bence Remington 870 express ve Benelli Süpernova pompalı türünde çok başarılı tüfekler.imkanlar elveriyorsa ikisinden biri tercih edilmeli.
Ali KARA tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
her zaman hayal ettiğim,imrendiğim;bir ev,kocaman bir bahçe,kümes hayvanları...gerçekten çok güzel.umarım bahçede küçük bir ekili alanınızda vardır.Allah nazardan saklasın.
-
ne pelet ne de hava yeter abicim buna
-
aynen katılıyorum arkadaşım tufanow sana.
-
doğru söylüyosunuz.kullanıp almak çok yararlı olacak benim için.sonuçta bir sürü para vercez.
-
peki teşekkür ederim
-
tüm arkadaşlara vermiş olduğu bilgilerden ve konuya alakalarından dolayı teşekkür ederim.tufanow arkadaşımızın tecrübe ettiği arızalardan pek çekinmedim ama sayın TheNightHawk ın yorumu (''Ayrıca düşündüğünüz TH modelinin bence anatomik problemi var, Ankara'da bir arkadaşımızın vardı, tetiğin olması gereken yerde tetik korkuluğu var, tetik çok önde kalıyor, tutuşu rahat ve ergonomik değil.'') beni biraz 470 th den soğuttu.
-
vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim Erdem Bey.yalnız bir sorum daha var.diana 470 Prosport tan daha güçlü değil mi?
-
ellerinize sağlık.peki bu atışlar sonrasında tüpte kaç bar hava kaldı
-
bende madem yaylı alacağım bayağı kuvvetli olsun istiyorum.hw 97 ler sanırım 460 magnum ya da 470 th ler kadar güçlü değil.
-
pcp alayım diyorum teferruatı çok ne yapsam ki arkadaşlar?
-
sayın RaptorX ve tufanow verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.tufanow sanırım sizin söylediklerinizi kulak ardı etmeyip air arms prosport ları bekleyeceğim.
-
arkadaşlar diana mod 470 th hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız çok memnun olurum.dampa ayak ve dürbün seçimleriniz ne olurdu bu model için.sizlerin yorumları doğrultusunda bu hafta alacağım inşallah.
-
arkadaşlar günaydın.stoeger x20 supressor un tetik ağırlığını bir türlü ayarlayamadım.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirm.
-
ne güzel işte abicim.teyzemin kesesine bereket.güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun
-
yok abi satmam.aslında sumatra almak için satmayı düşünmedim değil.ama dediğin gibi beklentileri fazlasıyla karşılayan bir silah s410.o yüzden elden çıkarmayı düşünmüyorum.
-
tabiki herkesin şahsi düşüncesidir.ben arkadaşı uzaktan yakından tanımıyorum bile.bakın sizin komşunuzmuş.ben bi espri yapmıştım Togay abiye atfen Babür abininde buna karşılık cevap vermiş olabileceğini düşünmüştüm.sizede yine şaka maksatlı cevap vermiştim.anlaşılmadıysam özür dilerim
-
aşk olsun Mustafa Bey şimdi ben avcımıyım yani.bana itafen yazmıştı arkadaş
-
vazgeçtimm desemde inanmayın sizi uyanıklar.vazgeçeyimde stokta sıkıntı yaşamayın dimi
-
aferin abi sana.sumatra yı biraz daha övde sıfır silahı sattır bana