre atışımda zaten zoom ayarı kendinden 10 dan başlıyor sadece 12 ye alıp atış yapıyorum ;kihhik, şu bir gerçek sniper veya keskin nişancılar çok büyütmeli dürbün tercih etmezler geneli bu,5000 dolara kadar dürbün gördüm ama benim kullandığım 40 zoomlu dürbüne rast gelmedim,neden bu kadar pahalı ve 14 16 24 zoom kadar özellikleri var :him:s neden 40 50 zoomlu deyiller :him:s

2000 metrenin üstünü vuran askerin kullandığı dürbün bile bu kadar zoom özelliğine sahip deyilmiş, 1ci dünya mı 2ci dünyamı savaşında bu mesafeden düşman askerini vurmuş adam,o tarihdeki silah ve ekipmanların kalite özelliğinide bir düşünmek gerek ^^ kaliteli bir dürbün alacağım ama en fazla 24 zoom lu olacak,24 zoom u da sırf 300 üstü kullanacağımdan düşünüyorum g;$i mevcut dürbünümde 300 üstünü kaldırır ama 150 dolarlık bir dürbün ile nikko tarzı bir dürbünün mercek kalitesi ap ayrı birşey

saygılar

yenı gelen arkadaslar ıcın basıtce kendı yontemımı anlatayım. sımdı 20 mt nısan aldınız dıyelım attınız ve 5cm alta vurdu ozaman durbunun ustundekı ayar baslıgını saga dogru..... uste vurursada 5-6 clık sola dogru cevırın. yan ayarda ıse dıyelım nısan noktasından 5 cm sola vurdu tufegı kendınıze yan tutun durbun yan ayar tusu sıze bakacak sekılde ve 5-6 clık sola cevırın aynı ıslem saga vurursanızda saga cevırın

20 metre de 5 cm alta vurursa ve sen sağa doğru çevirsen iyice aşağı doğru almış olursun :rolleyes: üste vurursa 5 6 clik sola doğru çevirirsen ayarı iyice yukarı çekmiş olursun,

azicik faydasi olmasi ile breraberinde tetik düsürdügün an dürbün merceginde hafif bir titresim, gecici görüntü bozuklukgu yasarsin ;şrofls;. anlik bir durum bu,al yatagun dampayi keyfine bak ;tacli# benim gibi macera arayip 2 3 dampa parasi harcama ;şrofls;. gerci o zamanlar 150 tl idi ;kihhik,

keçe pellet de normal pellet den çok kıymetliymiş yaff ;şrofls;. abovvvv #hims abi yatagun de 5.5mm fx namlusuna yamuk yapmıyacak bir harbi takımı varmı? daha önce 2 tane almıştım yatagun den 2 side çelikmiş ;kihhik, aynı marka 4,5mm ve 5.5 mm almıştım ;confused;

mustafa abi namlu oringi nin gözüktüğü yerden siprey yağların kırmızı hortumunu şu şekilde ( L ) yaparak kırsam ve namlunun ucunu tıkadıkdan sonra namlunun içine yağ sıksam, ve namluyu yağ ile doldursam bir müdet böyle bekletsem namlu oringine bir sakıncası olurmu :him:s wd40 gibi bir yağ kullansam :him:s malum pcp olunca mazot lu temizleme yapamıyorum ;kihhik,

optima 550 ye de aynı sistemi uygulamışlar burdaki bayide gördüm,yanlız mod95 sas bana göre stoeger x20 den daha fazla tepiyordu g;$i hele hele plastik kundak da sarsıntı daha çok hissedilecektir öyle düşünüyorum,ben bu sistemin pekde başarılı olduğuna kanaat getiremedim ^^ x20 varken zaten mod95 i kullanmadım sadece 100 metre test denemesi yaptım ardından sattım tüfeği :rolleyes:gerçi sonradan x20 yi de sattım fx glad alınca ama fx glad alınca sattım ;şrofls;.

Hayri dostum avatar süper olmuş eline sağlık :D

bu ayağın tam özelliği nedir acaba :him:s dampa ayak mı bu yoksa istenildiğinde ayakları yu8karı doğru kaldırabiliyormuyuz :him:s amasör misali :him:s eğer öyle ise bende 2 ye bir conta koyup yükselmekten kurtulurum ;kihhik, ama ne kadar yüksellebiliyor onuda bilmem lazım :him:s ki yükseltme özelliği varsa :him:s