ana gövde deki kalın vidayı sökmedin sanırım,onu sökersen tüfek 2 ye ayrılır,dolaysıyla kurma kolu serbest kalır yatağına getirip çektiğinde,yahut kurma kolunun namlunun altında bağlı olduğu nokta dan pimi çıkaracaksın,o pim seni zorluyabilir,ilk işlemi yap derim
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı uğurlu olsun abi,güle güle kullan
-
ana gövdeyi komple değiştirmeleri lazım kısa yoldan takmaları için
-
gargaburun adlı kedim ameliyat oldu,dikişleri sürekli açıldı,1 ay veterinerde kaldı,bu gün aldım,hayvan bana kafayı yedirtti bu gün, sabah 10 şuan saat 23.06 olmuş,sabah dan beri dişi, erkek kedi komadı
hayvan 10 numara coşkun olmuş durduramıyorum ben bu yaşıma geldim böyle azgın kedi görmedim,aldığı ilaçlar yan etki yapmış,sinirlendim depoya kapattım,sonra acıdım çıkarırken,daha ilk saniyesinde yine çöktü bir kedinin üstüneacayip bir hal olmuş kediye,birinin üstünden iniyor diğerine atlıyor,hem vallah hem billah,durduramıyorum yok böyle birşey kedilere topluca intihar ederse hiç şaşırmıyacağım bu azgın yüzünden,
ameliyat olmadan önce gayet uysal idiköpeğinizin doğum aşamasında sizin birşey yapmanıza gerek yok,annesi onlara gerekeni yapar,siz yeterki annesini bol vitaminli yemekler ile besleyin,gerisi doğanın işi,yavrular sütten kesilince veterinere götürüp gençlik aşılarını yaptırın,kayıtlarını vs lerini tamamdır,
-
hayırlı olsun Erdem abi,çok kaliteli bir dürbün almışsınız birşeyi itiraf edeyim adamlar çok güzel ambalajlamışlar,bendeki daha alt seviye de bir dürbün,kalitesi aha böyle tarif edilir
-
hayırlı olsun
-
aldım abi sağol dün bayağı köpürmüştüm ama sanırım etkisi oldu
-
abi dün öğleden sonra geldi kargo bana sistem böyle imiş daha siftahım yok biraz sevdim paketledim tekrar pellet alınca başlarım atışa,pellet almayı unutmuşum yok böyle birşey
hawke dürbün ün maşallahı var -
-
hayırlı olsun abi
-
gözün aydın
-
yurt içi kargo biraz pahalı gibi,ama benim en çok memnun olduğum sıfır kargo taşımacılığı hatası bana göre,benim ürünllerde hiç olmadı,ve gelen kargoyu aynı gün teslim ediyorlar,akşam 9da kargo teslim aldığımı bilirim,
diğer firmalarda öğleden sonra gelen paketleri teslim ediyorlar aynı gün,ve aynı firma kolinin üstünde adım adresim yazdığı taktirde,3 kez başka adrese kargoyu götürüp merkeze geri götürmüş,
adresim var adım var,geçerkende bizim dükkanın önünden geçiyor kocaman tabelası var,
Allah dan o kişi kargolarımı teslim almamış,yakın zamanda yatagun den yine birşey almıştım,paketin üstünde bir benim şahsi adresim 2 tanımadığım ama ismimiz aynı,diğer kişinin adresi vardı
sana bu ürünü taşıman için veren firma adresi yazmış,sen niye kafana göre kendi kayıtlarındaki müşterinin adresini benim paketin üstüne yapıştırıyorsun ondan sonra kadir kargocu beklesin dursun,bir mesaj geliyor adresinizde yoksunuz gelin ürünü şubeden teslim alın
bu sürat kargo her zaman aynısını yapıyor,en az 10 sefer kargo getirdiler her defasında aynı,sistem böyle çalışıyormuş,sisteminizin dedim sövdüm saydım kapattım telefonu
-
Mustafa abi rica ediyorum benim ürünlerimi sürat kargo ile göndermeyin,tüfek dünden beri merkezde yatıyor ve halen öğleden sonra gelecek diyor,ağzımdan geleni saydım ne var yok,bu günde gelmezse geri gönderin dedim,para filan vermeyin ,
bu kaçıncı yaa, her defasında böyle oluyor heves keyif filan kalmadı ağzımı bozdular keyifleneceğim yerde,8 kilometre topu topu
-
abi hayırlı uğurlu olsun
-
hayırlı uğurlu olsun sezon da yavaş yavaş başlıyor artık,heyacanınızı yaz sonuna saklarsınız gari
-
hayırlı uğurlu olsun
-
sizde hayırlı uğurlu olsun benimki de geldi de,getirecek adam yok klasik sürat kargo geleneği, öğlen gelen kargoları aynı gün sevk etme lüksleri yok illahi ertesi güne atacaklar
-
hayırlı olsun
-
koreliler sağlam iş yaparlar,bakın ben 7 yıldır onların yaptığı motora biniyorum seleside ceviz.
-
ellerine saglik