akvarist tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve 2 saatdir konuları okuyorum. 2 hafta araştırmalarım sonucunda hatsanın mod 95 yada 99 almayı düşünüyorum. .Aralarında 25 tl gibi bir fark var. ( alacağım tüfek dürbün dahil en fazla 250 tl olacak ) Özelliklerine baktığımda ikisininde özellikleri ve tipi aynı.Bu tüfeği 25 tl daha değerli yapan özelliği nedir. Yada 250 tl yi geçmiyecek ( dürbün fiyatı içinde ) bir model tavsiyeniz varmıdır. Bir seçenek de, vermiş olduğum sitede kral marka bu tüfek var. Yerli bir üretim fakat bu marka ile hiç yorumlar göremedim. http://www.kralav.com/urunDetay.asp?alturunID=350 Bu tüfeğinde fiyatı sanırım 120 tl civarlarında , görünüşüde çok hoşuma gitti. Sizce yerli üretim olan bu tüfekde kalite olarak hatsanla boy ölçüşebilirmi.