tüfek satılmıştır ilan kaldırılabilir teşekkürler....
ramazankarip tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
alperen sana nasıl göndericem resimleri
-
resimleri nasıl yükleyebilirim arkadaşlar?
-
merhaba arkadaşlar çok az kullandığım akus marka obe elit model 12 cal namlu boyu 76mm olan tüfeğim satılktır.tüfek sıfırından farksızdır.tüfeğin akustaki sıfır fiyatı 3150 tl dir.benim istediğim fiyat ise 1900 tl [url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://u1312.hizliresim.com/1j/1/v2y
-
sakin olun arkadaşlar gece far avı falan yapmadım ava pazar günü gittik üveyk ve bıldırcın geldiğimde namluyu temizledim ama namlu içinde iki üç adet saçma yapışmıştı sanki ciğerime yapışmış gibi rahatsız etti beni pazartesi gece tekrar denedim ama çıkaramamıştım sayenizde bugün çözdük işi buarada tüfeğim akus elit obe serisi 76 namlu kulladığım fişekte rc 8 numara idi ama üveyk için yanlış seçim yapmışım 7 numaraya düşmek istiyorum şokda 4-2 arkadaşıma katılıyorum büyük ihtimalle aşırı sıcaklardan yapışıyor saçmalar
-
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yusuf arkadaşımın dediği gibi bulaşık teli ile işi çözdüm bulaşık telli harbi ile birkaç sürtmeden sonra namlu ışıl ışıl.sanırım harbinin kendi teli basit ve yetersiz kalıyor buişler için.tekrar teşekür ederim arkadaşlar iyiki böyle bir form var tecrübelerimizi paylaşıp sorunlarımızı çözmek sevinçlerimizi paylaşmak harika
-
herkeze iyi geceler arkadaşlar avdan yeni geldim benim süper pozenin namlu içinde çapak oluşmuş sanırım aldığım fişekler iyi değildi 8 numara saçma kullandım saçmalardan birkaçtanesi namlunun tam ortasına yüksek sıcaklıktan dolayı eriyip yapışmış sanırım yada barut kalıntıları bilemiyorum telfırçalı harbi ile nekadar temizlemeye çalıştıysamda çıkmadı nasıl temizleyeceğimi bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.herkeze selamlar ve saygılar
-
türkiyenin en iyi markası olan AKUS tavsiye ederim kendime özel yaptırdım 1 adet süper poze çok memnunum akus ve dier yerli markaların arasındaki farkı anlamanızın en iyi yolu tüfekleri yanyana koyup bakmanız elinize alıp incelemenizdir.fabrikada seri üretim yapılan tüfeklerden almamanızı tavsiye ederim.
-
semih bende gelirim enverede haber verelim at44 dü konuştururuz biraz
-
arkadaşlar her ikinizide gönülden tebrik ederim harikasınız
-
gerçek üstad benim ;şrofls;.şaka şaka tebrikler 115 metre için güzel
-
bende katılırım gençlik pasımızı atarız özlemişim ya
-
Emre AA hayırlı uğurlu olsun.keyifli atışlar dilerim, çift sarılı yumurtalardan sonra şimdide soda şişelerinemi göz diktin; yapma,içelim onları busıcakta,ama 100metreden soda şişesinin patlama seside insana başka bi haz veriyo demi.
-
AKUS OBE SÜPERPOZE İLE İLGİLİ BİLGİ edinmek istiyorum.Bu tüfekle ilgili tecrübe ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
-
Bu silahtan güç ve isabet beklemek bence doğru değil.Ha isabet belki ama güç imkansız nerdeyse.
Bu silah bu tüp hacmi ile 50 fp de 15-20 atış yapar o da 30 sn sürer sonra tüp doldur 30 sn sonra tekrar doldur.Mantıksız ve gereksiz bence.
Vazgeç bu sevdadan Ramazan.
Güç herşey değildir ve zaten senin için en iyisini verecek silah elinde var.fantazi yapmanın ne gereği var dostum -
Merhaba arkadaşlar yeni evanix giant fuul auto 22 cal pcp tüfek gerçekten çok güzel olmuş. bu tüfeğin gücünün kaçlık olduğunu bilen varmı.? 50 veya 60fps gücünde ise alınabilir diye düşünüyorum tam otomatik ve hiç bolt kullanmadan çok pratik ve güzel olmuş . sizin görüşleriniz nelerdir.?
-
hayırlı olsun
-
-
hayırlı olsun yeni tüfeğiniz daystate kendini geliştirmeye devam ediyor sırada wolverin 303 var 7.72 kalibre 110 fps güç üreten bi tüfek sanırım büyük avlar için tasarlanmış. hepimizin hayalini süsleyecek gibi görünüyor.
-
hayırlı olsun dürbün güneşliğini gerekmediği sürece takmayın hem ağırlık yapmaz hemde yıpranmamış olur.süper bi takım olmuş kazasız iyi günlerde kullanın.