Bencede 2. şık doğru gibi.
arthur tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar herkese merhaba av ruhsatımı yenileyip winchester 1300 defender almayı düşünüyorum. Bu tüfeğin sadece tipi hoşuma gidiyor ancak, kuş avında biraz abartımı olur fikri olan varmı acaba?
[Resim Engellendi: http://img140.imageshack.us/img140/9866/5c1o4y4a3l1o3q0f9i0pzy9.jpg]
-
hayırlı olsun güle güle kullanın bu silahın 5,5 luk pelletlerle yaylıların en iyisi olduğunu duymuştum.
-
Bilginizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim sanırım en iyisi burada satılanlarla devam etmek.
-
Arkadaslar pyramid air den hunter pellet siparişi vermeyi düşünüyorum ama acaba 4-5 kutu sipariş etsem gelirmi gümrükte sorun olabileceğine ilişkin birşeyler duydum. Hatta hazır getirtmişken beeman kodiak ta alayım diyorum.
-
Arkadaşım gsr 600 ile arasındaki fazla bi fark yok dediğin şeyi gazı biraz açınca anlayacaksın amman panikleme iyi makine iyi
-
Arkadaşım öncelikle yeni motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ancak ilk seçimin neden 750 lik bir makine oldu aslında motor tecrüben yoksa 600 bile sana çok fazla ama yinede iyi yapmışsın çünkü motosiklet bir tutku hatta bir hayat tarzıdır güle güle kullan ama sen hemen 250 lere felan çıkma motoruda hiçbir zaman deneme unutma her zaman hata yapmanı bekler ve sen ne kadar çevirirsen oda o kadar gider acaba gidermi deme onun işi bu her zaman gider Hayırlı olsun.