Bunlar da benden. Zoraki orjinal dipçik yeni elime geçti ve çok memnun kaldım. Tüm zoraki sahiplerine tavsiye ediyorum.
everlost tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam yarın öbür gün acemi bir arkadaş foruma gelip şöyle av yapabileceğim, 50 metreden güvercini indirebileceğim vs vs bir havalı tüfek arıyorum diye yazdığında ben yine kendisine yasaları hatırlatacağım ama buradaki olay daha önce dediğim gibi haşere ile mücadele. Bu farelerin ne çeşit bulaşıcı hastalıklar taşıyabildiğini saymama gerek yoktur herhalde. Neyse bu konuyu takip etmeyi bırakıyorum. Diyecek bir lafı olan özelden yazabilir. İyi akşamlar herkese.
-
Umarım bu paylaşımı beğenenler, onaylayanlar..
Bir gün bu foruma yeni kayıt olan birine, havalı ve canlıya ateş etmekten bahsettiği için; kanunlardan, kurallardan ve mantıktan bahsederek o insanı eleştiride aceleci davranma hatasını göstermez..
Ne güzel bir dünya..
Tanıdıklar ve yabancılara.. Eskiler ve yenilere göre değişen bir düzen..Saygı duymaya çalışıyorum.. ama mümkün değil.
Bu paylaşım olmaması gereken bir paylaşım, bunu sevdiğim birinin yapması bu paylaşımı bana normal gösteremez.Hayırlı akşamlar..
Attığınız taş bana ise kırıldım açıkçası. Yani diyorsunuz ki ben normalde karşı çıktığım bir şeye paylaşımı yapan kişi ile ahbap olduğumdan destek veriyorum. Bu ağır bir ithamdır ve kime yapılırsa yapılsın bu konunun sizi rahatsız ettiğinden daha rahatsız edicidir. Eğer bunu ima etti iseniz size diyorum ki haksızsınız.Avlanma konusunda düşüncelerimi açık bir şekilde yazdım ve ben tezat bir durum gömüyorum.
-
Forumda ne kadar çok yufka yürekli üye var anlamıyorum. Ülkemizdeki yasalar müsade etmediğinden havalı tüfek ile av yapmaya ben de karşıyım. Hatta kişisel olarak bunu bir adım daha öteye götürüyor ve diyorum ki av tüfekleriyle bile yasal da olsa keyfi olarak bir calının öldürülmesini tasvip etmiyorum.
Ama buradaki olayın adı haşere ile mücadele. Ali hocamın nişancılık kabiliyetini de bilen biri olarak bu hayvanların kapan, zehir veya herhangi başka bir yöntem ile ölmeye kıyasla çok daha acısız biçimde öldüklerine eminim. Kaldı ki yasaların hem 12 fpe limiti koyup hem de avı serbest bıraktığı ülkeler var. Burada kullanılan tüfek imzadakilerden biri ise en az 50fpe.
Ayrıca bu forumun sadece havalı tüfeklerin sportif amaçlı kullanımına yönelik paylaşımlara açık bir mecra olduğuna yönelik bir algı nereden geliyor?
Hem forumdaki paylaşımın artık eskisi gibi olmadığından şikayet ediyoruz hem de her yapılan paylaşımın altında başkalarının hevesini kıracak ve sayfalarca tartışma yaratacak söylemlerde bulunuyoruz.
-
Elinize sağlık iyi uğraşmışsınız video düzenleme ile.
-
Elinize sağlık. Ben de ağırlık değişimini merak ediyorum.
-
Resmi Site: Italian Fine Shotguns ‹ Renato Gamba Olympic Winner (italyanmış bu arada)
Sizinki sanırım Renato Gamba London diye geçiyor. Çok benzeyen bir tüfek ilanı: (5500$)
Renato Gamba London 20ga SXS (Ref. 10332)
Güle güle kullanın. -
Değerini bilemeyeceğim ama gerçekten çok güzel bir tüfek. Umarım satmayı düşünmüyorsunuzdur.
-
Grupmanlar gerçekten başarılı. Tüfek hakkında detay verebilir misiniz? Regülatör var mı? Varsa kaç bara ayarlı ve kaç atış yaptırıyor? Yoksa hangi basınç aralığında yapıldı, scubaya bağlı mı yapıldı vs..
-
Baya
pistonlu bolum burasi:)
Simlemeyi niye yaptiniz? Kurtarmiyormu taretlerOptik merkezdeyken shimleme ile sağ sol sıfırlaması yapıp daha sonra rüzgara göre turret'ler ile oynamak daha sağlıklı Metehan. Yanılıyorsam düzeltin.
Saygılar.
-
Eline sağlık Artun Abi. Özellikle Alper abinin videoları arka plan müziğiyle falan Sopranos'dan küçük birer sahne gibi
(Bkz: Tony Soprano)
-
Yaylı olduğundan dampa tavsiye ederim. Aksu av dan sıfır yatagun dampa ile forumdan ikici el bir 9 ya da 12 büyütmeli optima alırsanız uygun bir kombinasyon olacaktır diye tahmin ediyorum. Bütçe limitinizin de içinde oluyor.
-
Grafikteki basınç değerleri doğru mu Ergin Bey? Yani ~270 bar basılabiliyor mu bu tüfeğe?
-
Abi elinden gelmeyen iş yok valla
-
Fotoğrafları foruma yüklemeniz gerekli sanırım
Farklı yerlere yüklediğiniz resimler oradan silindiği zaman forumdaki başlık anlamsız kalıyor.
Foruma yüklediğinizde bu forum ayakta olduğu sürece yüklediğiniz resimler görüntülenebilecektir.
Saygılar.
-
Eline sağlık Yasin Abi. Gerekliydi böyle bir çalışma.
-
Güle güle kullanın. Zamanla çok daha iyilerini yaparsınız eminim. Zoraki'de olay tamamen atıcıda bitiyor
-
Eline sağlık Alper abi, harika grupman.
-
Helal Metahan JSB yine farkını ortaya koymuş
-
Güle güle kullan Metehan.