sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

avrupalılar deyilmi zamanında bu ülkeleri sömürenler,bosna da onca masum insanlar öldürüldü kıllarını kıpırdatmadı şerefsizler,ırakda olduğu gibi şimdi bu ülkede de elkaide kol gezecek,karargah kuracak,dış güçlerin işi bitince,
    kıyamet kopsa artık,masum insanlar varlıklar,başkaların keyfi için ölmeseler

geçen yıl dan bu yana gördüklerim,bu ürünü havaların ısındığı günlerden itibaren uygularsanız,en verimli zamanına denk gelmiş olursunuz,kış aylarında daha çok katılaşıyor,havaların sıcaması ile madde biraz daha gevşiyor ve yaklaşık 40fps ye kadar güç artışı oluşuyor,aynı zamanda stabil değerler veriyor,piston yay kurulunca takribi ne kadar geri geliyor,bunun hesabını yapıp,bu ürünü piston un o bölgesine uygulamalısınız,
    piston un komple yüzeyine uygularsanız,piston her geri gelişinde silindir iç duvarlarında biriken madde yi,piston keçesinin yardımı ile sıyırıp karışı tarafa çarpınca,dizelleme oluşur,normal gres yahut bilimum yağ maddesi kullanıldığında,dizelleme ile birlikde patlama oluşur,
    hani namlunun ucundan ateş çıkıyor derler ya,ilk hatsan yaylı alanlar,işte bahseddiğim dizelleme patllama hadisesi,yukarda anlattığım gibi dir

o kadar hızlı atamıyan bir patriot vardı bir zamanlar,forumun derinliklerinde bir yerde,yayı sabitlemek için ana gövdeye takdığımız kalın pim yatağı (deliği) arkaya doğru açılmış genişlemişti,birazdaha atışa devam etse imiş arkadaşımız sanırım,tüfek yüzünde dağılacaktı!!
    standart hali ile kundak vidaları gevşeyip duruyordu,bu hali ile kundak,piston contası filan dayanmaz çatlatır patlatır,

Kadir abi harikasin :)

Bende gecen hafta sulu kar yagarken gittim istanbuldaki akpinar göllerine amac hem atis hem vakit gecirmek ama tüfegi o hava sartlarinda kullanmaya icim el vermedi arabanin göstergesindeki hava durumu buzlanma riski gösteriyordu. Sonra ordan ciktim agaclidaki göle,enson hava kararirken Zekeriyaköyden kisirkayaya gectim 3 kisi 6 olta 20 den fazla turna kasigi . yine 20 e yakin cesitli boyutlarda kisirkayada biraktigimiz kursun ve sonunda elimiz bos sekilde geri döndük :))

Bizim buralarda ayni kafadan kisilerle is yapmak hakikatten zor ben sabah 5 de kalkalim desem o 9 diyor aksam isimiz yok duralim diyorum onlar yeter diyor bende seningibi en sonunda tekten basimin cagresine bakicam :))

bende sahte çok fena parça harcamışım ben bu atçek işine ;kihhik, bir virüs gibi her yanımı sardı ;kihhik,
    kafa dengi olta arkadaşı bulmak zor olur,yinede ısrarla götür alıştır onları :)

tebrikler hızlı ferformans bende balık videolarımı yayınlayacağım inşallah yarın biraz kefale takılayım bakalım ne olacak rastgele. ;tese;kkur

sizinde paylaşımınızı görmek isteriz :)

dün akşamki at çek serüvenim ;grin;
    iyi seyirler

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

lütfen sattığınız ürünleri iyi kontrol edin gönderin!!!,bir deyil 2 deyil 5 deyil,bunları sıralarsam 4 5 sayfa dolar,son 2 yıl içinde yaşananlar,
    bende bir nokta ya kadar sabrederim,olmadı işini düzgün yapan esnafa yönlendiririm!!! ağrımayan başımı durduk yere niye ağrıtayımki :thumbdown:

video nun sonunu izle bak :) arkadaş nasılda janjanlı pelleti namluya sürüyor ;kihhik,

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

hayırlısı olsun takma kafanı :) içini rahatlatayım senin ben şimdi :thumbdown: ,geçenlerde gitti güzelim air arms nerdeyse senin alacağın fiyata,hem ahşap kundak,hem yakışıklı,hem emniyeti var,hem manometresi var,hem güç ayarı var,hem daha güçlü,daha sayıyım mı ;kihhik,

dip not yazıyımmı :)

kimse üstüne alınmasın arkadaşlar :thumbdown:

bakın bilinçli avcı sayısı inanılmaz derecede sayıları çok az türkiye genelin de g;$i benim içim dışım her yerim avcı,günde yeri geliyor 15 saat av muhabbeti dinlemek zorunda kalıyorum,
    avcı kesimin büyük çoğunluğu yerli halk,nasıl anlatayım size şimdi bunu,bir şekilde anlatsam farklı yorumlarsınız,

yani öyle devlet memuru kişiler deyiller anlıyacağınız,büyük çoğunluğu ilk okul mezunu,taa bizim kuşa öcü dediğimiz zamanlardaki okullarda eğitim görenler.........onların teşvik ettiği yakın çevresi çoluğu çocuğu var,
    şuanda yeni nesil de yokmu var,eğitim eğitim,ağaç yaş ken eğilir!!!!!!!!!!!!!!!!!

çoçukluğumda serçe avlardım anam kızardı g;$i oğlum yapma anası gelir ilenir derdi g;$i aslı var yok,ama ben taa o zamanlar dan kaptım birşeyler,ta o zamanlar avcıların vurdukları yeşil yeşil ördeklere bakar,ne güzel tüyleri var derdim,
    bildiğimiz patetes torbalarını ördek doldurup getirip balıkçı dükkanların da satanları bilirim,

kusura bakmayın ama ben bu tür avcıları iyi bilirim,bir denk geldimi anasını ağlatırlar, yazık bu küçük bunu vurmayayım diyen avcı 100 kişi de 1 kişi ancak çıkar,varın hesabını siz yapın

aynı şekilde balık avcılığı,daha önceki gün tutduğum balığı geri saldım boyu küçük olduğu için,onun videosunu çektim,bu gün biri başlık açmış kıyım yapmış resmen,onun gibi 2 kişi daha olsa o derenin anasını bellemeye yeterler,
    hamsi mi tutuyorsun bu levrek,
    5yılda üreme olgunluğuna ulaşıyor bu hayvan,gel sen bunu o adamın kafasına yerleştir,

kim ne derse desin bizde barbar kamyonlan.........