5-5.5 kg tufekmı olur,,200 gr hafıflesın dıye 50 merceklı durbunu söküp 40 takmayı düşünüyorum
valla orası öyle büyük bir dez avantaj özellikle ahşap modeller daha agır zaten digerlerine göre
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
5-5.5 kg tufekmı olur,,200 gr hafıflesın dıye 50 merceklı durbunu söküp 40 takmayı düşünüyorum
valla orası öyle büyük bir dez avantaj özellikle ahşap modeller daha agır zaten digerlerine göre
baktım şuan araca sıgıyor ağırlık ikisi içinde dez avantaj orası dogru
yardım ve mesajların için çok teşekkürler şuan 2 tüfek arasında kaldım biri hatsan airmax digeride supernova bu iki tüfegin artısını eksissini düşünmem lazım
Yazdıklarınız üzerinden giderek bir kaç araştırma yaptım bullbup modeli alıcaktım fakat hatsanın airmaxlarının namluları lw degil bullbup ların mesafe ve grupmanlarının daha kötü olacagını düşünüyorum diger tüfeklere göre namlu boyu vs den dolayı o yüzden karamuratın dedigi mantıklı geldi hatsan super nova dişünüyorum şuan fakat super novanjn anlayamadıgım kısmı şu ne at 44 serisine giriyor nede bt serisine bunun sebebi nedir sanırım hatsan super nova rg qe lw alıcam dakat bu model susturuculu sanırım eskiden tüfegin ucuna silencer takınca mutlaka sapma yaptırıyodu böyle bir şey olur mu ?
Arkadaşlar yazdıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim bende attığınız modeli tasarım olarak çok begendim kralın son modellerini hatsana nazaran daha çok begendim fakat kral hiç kullanmadıgım bir marka o yüzden biraz şüpheli yaklaşıyor olabilirim prohunt fuarının tarihi nedir ? Ve kafama takılan bir konu cahar arkadaşımızın dedigi gibi namlu isabeti igne kırma gibi durumlar araştırırken böyle şeyler çok gördüm açıkcası rahatsız etti bu durum öte yandan çok beğendim napayım yine bilemiyorum
Arkadaşlar hatsanın bir çok modelini kullandım çokta memnun kaldım her bakımdan fakat tek memnun olmadıgım konu agırlıydı daima diger markalara göre daha agırdı
En son kullandıgım model at 44 serisiydi atışlar iyi fakat yine agırlık çoktu ahşap olmasıyla beraber agırlıgı 6kg ı falan buluyo eğer yeni çıkan tüfeklerden öneriniz olursa yine hatsan alabilirim
fakat gördügüm bir çok marka bu konuda kendini yenilemiş ve bir çok model çıkarmıs çoguna bakmaya çalıstım krala hugluya grupmanlarını izledim chrono ölçümlerine bakmaya çalıstım kafamda azda olsa bir şeyler oluştu
Yinede fikrinizi almak istiyorum 2000 3000 tl arası bir pcp düşünüyorum yine ne önerirsiniz yerli ital farketmez yine hatsanda olabilir
Aldım yalnız kafamı karıştıran bir soru var şimdi bu tüfekle 24 grm mermi atarsam sorun mu olucak ? benim bildigim kadarıyla 89mm magnum fişek yatağıyla hemen hemen her fişeği atabilirim yanlış mı düşünüyorum acaba ?
arkadaşlar isabetli olacak şekilde hangi paleti kullanabilirim
arkadaşlar çok teşekkür ederim kafamda sayenizde fikir oluştu saolun
arkadaşlar şu tüfeği almayı düşünüyorum fikriniz nedir acaba http://www.superpoze.com/portal/av-tufe…-av-tufegi.html
Arkadaşlar uçar avı yapmak için yivsiz bir tüfek alacagım limitim 1000 tl ne önerirsiniz hatsan düşünüyorum bu arada
bağlandıktan sonraki iyi niyetli abimizin dahili numarası lazım ismi fikret beydi galiba yanlış hatırlıyor olabilirim.
var kardeşim geçen tüpü ben bozdum bozduğumuda söyledim ona rağmen sıfırını gönderdi şuan numarayı hatırlamıyorum.Hatsanın servisi en anlayışlı servislerden biridir
Merhaba arkadaşlar pcp tüfeğimi tozlu bir arazide kullandığım için tüpdeki valfine herzamanki gibi toz kaçtı ve tıss sesiyle hava kaçırıyor.Tüfeğim At-44 long 10 ve şuan Hatsan servisinin dahili numarasını bilmiyorum hatsanda servisinde çok anlayışlı bir abimiz vardı onun numarasını yani dahili numarasını bilen arkadaşımız varsa buraya yazarsa çok sevinirim saygılar..
yanılmıyosam saf carbondan olsa cok pahalı olur ama bayagıda hafif olır :), buarada gercekten harika olmuş
Bunu alıp türkiyede grupman yapmak cok sacma geliyor bana dogrusu,bunu alıp ava cıkıcaksınız 70 80m avları cok daha fazla zevk alırsınız dogrusu Türkiyedede havalıyla avlanmak yasak
koydugum yag Brownıng legia spray bu 3 tüp siterseniz bunuda sökiyim.
evet kesinlike yarım saat kadar bekledim sonra tekrar tüpü takıp denedim sonuc aynı
tabiki eminim 1 tüpü arttım 2tüpüde iyice sıktım tüpün delindiginden eminim hic güc yok walf tıkanmuş bana kalırsa hava gelmiyor. aynen dediginiz gibi iceride dondu
Daha bugün gelen co2 li silahımla 1 tüp atış yaptıktan sonra 2 tüpü taktım 2 tüpü takarken tüpün ucuna yag sürdüm ve bu yagdan dolayı silahın havayı tasıyamadıgını düsünüyorum bu yagı nasıl cıkarabiliriz yada baska bir sorunumu olabilir silah cünkü sıfır 2tüp atılınca bozulacak bi silahta deyil , ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum...
ve silahın herseyi tıkırında sadece hava yok.