saoğlun sonunda açabildim ilk sökmede değiştireyim ringlerini herşesini.
tacir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
linktekilere birazdha bakmanı tavsiye etmekle birlikte bende de aynı dürbünden var pek işe yarar bişi değil ama idare etti 2 sene
Tüfeği biyere sabitliyosun belli bir noktaya atış yapmaya başlıyosun 3 yakın yerlere giden atışta bir vidalarla oynuyorsun
zehir işlemişse yakında daha güzel bişi alırsın muhtemelen onlarda daha pratik oluyor vidayı çevirdikçe tık sesi geliyor rahat rahat yapıyorsun -
Mod 54 teki geri tepme olmaması nasıl bir sistemle sağlanmıştır merak ediyorum????
Birde tepmenin sebebi nedir tam olarak yayın silindire vurması mı ,giden paletin momentumu mu tam olarak bilmiyorum
ama çözüm olarak tepmeye sebep olan kuvvetin tersine daha az bir kuvvet uygulayacak bir yay-ağırlık sistemi kullanırsak bu tempeye çare olabilir mi??
Vereceğiniz bilgilere göre daha kapsamlı bişeyler düşünmek istiyorum şimdiden teşekkürler.. -
oring ve contalar hidrolik ve pnomatik malzeme satan nalbur teknik imalat malzemeleri satan yerlerden emin edilebilir.
--------------------------------------------------------------------------tekrar teşekkürler
sökmeyi öğrendiğim gün epey bi stok yapayım. -
Teşekkürler ama malesef yükleme yuvamda sorun var ileri geri hareket ediyor.
Atış yapmadan önce acıp kapanmasını sağlayan plastikten ileri ittirmezsem aşşağı atıyor
Sökmek zorsa birazda kendi deneyimlerinizi paylaşarak anlatabilirimisiniz?
Birde Termopl amcanın tavsiye ettiği üzre her sökümde ringleri değiştireceğim fakat nerde bulacağımı söylediği halde unuttumve sitenin arıza sürecinde yazılan mesajlar gittiğinden nerden bulacağı mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim -
yanlıs anlasıldım sanırım. ben orda gfx royalle hatsanı karsılastırma acısından soylemıstım. yoksa tabıı kı ayrı sınıflarda tufekler... demek ıstedıgım ozetle sudur. remıngton daha gucsuz olmasına ragmen daha ıstıkrarlı bır tufek. buda tutus rahatlıgı hafıflıgı ve ufaklıgından kaynaklanıyor. ayrıca nısan alma konusunda durbun bır harıka... acıkladıgımı umuyorum. yalnız ben su dedıgınız grup ısını anlamadım... o ne oluyo acıklarmısınız lutfen. smdıden tesekkurler...
grupman işi remigtonla hatsanı karşılaştırmak için belirli mesafelerden iki tüfeklede insan hatalarını en aza indirecek şekilde kağıda atış yapıyorsunuz saçmaların içinde bulunduğu çemberleri karşılaştırıyorsunuz hangisinin çember i küçükse onun onun grupmanı daha iyidir buda tüfeğin atış hassasiyetini verir
iki kağıdı yanyana koyup resmederseniz iyi bir karşılaştırma olur -
Gerçekren güzel çekimler allah herkese böyle avlaklar nasip etsin karadenizde enginnnn in atmadığı balığı biz mumla arıyoruz ....Zıpkının markası ve modeli nedir? ve max 200 ytl lik bir zıpkın önerebilirmisiniz?
Bu arada dalışta 2-3 metrede bir burnunuzu tıkayıp kulaklarınıza hava yollarsanız kulak zarındaki ağrıdan kurtulabilirsiniz
-
allah sahibine bağışlasın nede gzüel duruyo mübarek
-
bu arada cfx in pellet yükleme yuvası nasıl çıkarılıyor bi anlatabilirseniz sevinirim çok uğraştım yapamadım
-
Emeğe saygı diyorum aydınlatıcı bir çalışma tebrikler
Balistik hakkında derin bilgilerin olacagı,üstatların tecrübelerini paylaşacağı bir konu olsa çok güzel olur tahminim -
termopl amcadan cfx söküm dökümanı bekliyorum hala
-
Bende dün rüzgarsız havada 80 metre şişe atışı imkanı buldum isabet ettirdiğim 5 promagnum palletten 4 tanesi şişeyi kırdı(epey bir atış yapıp değdirdiğim 5 tane) ara sıra gelip giden rüzgarın atışları etkilediğine inanıyorum bu arada cfx kullanan arkadaşlar kesinlikle yeşil gresi uygulasın tüfekte gözle görülür değişiklikler oluyor
-
ilgilendiğiniz için teşekkürler
-
dediğiniz yağ kullandıgım yağ sanırım opel yetkili servisten alınmiştı tüfeği yeniden yağlayayım öyleyse . yükleme yuvası için yapabileceğim birşey var mı?
bu arada eski yağı çıkarmak için öneriniz olursa sevinirim
kpss için de allah kolaylık versin sınav bitmiyorki..
-
tüfeği nucleex beyin geçende anlattığı şekilde adını tam bilmediğim gres yagı ile(ustalara yeşil gres yağı dedik bu ondan daha iyi deyip beyaz bir gres yağı verdi) yağladım yükleme yuvasına ve piston deliğinin önüne yağ sürmedim tetiğidi ince yağla yağladım.
-
Bu gün atışa gidp 350 civarı atış yaptıktan sonra herşeyi normal olan tüfeğimden atışlarda ı bol duman ve ses çıkmaya başladı sonçta grupmanlara etki etti bu durum ayrıca palet yükleme yuvasının az miktarda ileri geri hareket ettiğini gördüm
sizce ne yapmalıyım? tüfeği yağlamak için içini açmıştım garantden yararlanabilrmiyim? yardım lütfen
-
Taşınabilir Yapılması Kolay Rest
sorun halledildi teşekkürler
-
işte aradığım destek
-
Bu gün torun'u zorlanmadan söktüm yeşil gres yağ alınca monte edeceğim aradan cfx i de çıkartayım diyorum torunda olduğu gibi zorlanmam umarım
nucleex beye teşekkürler
-
kutlamak lazım bi yandan fotolayıp bi yandan söküp takmak zo bi iş olsa gerek...
yarın eski torun marka tüfeğimi söküp tecrübe edinesim geldi
bunların sökülüp takılması birbirine benzemi ????;$.,