sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bence o yay sağlam g;$i sorun kullandığı pellet ve pellet in şişeye isabet etti yer, match pellet ile bu mesafede tahribat beklemen bana göre yersiz g;$i
    arabayı çalıştıracam gelince çaldır beni ararım bersel :rolleyes:

Mahmut abi senin dediğin gibi stoper yok fakat bir sac ve vida var :) Daha ne beklenirki zaten... Neyse Yatagun Dampa ile halledilir diyosunuz yani stopere ihtiyaç yok da diyorsunuz dimi tamam ama bir sorum daha var. Şimdi biz Dampa ayağı her takışımızda yapıştırıcı ile yapıştırmakmı sorundayız evet bende 4 alyan vidalı Yatagun Dampa'da yapıştırıcıya gerek kalmaz diye düşünüyorum :him:s Yanlışmı düşünüyorum :| Cevaplar için teşekkürler kendinize iyi bakın...

senin stoper arada kaynamış g;$i benim kullandığım walter de vardı g;$i

var mahmut bildiğimiz stoper takılı g;$i ama dampa ayak şart,şayet kayma yaparsa bu hatsan ın yeni versiyon dürbün kızaklarında,dürbün kızağının üst kısmına loctite sürün, dampa ayak şayet tabana tam oturmaz ise dürbün kızağının üst kısmına loctite sürün derim,başıma geldi,

burdan hatsan yetkililerine duyrulur,şu yeni versiyon dürbün kanalın dan vaz geçin, ana gövdeye açılmış dürbün kanalı istiyoruz ;şrofls;. ve patriot daki gibi ince kanal olmasın lütfen,ömrümüz loctite sürmeklemi geçecek yaff :( biraz daha derin eski versiyon dürbün kanalı istiyoruz,

aynı sıkıntı bendede var.o kadar sıkı olmasına rağmen çok iyi kapanmıyor.

http://s5b.directupload.net/file/d/1722/dyu8vntq_jpg.htm

saygılar

abi resimde düzen yanlis, ana vida nin üst kismi yani torna vidanin oturdugu kanal kücük kontra vidasini gösterecek,

sizin resimdeki gibi ana vida öyle birakilirsa kontra vida nin bir önemi kalmaz, bir ceyrek tur daha attirin ana vidaya,ana vida kontra vidasini gösterecek sekil de,önce kücük vidayi sökün,

kanal içersinde kalıntı bıraksada ben onu kürdan ile temizliyorum,dampa ayak dan şayet çıkmaz ise maket bıçağı yardımı ile kazıyorum,siyah sprey boya elimde olduğundan çizilse bile püskürtüp geçiyorum dampa ayağa,
    al patex japon yapıştırıcısı kullan 2 liraya,okadar tutkalı ne yapacaksın ;kihhik,

Bugun hırdavatcıdan aldım çift taraflı koyu yeşil pek güçlü gibi gelmedi bana dogru mu aldım acaba?

madem oraya gittin 2 lira verip patex japon yapıştırıcısı alsan az bir miktar sürsen şimdi kafan rahat olurdu g;$i tutkalı sürdüm geri sökemem derdi ne düşme çok kolay çıkartılabiliniyor,

söylediğine göre yanlış bant ı almışsın,aynısı bende var o kadar güçlü bir etkiye sahip deyil o bant,önemli deyil o bant ı dürbün boğazına kullanırsın tüp çevresinin hasar görmesini engeller

böyle bir tüfeğe denk geldim alaman bir sitede,dürbün takamamış adam merak ettim nasıl bir tüfenk diye,karşıma bu çıktı :rolleyes:
    250 atış yapıyormuş orta derece ingilizcem ile anladığım kadarı ile ;şrofls;.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

NIB & extremely collectible BROWNING AIRSTAR 200 air rifle .177 / 4.5mm cal. Mfg'd in Herstal, Belgium by J&L Rutten. Electronic cocking action & rechargeable w/ 250 shots/charge. BAC marked. Morgan/Montreal address. Nice medium-colored satin Walnut stock. Switch & input in hard rubber grip cap. LOP = 14.25" to factory recoil pad. Shiney blue-perfect. Adjustable rear sight & front globe sight w/ 6 inserts. 840 FPS. Adjustable trigger. Includes charger, manual in 6 languages, & original box. Buckmark on loading port. NRA Condition-NEW/PERFECT. A special gun very seldom encountered. No FFL req'd. Please see all terms above. Thanks! Belgian

alalım bundan yaff hemen ;şrofls;. elektirikden bol nevar ;şrofls;.

hayirli olsun mahmuz ;d; azicik bir payim var bu tüfegin satilmasinda ;kihhik, hüseyin de benim gibi önüne geleni aliyor ;şrofls;. 1 tane al kullan tadini cikar sat yenisini al ;şrofls;. bu tüfegi kullandigim kisa sürede cok güzel isler cikardim,moderatör ile son durumu nedir?sesi azalttimi bu son gelisme?

yine güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz arkadaşlar elinize emeğinize sağlık :thumbdown: arada bir video çekip atışlarınızı da gösterseniz hiç deyilse rakibimizi tanımış oluruz ;şrofls;.

kyucel
    arkadaşım evladını ALLAH analı babalı büyütsün ;tacli# böyle resimleri görüyorumda halen adam olup evlenip cocuk sahibi olmadığıma yanarım :S bu memleket in hali bu hallere getirdi,gözünü seveyim memleketimin,emsallerimin 2 3 cocuğu var,onları öyle görünce ben kemdimi halen cocuk zannediyorum ;kihhik, bazen yaşasın bekarlık diyorum ;şrofls;. böyle resimleride görünce emsallerimden duygulanıyorum ;tacli#
    benim genlerimde var yanlız yaşamayı seviyorum sorun burda ;şrofls;.