deneyimlerinizi ve gözlemlerinizi aktarirsaniz bizde faydalanmiş oluruz teşekürler.
mahmuthikmet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
selam
kocayanak dediği gibi aslinda saklananlar değerlidir ve muhakak bir gün kullanilmak üzere saklanir ama bazen başka birinin ihtiyaci veya eksikliği olur ,bence cok güzel proje ve bence merkezi bir yerde yapilirsa mesela ankara gibi en azindan daha çok çeşit ile buluşabiliriz ve bir etkinlik olarak düzenlenirse bu hobi ve hobidaşlığımız daha güclenir. -
elinize sağlik
-
hayirli olsun
meöleketimize bir ekmek kapisi daha acilarak iftihar edeceğimiz bir urunmuz var,ayni zaman da keske turkiyedeki kalipcilari ve makina imalatçilarini deneseydilar cok daha ucuza ayni kalite imalat edebilirlardi. bence compinasyon kutu yaparak(satin alinarak) her modelden 25-30 adet bulunan cok modelli hem test ederiz hem bir statistik veri elde ederiz. -
hayirli olsun gonlunce atiş yapma dileklerimle
-
Vatanimizin her kariş topraği guzeldir ,teşekurler paylaşima .
yayli tufekle o grupman da az degil tebrikler -
hayirli olsun
iyi ve guzel atişlar dileğile -
-
hayirli olsun allah kazadan korusun
-
hayirli olsun gule gule kullan
-
hayirli olsun
bendede mod52 var bu tüfekler güçlü ve isabetlidir,ben gez ile gözümün gördüğü her şeyi 60-70 mt vurmaya çalişiyurum ve coğu zaman başariyurum ve bu bana haz veriyur ,dürbün olmadan daha zevkli ve sanki daha sportif gibi ( tabiiki bana göre) .
sana güzel atişlar diliyurum. -
-
offf of
bide burdada olsa, magza arka avlusunda test poligonu gideceksiniz deneyeceksiniz istediginiz kadar (tabiiki muhimat parasini odemek sarti ile).sonra eksi ve artilarini belirtiyursunuz ,ister alirsiniz ister almazsaniz . Bu magzalar ayni zaman yeni model tanitimi , test,servis,modifiye ve yeni parca denemeleri yapiliyur ,inanin gunlerce takiliyursunuz oraya ve bu hobinin zevkini en guzel sekli ile yasiyursunuz.
insallah burdada olur ben mustafa beyden bu konuda umutluyum. -
konu ile ilgili o degerler arasinda ayarlana bilir reglator oldugunu icinde kullanilan bakir ve paslanmazdan sebeb nemden etkilenmedigini belirtiyur.
-
sayin seniyor74 ve deger arkadaslar cok guzel paylasim icin tesekurler benim daha once yurt disindan getirdigim ama kolleksiyonumun tamamen kaybettigimden bir kac sene sonra tekrar mustafa beyden hw97 ile başladim (daha once ki seride gamo,daina,crosman,brazilyave guney afrikadan )kullandigim tufeklerden cok memnundum ,
simdi birazda bu konuda gelisen yerli imalati destekleme amaci ile sizlerin forumdaki goruslerinize cok deger vererek okumaktayim ,tabiiki hemfikir olasiligi az olmakla beraber en azindan senyor 74 gibi kendi sahsi deneyimlerinizin paylasimi daha isbetli olur ve bizlere daha istikrarli atis olanagi verir .
senyor 74 100mt 8/10 isabet yaylida idiali atistir ve bunu yerli tufekle birr cok modelde olmasi sevindirici baska arkadaslarda yerlilerle olmlu olumsuz sahsi denemelerini paylasirlarsa bizede secerek yerli kolleksiyonu yapmak duser.
hepinize tesekur ederim
saygilarla