tacir tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bende reximex te namlu çeketinin merkezi kaçık olduğundan dediğiniz gibi oluyordu ceketi çıkardım iş çözüldü ama px5 te böyle birşey olacağını düşünmüyorum

Aleyküm selam hocam, FX Impact seri tüfekler de çok güzel, tercihin ve zevkine göre değiştir. İkisinden birini almak gerekirse Huben K1 derim. O tüfekte çekiç ve çekiş yayı yok, Seri atış tadı bam başka oluyor. Şiddetle tavsiye ederim. Elimde K1 ve M3 var.

Hocam sağlamlık,stabillik açısından değerlerndirebilir misiniz? Hubende bildiğim tek sorun namlu temizleme işi harbi ile olmuyor birse şarjörle alakalı sıkıntı olabiliyor diye okudum. Var mıdır aslı? Çözümü basit mi? Birde güç olarak kıyaslayabilir misiniz?

Selamlar

Arazide atış için güçlü ve isabetli bir tüfek almak istiyorum araştırmalarım sonucu fx m3-m4 ve Huben K1 gen6 arasında kaldım.

Mümkünse ikisini de kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim?

Türkiye'de bulabileceğim başka model varsa önerirseniz sevinirim.

İkinci el 60000 tl ye kadar bütçem var.

Bende samsunda oturuyorum abi yollar önce crossbow ile ilgili muhabbetimiz olmuştu profili görünce aklımda canlandı

Müsait bir zaman toplanıp atış yapalım düşüncem var. Bakalım elimi taşın altına ben sokacağım sanırım organizasyonu yapıp başlık açarım kısmet olursa.

Selamlar bende bigmax x aldım . Ercan Karakus'un regulatorlerinden taktırmak istiyorum. Engin Sak bigmax in 46 grain sevdiğini söylemişti. Telefon numarası 0554 339 13 64

46 grainde sevdiği basıncı/hız aralığını öğrenebilirsem çok sevinirim. FPS ölçerim yok maalesef.

Selamlar 100 m üstü atışlar için dürbün bakmaktayım. 10000 TL ye kadar bütçem var ama fiyat performans ürünü olup düşük fiyatlı ürünler de tercihim olur.

FX tüfek almak istiyorum. Onunla da kullanabileceğim güzel bir dürbün olsun istiyorum.

Victoptics S4 6-24x50 spf

Modelini buldum.

555 Gr

Nitrojen basılı

30 mm tüp boğaz çapı

50 mm mercek çapı

Yandan paralaksli olması beni cezbetti.

Bu dürbünü önerir misiniz?

Yerine alabileceğim hangi dürbünler olabilir? Sıfır ikinci el farketmez.

Merhaba,

Sizde BT65 yoksa, yani sizin işine yaramayacaksa, regülatörlü tüpü satan bayiyi paylaşırsanız ben almak isterim.

Ayrıca, bende de AT-44 Tactical var. Hatsan teknik servisi aradım, sadece regülatörlü tüpü almak yetmez, bize göndermeniz gerekir demişlerdi. Ben de gönderdim, regülatör taktılar. Sonra atışa gidip denedim, chrony yoktu ölçemedim ancak stabilite bariz fark ediyor. Aynısını BT 65 tüfeğim için de yaptırdım. Onda da fark etti. Eğer sizin bulduğunuz tüp bu şekilde uygun ise ve size yaramayacaksa ben alıp yedek tüp olarak kullanmak isterim. Teşekkür ederim.

Hocam bayide kredi kartı bile geçmiyor bayi Samsun Bafrada.Bana 800 lira civarı fiyatı var demişti belkide almam diye dedi bilmiyorum.Siz telefon numaranızı özelden yazarsanız bayiye gittiğimde ararım tam fiyatını söylerim isterseniz alıp kargolarim.

Merhaba. At-44 tüfeğin için regülatör arayışı içindeyken alışveriş yaptığım av bayide regülatörlü BT 65 tüpü olduğunu gördüm fiyatı da eski kaldığında piyasanın 3 te biri. Sormak istediğim bu tüpü alsam regülatörü At-44 e aktarabilir miyim veya tüpü o haliyle at-44 te kullanma şansım var mı?