Güzel grupmanlar, eline sğalık. Evde atış için 12m alan olması güzel bir şey tabi
everlost tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İ
Bugün tüfeğin 100+ metre performansını denemek amacıyla her zaman atış yaptığım araziye gittim. Hafif rüzgarlı havada, Akif Bey'in göndermiş olduğu 18 grain pelletleri de denediğim 50 metredeki bir dizi grupmandan sonra 100 metreye yerleştirdiğim hedefi denemeye başlamışken, 10'uncu pelleti gönderdikten sonra arkamda bir siren sesi ! Genç bir polis arkadaş yoldan aracıyla geçen bir vatandaşın şikayeti üzerine gelmiş. Mesleğimin ne olduğunu sorup tüfeği inceledikten sonra ''Size bir yaptırım uygulayamam, ancak başka bir ekip başka muamelede bulunabilir. Kendi silahımla falanca köyde (10 km ötede)atış yapıyorum.'' diyerek atışa son vermemi rica etti. Atış yaptığım alanda bundan 7-8 sene önce gezerken kaldırdığım bir yerli bıldırcını ve kışın dürbünle gördüğüm bir tavşanı hatırlayarak yapılaşmanın İstanbul'da ne kadar hızlı gerçekleştiğini, artık oturduğum yerin bu işler için uygun olmadığını derinden idrak ettim. Zaten sözkonusu alanda bir hastane projesi olduğundan, sanırım 10 sene sonra bugünü de mumla arayacağım :((
Çok titizlenmediğim bir 100 metre grupmanı:
[Resim Engellendi: http://i41.tinypic.com/330slk6.jpg]İstanbul gerçekten yaşanacak şehir olmaktan çıkıyor yavaş yavaş. Belki de çoktan çıktı. Bu yüzden ünv. bittikten sonra çoğu arkadaşımın aksine memleketime dönüp kendime burada bir düzen kurmaya karar verdim.
-
Yorumlar için teşekkür ederim.
Pcp lere denk güç ve isabette yarışacak yaylı tüfek sizce hangisidir ? Gaz bağımlısı olmadan atış zevki veren yaylı tüfek ?Atış zevki demişsiniz. Yaylıda scuba ya da pompa bağımlılığınız yok doğrudur ama her atıştan sonra tüfeği tekrar kurmaktan kolunuza kramp girmeye başlayınca atış zevki falan kalmıyor. Benim fikrim.
-
Yağmurlu bir havada yanıma nevaleyi alıp böyle bir yerden tüm gün atış yapmak isterdim. Çok şanslısın abi gerçekten. Tüfeklere hiç girmiyorum bile..
-
s510'un 270cc'lik tüpünü 130 bardan 190 bara 5 dk'dan az sürede çıkarıyordum. Bu basınç aralığında 30 atış yapıyordum.
-
bu mu yenilik bi moderator takmıslar bu kadar mı ayıp ya hatsan zaten at 44 970 hızda 30 atıs yapıyor fabrika cıkısında isabeti desen namlusu standart değil lw namlusu alıyorsun normal namludan beter normal namlu alıyorsun lw halt etmiş bi standart yok su at 44 bi regülator getirseler ve namluyu ve diğer parçaları standart yapsınlar olay biter ithal silaha gerek bile kalmaz adam gibi regülatorlu standartlarlaşmış namlulu bi at 44 1500 tl ye satsınlar bakalım ithal tüfek alınıyor mu
Hatsan şu an o fiyata 125 barda ayarlı regülatörü olan 16 graini 900 fps hızla ve max 3-5 fps gibi sapma ile stabil 50-60 atış yaptıran bir tüfek yapsa piyasayı duman eder. Akıllarında ne var merak ediyorum.
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullan
-
Çok faydalı bir paylaşım. Elinize sağlık.
-
Hatsanın yaylılarını almadan önce iyi araştırmak, kullanmış kişilerle konuşmak lazım. Ben de zamanında paldır küldür torpedo 150 almıştım. Daha sonra bu hobide yaptığım en büyük hata olduğunu anladım
-
Mekan çok güzelmiş. Paylaşım için teşekkürler.
-
Soldaki üçlüden sonra sıfırlama mı yaptınız?
-
Izgarayı kaçıracaksın hocam, bi daha düşün. Air Ranger köftesi de iri kıyım olur haniBu aralar havalar değişik, hastalık heryerde geziyor, geçmiş olsun.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Fotoğrafları bekliyoruz bakalım.
-
Arkadaşlar çok niyetine girmiştim cidden, kendimi toparlarım diye düşünüyordum ama daha kötü oldum. Hem bu yüzden hem de sizlere de hastalık bulaştırmamak adına bu seferlik pas geçiyorum. İyi eğlenceler.
-
Bende yer var alırım
Sağ olun. ÖM attım.
-
Terminal - Çim Kayağı Tesisleri arası taksi ücretini paylaşmak isteyen ? Bende araç yok. Terminal taksiyi aradım 30 tl tutar dedi. Aracında yer olan varsa iletişime geçebilir mi?
-
Yusuf bey candır
-
Mükemmel görünüyor. Elinize sağlık
-
Ayda yılda bir defa şansın da etkisi ile yapılan bir grupmanı bu kadar büyütmeye gerek yok bence. Eğer bu tüfek ile bu mesafeden her 5 grupman denemesinin 2'si veya 3'ünde buna yakın sonuçlar alan biri çıkarsa o zaman tartışalım. Zira bu tüfeğin arpacığı 30 metreden bile soda şişesini neredeyse komple kapatıyor. Görmeden yapılan bu grupmanın da şanstan başka bir açıklaması yok.
-
Güzel paylaşım. Sağ olun
-
Edgun seri üretim yapan bir firma değil bu nedenle düzenli bir ithalat yapılamaz.Bir tüfek için 3-5 ay beklemek biraz sıkıyor:D
100 metre tek delik için de değmez mi?