ben , son revo yu i aldım
janus11 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
-
evet öyleymiş önceki rekor 6 imiş,gerçi benim pelletler 18 grain di o yüzden belki 1 adet fazla görünmüş olabilir
-
yaw abi peletleri görünce bende rezil oldum bu kadar amelelik olur.. utandım doğrusu,olan serdar ın çelik harbiye oldu annattımı bilmem
-
merhaba arkadaşım,sitedeki son revoyu ben almıştım 2 hafta sonrası aynı problemle bende karşılaşmıştım üstelik ben senin kadar da tüfekten anlamıyordum ama sağolsun ankara dan "eblemis" tüfeğe baktı anlaşıldı ki tahliye borusuna pelet sıkışmış (tüfek kendi kurmayınca elle kurdum ve galiba çift pelet sürünce oraya sıkışmış)nihayetinde hemen yapıldı bir maceram daha oldu sağolsun serdar havsüt olaya el koydu(serdar bi harbi borcum var unutmadım)neyse ki fx ürünlerinde bolca yedek parça var (mustafa serdar ın ofisin de gördüm) ankara ya da göndersen kısa sürede hallolur bence.
-
teşekkürler hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum
-
arkadaşlar yatagun daki son revo yu da ben aldım aranıza katıldım