Ben beğendim ama elektrik ocağı açma tuşunu daha estetik bir tuşla değiştirmeleri lazım derim
+1
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ben beğendim ama elektrik ocağı açma tuşunu daha estetik bir tuşla değiştirmeleri lazım derim
+1
cem bugun yoğunluk vardı galiba,görüşemedik.Dün tuncay hocamıda aradım ama müsait değildi galiba! dönüş yapmadı!
Neyse,kesinlikle acilen atış yapmamız lazım
abi maşallah gelinlik kız gibi duruyor :)olmazsa biz cem üstadımla takı alıp önce hayırlı olsuna gelelim
Daha Çok GösterEvet uzun araştırmalar,ve incelemeler,forumdaki tavsiyeler sonucunda İlk PCP tüfeğimi aldım.....
Bu bendeki, silahlara karşı olan bir aşk!!!!,Syn skywagon ve Tuncay hocamla 22 ocakta buluşmamız sonucunda...
ki Syn ''1256549'' tuncay hocamın söylediği gibi bağımlılığın ilk aşısını yapıldıktan sonra,alındı,
Air Arms s510 bugün kargoya verilmiş,Allahtan bir şey olmazsa 2 gün sonra elimizde,bakalım bundan sonra bu aşk
nasıl devam edecek.
Syn ''skaywagon'' cem kardeşime ve Syn erdinç astsubayıma teşekkür ediyorum,(pazarlıklar süperdi)
Ve ilk paylaşımları Cem ve tuncay hocamla beraber buradan paylaşacağız.Ve kesinlikle en kısa zamanda Cem kardeşimi ve
Tuncay hocamıda ''air arms'' larına kavuşturacağız.
Saygılarımla, Mehmet
abi çok sevindim yarın ararım seni sabah istersen seni kaçırabilirim:) gidelimmi poligona
ellerinize sağlık osman abi harika olmuş,şu ankara malatya arası keşke haritalardaki gibi kısa olsa:) malatya teamden ankara team e selam ve saygılar
inşallah arayıp gelmeye çalışırız mehmet abi:)
Bu sefer olmadı ama,diğer toplantılarımızda daha tecrübeli organizasyon abiliği yapacağımdan emin olun,
Arkadaşlık,dostluk,hobidaşlık çok güzel,
Cem,ya ben ne kadar kiloluymuşum, yada foto beni şişman mı gösteriyo!!!
yok abi makina bozuk bence benide kilolu çıkarmış:) birdahaki buluşmaya daha profesyonel hazırlanırız ama dünde çok iyiydi bence teşekkürler mehmet abi:)
Foruma renk geliyor devamını da bekleriz, atış bir yana kar üzerindeki sohbet, çay keyfi bile yeter
semaver bir harikaydı ,birdahaki buluşma daha kalabalık olacak eminim
görüntü harika helede memleketim olunca bir başka olmuş keşke orada olabilsekde sizlere eşlik etsek ama ilk fırsatta malatya team a katılma şerefine nail olacağımdan emin olun saygılar bol ve emniyetli keyifli atışlar
o şeref bize ait her zaman bekleriz
Ayni hobiye gonul veren insanlarin bir araya gelerek ve muhabbet ederek atis yapmasi inanilmaz keyif verici. Daha nice bulusmalara. Temennim Turkiyenin herhangi bir yerinde bu hobiyi yapmaya cabalayan arkadaslarimizn biran once kendilerine yoldas olabilecek bu hobiyi seven bir arkadas bulmalari yonundedir. Tebrikler Malatya team
iyi dilekler ve destekler için tüm arkadaşlara malatya team adına teşekkür ederim,sonsuz sevgi ve saygılar:)
geçen yıl bir kaç dersaneden bana da teklif vardı bu yıl değerlendirsem fena olmaz aslında:) abi geliriz ama artık yaza doğru olur uğrar rahatsız ederim mutlaka teşekkürler
Tebrikler,,Keyifli bir gün yaşamışınız..devamını dilerim.
iyi dileklerin için teşekkürler osman abi yolun düşerse malatyaya bekleriz malatya team olarak saygılar
şartlar zorluydu ama bir o kadarda keyif aldık dogrusu ,yolu düşen tüm hobidaşlarımızı bekliyoruz birdahaki sefere
güzel gündü üstad ayaklarınıza sağlık,mehmet bey sen ben daha çok buluşacakmısız gibi geldi bana:)hk iyiydi ama birdahaki sefere k2 fs 92 hk kapışması yapalım ekstradan
her yerde kar var. . atış yoksada mangal sucuk var ama araçlar poligona kadar çıkarsa affetmeyelim yine yapalım atışımızı bence:)
Hill marka pompa aldım ancak 1400 psi nin üstünde dolum yapamıyorum, pompayı basıyorum ama okadar sertleşiyor ki, birsüre somra pompayı ne ileri nede geri bastırmak imkansız hale geliyor, youtube de adam 70 kez rahatlıkla basıyor, sorun ne anlamadım... bu normal mi?
hayırlı olsun
pompa belirli bir noktadan sonra sertleşir bu normal,vücut agırlıgınızı kullanmanızı tavsiye ederim (yani pompa kolunu göbek altı kasık civarına dayayıp dirseklerinizi kırmadan dizlerinizi kırarak hem kol hem gövde ile bastırararak çömelip kalkın,önemli bir noktada pompayı sonuna kadar basın ve sonuna kadar yukarı çekin,son birkaç cm de hava basar genelde)
yol kontrolü tamam temiz,kar yağsada bulusup mangal sucuk yaparız,iyi olur
İyi akşamlar, Tuncay hocam poligona gidiyormuyuz?
birazdan keşfe gidecem mehmet bey ama yarın için kar yağışı gösteriyo hava durumu
gittim bugün semaver aldım çay demlemek için atışa gidebilirsek eğer
Tuncay Hocam,
Pazar gününden önce atışa gidersen atış alanının durumuna bir bakar mısın? Malum kar yağdı ve erimez ise o yokuşu çıkamayabiliriz. Ben fırsat olursa havadan keşif yaparım.
yarın fırsat bulursam bir bakarım üstad,pazar hava nasıl olacak acaba yağış olmaz inşallah
kısmetse atış yapın hemen alacaksınız emin olun:)hatta diğer silahlar keyif vermez olacak,