BSA 3-9X32 EG dürbünüm var.Uzun süre sıfırlama derdim oldu.Silahı sabitleyip sıfırlamaya çalıştım ama tüfek sağa sola düşüyor.Sabitleyemiyorum.Başka nasıl sıfırlayabilirim ? Veya nasıl sabitleyebilirim ?
Teşekkürler.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
BSA 3-9X32 EG dürbünüm var.Uzun süre sıfırlama derdim oldu.Silahı sabitleyip sıfırlamaya çalıştım ama tüfek sağa sola düşüyor.Sabitleyemiyorum.Başka nasıl sıfırlayabilirim ? Veya nasıl sabitleyebilirim ?
Teşekkürler.
Karar alındı : Gamo Hunter
Bence bu arkadaşın canı sıkılmış ve kendine iş yaratmış. Zaten videodaki pelletler o denli temizliğe ihtiyaç duyacak kadar dandikse, o kadar oynamaya, sallamaya, temizlemeye gelmez etekleri yamulur. Onuda geçtim ben su deymiş olan pelleti zaten namluya sürmenin doğru olacağını düşünmüyorum. O kadar emek + malzeme yerine 3-5 fazla verip kaliteli pellet alsaymış iyiymiş : ) ...
Pelletler biraz da olsa ıslak olacağı için namluyu paslandırma ihtimali de var.
Böyle birşey buldum ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Biraz uğraşınca araştırınca oluyor
30 dakikada hallolmuş
Açıkçası hiç araştırmadım
Kaba kuvvet herşeyi çözüyor Tornavidayı dibine sıkıştırdım çekici arkadan vurunca iyice bir oynadı sonra çektim çıktı
Biraz boşluk varmış namluda orayı da makara ipiyle kapattım X20 suppressor gibi oldu
Sökülmüştür.
[Resim Engellendi: http://a1211.hizliresim.com/13/y/gfpuc.jpg]
[Resim Engellendi: http://a1211.hizliresim.com/13/y/gfq02.jpg]
Tüfeğimin arpacık kısmını söküp dümdüz yapmak istiyorum da arpacığı nasıl sökebilirim ?
ben pro hunter kullaniyorum güzel verim alıyorum mod125te. bir dene derim birde pro match ler de iyi.
hedeflerde yumruk gibi patlıyor
sagolun hocam deneyecegim.
süper grup hocam tebrikler.
Yayı gereğinden fazla güçlendirirseniz, kurulamama, pistonun kendiliğinden tetikten kurtulması , kurma kolunun elinize kapanması, piston contasının parçalanması, pistonun darbeye dayanamayarak ortadan şişmesi ve pellet yükleme portunun ezilerek işlevini kaybetmesi gibi belirtilerin ardından tüfek kullanılmaz hale gelir.
Tehlikeli iş gibi görünüyor.Ortalama 100 fps falan arttırsak çok fazla değil.Neler yapmam gerekir ?
güçlemdirdikçe isabeti azalacaktır, bence bunu da göz önüne alarak düşünün, daha ağır pelet kullanmak zorunda kalacaksınız.
30 grain ince mehmet lead pellet kullansam kurtarır mı ?
kafanı yorma memnun kalırsın
Tamamdır çok teşekkür ederim
kral magnum gibi bir tüfeğe en iyi gamo pro hunter yakışır tabii uzağa atacaksanız kısa mesafede delmek içinse pro magnum
15 metre sıfırlamayı düzgün yapmak istiyorum.Victory Sports kullanıyordum mermiler çok dağılıyor.O yüzden ağır mermi istiyordum.Pro hunter'i deneyelim ve pro magnumu.Teşekkürler
Kral Magnum 5,5 mm yaylım var.İsabetli bir pellet arıyorum.Ağırlığı önemli değil isabeti iyi olsun fiyatı da çok yüksek olmasın.
Hangi pelleti önerirsiniz ?
Teşekkürler.
Z-Sıfırlanmıştır süper :):d
Joker hayırlı olsun, kazanız belsanız kullanman dileğiyle...
teşekkür ederim
Merhaba . Konumuz dürbün sıfırlama olduğu için bir sorum olacak . En ideal dürbün sıfırlama uzaklığı (mt) ne kadar olmalıdır ?
Ben 12 metrede sıfırladım.
Kral Magnum 5.5 mm yaylım var.Atış hızını nasıl arttırabilirim ?İç parça değişimi vb. tavsiyelere açığım.
Teşekkürler.
Fabrikasından orjinal yay isteyip bulunduğun şehirde bir tüfek tamircisine taktırabilirsin. Tamircilerin ve bayilerin sattığı yaylar orjinal yay kadar güçlü ve uzun ömürlü olmaz.
İnternette orjinal yayları satılıyor.
Merhaba.Kral Magnum 'umu güçlendirmek için mesela Hatsan mod 125 in yayını taksam tüfek güçlenir mi ? Güçlenirse bir riski olur mu(tüfeğe zarar vermesi gibi)?
Onur9494 adlı kullanıcıya sordum da tüfek güçlenir ama haşat olur sonra dedi.Sizce güçlendirmek için takılabilir mi ?
Teşekkürler.
Sanırım düşmesinin nedenini buldum.Meraktan tüfeğin içini açtım ve yaya baktım.Yayın 1 parçası kırılmıştı.Neyse üstündeki yağları temizleyip bakım yağını sıktım kapattım.Daha rahat kuruluyor artık.Yarın da güç denemesini yapıcam.