sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ben bir zamanlar kullandım ama pek faydasını göremedim. Dürbün gibi belli bir mesafeye sıfırlamak ve ondan sonra da "deneme/yanılma" yöntemi ile diğer mesafelere göre yukarı veya aşağı nişan alarak atış yapmak sözkonusu. Aynı yöntemi zaten dürbünle uyguladığımıza göre neden fazla bir gereç kullanayım dedim ve vazgeçtim. Hatta bir zamanlar satılığa bile çıkarmıştım.

Polat abi sizdeki lazer pointer nasıl birşey acaba merak ettim :him:s bana güçlü bir lazer pointer lazım,kaç metreye kadar ışık iletebiliyor abi :him:s

lazer pointer hakkında bilgisi olan arkadaşlar abiler de bir el atsın bu merakıma :him:s fx gladıator ü süslemeye başlıyacağım,

acil u½%;

varda basligi gören olmamis g;$i 1,5 yil önce bir tanidigim almis ayni dürbünü bana ayarlamam icin getirdi, tüfek mod55,

bu dürbün cok büyük be kardesim,gerek yok o kadar dürbüne,netligi piyasadaki taskolar ile ayni,mildotlu dürbün,

dürbün ayari yaparken üsteki isik acip kapama basligi firladi bir anda,yerine taktim ama arada bir firliyordu,ben kullandigim taskolarda böyle sorunlar ile karsilasmadim, önemli olan dürbünün mercek kalitesi burda, 400 500 metreye atis yapan avcilarin dürbünleri bille bu ölcülerde olmuyor bazen, kaliteli dürbün olsun varsin ufak olsun,

4x20 dürbünü heder ettigine göre bu dürbün haydi haydi heder olur,

dürbünden evvel önce dampa ayak al kardes,aksi takdirde daha cok dürbün bozarsin, tasko 3.9x40 ve bu dampa ayak isini görür,

linkden ayni zamanda dürbün lere de bir göz at

http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…mpa=&ID=141

bu gün sanayiye gittim, çok amaçlı sprey yağ ararken adam ahmet abi nin bahseddiği alman markası silion spreyi gösterdi, alacaktım ama istediğim yağı bulamayınca ben bir dolaşayım dedim adama olmazsa alırım dedim,ben havalı tüfeğimin piston dışına kullanmak için alacaktım,

mod48 uygulamış ustalar stabillik bir öncesine göre süper olmuş silon sprey yağ ile g;$i namlu içersinde kalıntı yapmazsa kullanırım,kobay olarak mod48 de deneyim ilk önce ;şrofls;.

ya adam gıcıklandı açtı paketi,gördü içinde dürbün var,geldi yerin adresi var şak internete giriyor dürbünün gerçek fiyatını görürse ki bu durumlarda hep böyle olur genelde.................

alman tv kanallarında görüyorum bu tür olayları haftalık tv proğramları yapıyorlar, bizimkiler ne kadar ilgili orasını bilemem :him:s

ebay dan getiren ler oldu aramızda şimdiye kadar gördüğüm kadarı ile

orjin 1ci nesil g;$i

ilk gres uygulamamda tüfek her atisda asiri ses cikariyordu patliyordu, derhal söktüm baktim kecenin ortasi yitilmis hafif, o kadar önemli deyil,
    bu sefer koklatdim gresi ama daha öncesinde ana gövdenin icini temizledim gres birikintisi kalmasin diye , sonuc yine ayni,yine patlama sesi yine cirpinma,namluya her pellet sürüsümde parmagim siyahimsi yaga bürünüyordu,yanmis yag,

üstelik 2 ci seferde minimum yesil gres sürdüm,

kralmagnum ve mod85 e de uyguladim faydasini gördüm yesil gres in ama patriotum icin ayni seyi söylüyemiyeceyim,o sekilde devam etseydim eminim bir yerinden ariza verecekti,tetik düsürdügün an tüfek ellerimin arasinda cirpiniyordu,

bende 3 ü bir arada yag vardi hep o yagi kullandim sonrasinda, wd40 yag da denedim baska tüfekde dizel ekisi yapiyordu ama bu yag in hikmeti ne ise dizel etkisi yapmiyordu, patriotun icine bosaltigim yagi görseniz burda herkes o kadar yag bosaltilirmi der,ama inanin o kadar yagi bosaltim tüfegin icine diktim bir köseye fazlasi aksin ciksin diye,ardindan tek atis ne patlama sesi ne cirpindan dan eser kaldi,

ayni yagdan buluyum 3 kutu siparis gececegim,o yag varken tüfeklerim pas nedir bilmezdi,baska marka bir yag kullandim fx glad in emniyet ve sarjör kurma kollari hafif pas tutmus,bir hafta kilifin icinde öylece durmustu ,temizledim derhal bu yagdan bulup kullanmam lazim,

sattgim tüfekleri kullanan arkadaslar tüfeklerin passiz oldugunu görmüslerdir.bunuda bu yag a borcluyum

maşallah paso buluşuyorsunuz Erdem abi :rolleyes: şu buluşmalara arada bir video sıkıştırsanız da gözlerimiz yişillense ;şrofls;.

yarın hanım ı almanya ya yolcu ediyorum 1 hafta hergün atış demek bu u½%;;şrofls;. yeni arazim de test deneme atışları başlıyacak nasipse yarından sonra ;keyfs;

bem kere yeşil gres sürdüm patriot a,ilkinde fazla sürmüşüm derhal söktüm temizledim,sonrasında çok az sürdüm,yinede tüfek şahlanıyordu,bir yerleri kıracak diye korkuyordum,

tüfeği tekrar dan sökmeye gözüm varmadı,3 ü bir arada yağ vardı,kundağı söktüm bastım içine yağı ;şrofls;. her tarafdan yağ fışkırıyor,sonra dayadım duvara yeşil gres ile birlikde yağ aktı gitti,, 1 saat bekledi,koydum saçma yı içine ;şrofls;. bastım tetiğe ;şrofls;. ne patlama ne çırpma dan eser kaldı g;$i işte tüfek böyle atacak dedim ;keyfs;

benim patriot yeşil gresi kaldırmadı :rolleyes:

fabrika ile görüşürken ya ben yeşil gres sürdüm ondan sonra başıma bunlar geldi dersen tadilat bedelini sen ödersin,aynı şekilde namlu,

abi benim patriotum var tüfek hep üsten vuruyor g;$i namluyu eğdim dersen parasını almaları normal ;kihhik,

yeşil gres den iyice arındır, şu tarihde aldım almaz olaydım her yeri dağıldı tüfeğin diye not geç,

gönder fabrikaya