Merhaba arkadaşlar Fx Airguns en son modeli olan Fx crown u IWA 2017 den sonra piyasaya sürmeyi planlıyormuş.Bu modelle birlikte smooth twist namlu evrim geçiriyor. Smooth Twist X olarak adlandırılan namluda kalibre ve kullanılan pelete göre namlu büküm oranlarını ayarlayabilme imkanı ayrıca 2 adet ayar düğmesi sayesinde kullanıcı tarafından çekiç ve valve ayarı yapılabilmesi ve daha birçok yenilik var.Snırım fiyatıda Fx İmpact seviyerinde olacakmış daha kapsamlı bilgiler burada: http://hardairmagazine.com/news/iwa-2017-…ifle-announced/
fatihy1980 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bence türkiye de av amaçlı alınabilecek en iyi kalibre 7 mm rem mag. 30 06 dan çok daha üstün hemen hemen balistik ve gücü 300 win mag ile aynı ve mermileri çok daha ucuz.
-
Yani anladığım kadarıyla evanix bolt diyorsunuz.peki AA s410 benim beklentilerimi karşılamazmı sizce.
-
cenk bey öncelikle yardımlarınız için teşekkürler aslında haklısınız amaca uygun tüfek benim amacım uzak mesafelerden isabetli hedef atışları (şişe kırmak vs..) 150-200 metre gibi birde 2. el AA S410 seçeneği var sizce evanixlerle kıyaslandığında nasıl bir tercih olur.
-
evet cenk bey doğru düşünmüzsünüz şarjör yapısından dolayı s10 düşünmüyorum ayrıca eski 6 lı bolt ların bolt kolu daha güzel gibi sizce bu silah evanixler içerisinde doğru bir tercih olurmu teşekkürler.
-
arkadaşlar merhaba bu iki tüfek arasında kararsız kaldım bolt mekanizmayı çok seviyorum fakat ar6 nın gücü daha fazla sanki değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler.