Ben çok anlamam ama bu işte bayağı iyi olan bi abim başlangıç seviyesi için 90 lık apnea powerpoint önerdi (alır almaz yeni bir şiş almak şartıyla) biraz araştırdım yorumlar oldukça iyi diyor
Birde yeni parti malların şişleri iyi yeni şişe gerek yok diyen bi satıcı abim var bakıcaz artık olmazsa ilave şiş alıcaz zaten
elimde şuan balıklara dışardan atıp isaet ettiremediğim 60 lık nemrud klasik var bir an önce kurtulmalıyım cünkü karadenizde 90lığın altında zıpkın iş yapmaz diyor herkez
zıpkın işine gerçek anlamıyla bu sene başlıyorum sizin önerdiğiniz bir model varsa onuda bir araştırmak isterim
tacir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
verdiğiniz bilgiler için teşşekkürler ama başta da bahsettiğim gibi merakımdan sordum olur mu olmaz mı diye yoksa oltam da var zıpkınım da hatta bu ara yeni bir zıpkın daha alıcam ama merak işte
-
asitürk61 abideki bora knives ın çakısı bende de vardı kaybetmiştim aklıma geldi üzüldüm şimdi
ama aynısından üretiyorlar nasılsa
bu arada türkmalı çok kaliteli bir marka 440 c çelik çakı ve bıçakları var bıçak merakı olanların bakmasında fayda var
bıçak meraklısı bayağı abimiz varmış artık halim için üzülmeyeyim -
video çok güzel olmuş ellerinize sağlık
hayırlı olsun
-
bu konuyu site arızalanmadan önce açmıştım ama cevapları okuyamadan kapanmıştı
Bir dönem zıpkınla su dışından ekmekle yakına çektiğimiz kefalleri vurmaya çalışmıştım (başarılı olamadım zıpkınım oldukça kötüydü) ama zıpkınla vurulabildiğini duydum
Merak ettiğim şey aynı şey havalı tüfekle yapılabilirmi??? av yasak ama merak işte
orta güçte bir silahın bu durumda en kaç cm ye kadar öldürücü etkisi vardır? (en azından balık için) kalibrenin önemi nedir ve son olarak tahmini kaç derecede sekme yapar ?
deneme yanılma yapamadım teorik bilgi ve tecrübelerinize sığındım
bu arada konu doğru yerdedir umarım
-
Sapan konusu bu kadar derinleşmişken bende kendi yaptığım bir sapanı burada göstermek istedim.Resme baktığınız zaman farklılık ve ergonomiyi hemen anlayacaksınız.Ben sapanın nostaljisinden daha ziyade yapmış olduğum sapanın özelliklerinden bahsetmek isterim.Erik ağacından ve tamamen doğal olarak bulunan bir çataldır.Ateşte gerekli şekli verdim ve ağacın özsuyunu aldım.Böylece ileride deformasyona uğramasını önledim.Daha sonra üzerine vernik çektim.Lastik tabir ettiğiniz kısım gerçek kauçuktur.Oldukça kalındır.Germe kuvveti oldukça fazla olup tahrip gücü iyidir.Mühimmatı koyduğumuz kısım ise gerçek meşindir.Oldukça isabetlidir.Kuş lastiği tabir ettiklerinizle lütfen kıyaslamayın sinir oluyorum.Oldukça dengeli bir çatalı var ve bu sapanla 15-20 metreden bir adamı rahatlıkla öldürebilirsiniz.Kullandığınız muhimmat ise çelik sapan bilyeleridir.
[Resim Engellendi: http://img509.imageshack.us/img509/8671/sniper1si9.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img509.imageshack.us/img509/5388/sniper2mh5.th.jpg]
ruhsata bağlamazlar inşallah
-
iki kalıp sabunu arka arkaya koy.80 metreden at.içinde kalır.sonra cıkar.hemde deforme olmamış olur.iyi günler hepinize
abi bunla 80 metreden sabunkalıbını hangi silah vururki????
-
sürmene görüntüde ve deniz avcılığında güzel sayılır ama cinayet harici pek bi sessiz yer
1-2 haftaya bende istavrit videolarını koyabilirim inşallah -
tüfeğim cfx .pelletlerin ağırlığı hunter den çok da hafif değil gibi geldi bana
sorun çıkaracaksa torunda atalım o kadar boşatış etkisi edermi ki? -
Olay momentumla alakalı bir cisim ne kadar ağırsa o kadar zor hareket eder mantığı
500 gramlık bir cisim mevcut kuvvetle 10m/s hızla hareket ediyorsa 1000 gramlığı 5 m/s hızla gider
fiziksel olarak böyledir ama üstatlar ne der bilemem tüfekteki oranlar farklı olabilir tabii -
Arkadaşımın köyünde çobanlar arbelet tarzı bir alet yapıyorlarmış kuş avı için vs. onun hakkında da bilgisi olanlar bi konu altında yapımını anlatsa güzel bir kaynak olur görüşündeyim.
-
Bende dün bu pellet ten (4.5mm)1 kutu aldım 1 ay sonra anca deneye bileceğim ama promagnumlardan az çapağı var güzel bişeye benziyor kutusu da kullanışlı
-
abi ne güzel yerler kıskandım şimdi
Bizim buralarda öyle balık kolay tutulmuyor zaten karar verdim okul bitince antalyaya taşınacağım ne varsa orda var -
-
abi çin malı bıçak var bide çin malı bıçak var
çinlerin husa köyünde yapılan bıçaklar dünyanın en iyi bıçaklarından dır vikipedyadan alıntıXiang, geçen yıllardan birinde, yerel hükümetin köyde "Bıçak
Kralı" seçme yarışması düzenlediğini, yarışma sonucunda da kendisinin,
yaptığı bıçağın güzelliği ve keskinliğiyle "kral" unvanı kazandığını
söyledi. Xiang, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yarışma dallarından biri, bıçakla çivi kesmekti. Bu
yarışma sırasında, bazı kişilerin yaptığı bıçaklar, bırakın çiviyi
kesmeyi, kendi keskin yüzlerini kırdılar. İkinci dal, kazık kesmekti.
Bu yarışmada da bazı kişilerin yaptığı bıçaklar kazığı kesememişti. Ben
ise, bıçağımla kazığı ikiye bölmüştüm. Üçüncü yarışma dalı ise bir
havluyu ortadan kesmekti. Bu kez de bıçağımla havluyu ortadan ikiye
böldüm. Böylece bu yarışmada şampiyon oldum."
Husa bıçağının yapım sürecinde, malzeme seçimi ve
yapımından montaja kadar onlarca işlem bulunuyor. Achangların
yaptıkları Husa bıçaklarının birçok çeşidi var. Husa köyündeki Aqiang
milliyetinin yüzlerce yıl öncesine dayanan bıçak yapım sanatı, kuşaktan
kuşağa aktarılarak günümüze kadar süregelmiş.
bulsam alırım ama nerdeee -
Trabzon'da scuba dalış merkezi-kursu vs. varsa orada doldurtabilirsiniz, genelde 10-15YTL ücreti oluyor. veya HABAŞ'tan tüp kiralayıp onu azotla doldurtabilirsiniz, HABAŞ ücretlerini bilmiyorum.
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler trabzonda yurtta kaldığım için tüfekğimi samsunda kullanıyorum(yurda sokmak yasakmış)
herhalde orada da vardır dolum için yerler pompalamama gerek yok demek ki -
tüp olursa evdeyken havayı basarım. Atış arasında hava basma derdi olmaz diye düşündüm bu konularda bilgili yada pcp kullanmış değilim kaç litrelik tüp ne kadar idare eder onu da bilmiyorum 1.5 ltlik tüplerin 100 $ olduğunu duydum uygun geldi
hava bastırma olayı içinde dolum yeri her yerde varmıdır? olsa ne kadardır ? bilgim olmadığından öyle düşündüm -
Bu yaza vaziyeti denkleştirebilirsem bende bir pcp almayı düşünüyorum markaya Bam ların incelenmesinden sonra kararımı vereceğim bu konudaki yazılar kararımıza yardım eder umarım
Bu arada scuba tüplerini tüfekle alacağımız pompalarla doldurabilirmiyiz???????
-
Memleketin verdiği bi sevgi olsa gerek bu silah sevgisi resimdeki silahlar şimdi aransa çok zor bulunur bulunsa bile fiyatları uçuk olur muhtemelen
bizimde böyle birikimlerimiz geleceğe aktarılır umarım -
way be baya kuvvetliymiş demek ki video yu sabırsızlıkla bekliyorum abi