mehmet bey tabiki bekleriz memnuniyetle,ama pcp ile atış yapmanızı tavsiye etmem çünkü hastalık yapıyor.kendimden biliyorum
1256549 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
safirim geldi test atışları tamam,22 sinde deneriz tekrar
-
bizimki keyfi üstad ya... getireyim atış yaparız biraz
zmerhaba arkadaşlar... Ben de malatyalaıyımNerede atış yapıyorsunuz? Memleketime selam ... İzne geldiğimde sizlerle tanısmak isterim
gel kardeş bekleriz,gelince haberimiz olsun -
üstad bir tane safir t14 siparişi verdim dün,buluşmaya getirsem deneme şansımız olurmu acaba
-
tüm arkadaşlara destekleri ve içten duyguları için malatya team adına teşekkür ederim,bol bol resim ve video alacaz kısmetse
-
şimdiden kazasız belasız bol neşeli bir buluşma diliyorum tüm arkadaşlara,erdinç bey yolunuz düşerse malatyaya bekliyoruz:)
-
herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler arkadaşlar ,üstad şişeye ne gerek erdinç beyden aldıgımız dürbünle artık 150 metreden boş kovan vurabiliyor tüfek:) bir kutu küp şeker alalım hedef olarak yeter (ayrıca dürbün için erdinç beye teşekkür ediyorum) şaka bir yana ayın 18-19 u gibi netleştiririz ne yapacağımızı, tripot ve kamera benden senin fotgraf makinası bendekinden ii sende uygunsa onu getirirsin... mutlu mesut atışlar yaparız
-
üstad 22 sine hava nasıl olur acaba? ayrıca bugün bir abimizide davet ettim gelecek tanışırsınız
-
Yazın benide sayın abilerim allahtan bi sorun çıkmazsa orada olacagım.:)
bekliyoruz ramazan kardeşim:)
tamamdır üstad nasıl dersen öyle olsun:)kişi sayısı belli olsun ayrıntıları konuşuruz o zaman -
tüm arkadaşlara kapımız açık yolu düşen olursa mutlaka bekliyoruz
ayrıca kamera çekimide yapsak mı üstadım -
beni ilk sıraya yaz üstad
mangal sucuk fikrini tuttum -
hüseyin kardeşim eline sağlık,çok güzel çalışma.
norica ban beni şaşırtmadı berbat pelletler 2 kutu almıştım hevesle ama 5 10 attıktan sonra geri kalanını attım çöpe moralimi bozdu.
benim fikrim jsb den başkası haram ,gamonun pro hunteri gamolar içinde en ii sonuçlar verenlerden biri,
saygılar
-
elinize emeğinize gönlünüze sağlık hepinizin,cem üstadımın kesesine bereket eğer yağmur yağmasa bugün malatya team olarak buluşacaktık ama olmadı kısmet,üstad yarın vekaleti verip bayram namazından sonra gitsekmi atışa ayrıca malatya team adına osman abimizin+ankara team in+emek veren tüm arkadaşların ve de tüm hobidaşlarımızın bayramı kutlu olsun saygılar (tuncay hoca)
-
arkadaşlar kazasız belasız atışlar hepinize,yalnız bu seferki yarışmanın ismi slogan gibi olmamış,alıştık keyifli isimlere:) tüm arkadaşlara başarılar şimdiden
-
-
üstad eline sağlık çok güzel olmuş,her fırsatta buluşalım mümkünse:)bir dahaki sefere 50 metre deneyelim aksilik çıkmazsa,malatyaya yolu düşen arkadaşları bekliyoruz mutlaka
-
eline sağlık üstad
-
namlu çıkış hızını arttırmak için olabilir,yiv olmadığı için önce hızlanıp son kısımda yivli kısma gelip daha isabetli gitmesi sağlanıyor diye düşünüyorum videodan onu anladım ama... saygılar
-
bence pellet in norica olduğunu düşününce çok ii...
-
üstad güzel grup