Değerini bilemeyeceğim ama gerçekten çok güzel bir tüfek. Umarım satmayı düşünmüyorsunuzdur.
everlost tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Grupmanlar gerçekten başarılı. Tüfek hakkında detay verebilir misiniz? Regülatör var mı? Varsa kaç bara ayarlı ve kaç atış yaptırıyor? Yoksa hangi basınç aralığında yapıldı, scubaya bağlı mı yapıldı vs..
-
Baya pistonlu bolum burasi:)
Simlemeyi niye yaptiniz? Kurtarmiyormu taretlerOptik merkezdeyken shimleme ile sağ sol sıfırlaması yapıp daha sonra rüzgara göre turret'ler ile oynamak daha sağlıklı Metehan. Yanılıyorsam düzeltin.
Saygılar.
-
Eline sağlık Artun Abi. Özellikle Alper abinin videoları arka plan müziğiyle falan Sopranos'dan küçük birer sahne gibi (Bkz: Tony Soprano)
-
Yaylı olduğundan dampa tavsiye ederim. Aksu av dan sıfır yatagun dampa ile forumdan ikici el bir 9 ya da 12 büyütmeli optima alırsanız uygun bir kombinasyon olacaktır diye tahmin ediyorum. Bütçe limitinizin de içinde oluyor.
-
Grafikteki basınç değerleri doğru mu Ergin Bey? Yani ~270 bar basılabiliyor mu bu tüfeğe?
-
Abi elinden gelmeyen iş yok valla
-
Fotoğrafları foruma yüklemeniz gerekli sanırım
Farklı yerlere yüklediğiniz resimler oradan silindiği zaman forumdaki başlık anlamsız kalıyor.
Foruma yüklediğinizde bu forum ayakta olduğu sürece yüklediğiniz resimler görüntülenebilecektir.
Saygılar.
-
Eline sağlık Yasin Abi. Gerekliydi böyle bir çalışma.
-
Güle güle kullanın. Zamanla çok daha iyilerini yaparsınız eminim. Zoraki'de olay tamamen atıcıda bitiyor
-
Eline sağlık Alper abi, harika grupman.
-
Helal Metahan JSB yine farkını ortaya koymuş
-
Güle güle kullan Metehan.
-
Eline sağlık Artun abi
-
Ali abi döktürmüş yine, ellerine sağlık. Güle güle kullanın
-
Harika tüfek. Yarışmada başarılar.
-
Yukarıda bahsettiğim yöntemi keşfettiğim video:
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
ok cvp bekliyorum
Merhaba,
Dürbünü sabit bir eksen etrafında çevirme yöntemini denedikten sonra ayna yöntemi ile dürbünü yüzde yüz optik merkeze alamadığımı farkettim. ama çok yaklaşmışım. Öyle ki crosshair belli bir noktanın etrafında çok küçük bir yay çiziyordu. Sonra fakrettim ki windage ve elevation turretlerinin ikisi de üzerlerinde yazan klik sayıları bazında 0'a çok yakın. Benim de ikisini de 0'a alarak döndürme yöntemini deneme fikri aklıma geldi ve gördüm ki bu değerlerde dürbün fabrika çıkışı olarak optik merkeze alınmış. Yani ikisini de sıfıra aldığımda dürbün aynı nokta etrafında dönüyor. (Hawke Sidewinder SR Pro 6-24x56)
Ayrıca dürbünü çevirme yöntemi ile test ederken sabit tutmakta zorlandığımı belirtmeliyim. En sonunda kardeşimden yardım alarak yapabildim. Bu yöntem ile en sağlıklı test kanımca şu şekilde yapılabilir (youtube videosunda görmüştüm, linki daha sonra ekleyeceğim):
- dürbünün paralax yapabildiği bir mesafeye yere dik bir şekilde üzerinde büyükçe bir artı olan (x-y düzlemi) hedef kağıdı yerleştirilir
- dürbün çevirme esnasında kesinlikle doğrultu değiştirmeyecek ve kendi etrafında rahatça dönebilecek bir setup ile uygun pozisyona getirilir (en zoru da bu)
- hedefteki artının tam ortasında nişan alarak (crosshair hedefteki artı işareti ile tam örtüşecek biçimde) dürbün kendi etrafında 180 derece döndürülür
- dürbünün merceğindeki hangi eksen hedefteki (başta üzerinde olduğu) eksenden uzaklaştı ise dürbün bu eksende optik merkezde değil demektir.
- dürbün her 180 derece çevrildiğinde crosshair'ın iki ekseninin de hedefteki artı ile örtüşmesi sağlanana kadar windage ve elevation ayarları ilgili yöne doğru değiştirilir. -
Tüfekte sadelik basitlik her zaman iyidir. Toplanabilen dipçiklere de hastayım zaten Güle güle kullanın.
-
İhtiyari bey sizi tebrik ediyorum. Keşke Hatsan da bu kafa yapısında olsaydı. Hem kendileri çok farklı yerlerde olurdu hem de biz her döviz yükseldiğinde fiyatı sıçrama yapan ithal silahlara para vermektense milli sermayeye kazandırmış olurduk. Uluslararası camiada yaşayacağımız gurur da cabası.
Başarılarınızın devamını diliyorum.