bence her 2 side bu işle oldukça ilgilendikten sonra alınması ve kullanılması gereken pcp ler. Araba kullanmayı sıfır BMW veya mercedes'te öğrenmeye çalışmak ne kadar doğruysa tecrübe olmadan bu 2 tüfekten biriyle başlamak o kadar doğrudur diye düşünüyorum. Airranger çok özel bir tüfek. LG110 de oldukça başarılı ve isabetli bir tüfek. Erdem abinin Lg2sini kullandım tekli doldurşa sahip her atışta kolu çekip pellet koyuyorsunuz. AR de 10 lu indeksli şarjör var. Ama LG110 un tetiğini hiç bir silahla karşılaştırmazsınız sonuçta müsabaka için üretilmiş aşırı hassas bir PCP. Her nedense AR nin isabetsiz olduğu söyleniyor ama benim fikrim tam aksi yönde. polygonal yapıda oldukça kaliteli namluya sahip. Tetiği parmağınıza tam oturuyor, ayarlanabilir, boşluğu tahmin edilebilir ve tüp hacmi yüksek. tam dolu haliyle sandart olarak yüksek güçte 120 bara kadar 6-7 şarjör atabiliyorum ve 25 gr monster ile 2 hafta önce durbunu sıfırladıktan sonra Osman abiyle kesme şeker patlattık, 10 atıştan 8-9 unda kesme şekeri 50 m de buharlaştırıyor, isabetsiz olduğunu söyleyenlere karşı benim tezimde bu. Bir pcpden daha ne beklenebilirki. kaçan 1-2 atış ise atıcı hatasından. ankarada bizim tayfayla evanix, windy city, Glad, revo, AA, LG ve HW kullandım, bana göre en isabetlileri LG, HW100 ve AR. diğerleri hiçte isabetsiz değil ama aradaki isabet farkları 50 metrede ortalama 1 cm, öyle aman aman bir fark yok yani. ben ne için tüfek alacağınıza karar verirken buna göre karar verin derim.