Yardımcı olmaya çalışan herkese çok ama çok teşekkürler.Videolar sayesinde çözdüm yay değiştirmeyi.
JoKeR54 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
GAmo ve stoeger söküm videolarını izleyebilirsin kullandıgın tüfekle parcaları aynıdır .
Çok teşekkürler.Dikkat etmem gereken birşey var mı ?
-
aslında youtbede cok videolar bulabilrsin dün son silahımıda sattım. elimde şuanlık yok.
''changing air rifle spring'' diye aradım ama değiştirmiyor sehpa gibi birşey yapıyorlardı.Hocam bulursanız gerçekten çok güzel olur.
Teşekkürler.
-
ah kardeş cok uzaksın yoksa yarım saatte o silahının yayını deiştir, dürbün sıfırlamanı yapardım.
hocam bir video veya fotoğrafla anlatım olsa yay konusunda yaparım.Dürbün artık oldu zaten.15 metreden ceviz patlatıyorum.Gayet iyi oldu yani.
-
Başka yardımcı olabilecek birisi yok mu ?
-
Hocam garantisi falan bitti 2 yıl oldu alalı.Zaten onlarla da pek uğraşılmaz.Tek problemim yay.
-
Hocam zaten burada ucuza yay satan yok neredeyse hiç yay satan da yok.Bir silahçı bana 4x20 dürbünü piyasanın en iyi dürbünü diye kakalamaya çalıştı o kadar değişik bir yerdeyim.İnternetten sipariş edip kendim takmayı düşünüyorum ama elimde patlarsa yandık.Onun için takmayı öğrenmeliyim.
-
Fabrika servisi ile görüşün bakımını yaparlar.
garantisi devam ediyorsa,silahı aldığınız bayi vasıtasıyla gönderin.
http://www.kralav.com/2012/iletisim.phpBeylikdüzü'nden almıştım şimdi Adapazarı'ndayım malesef oraya gidip gönderemem ve garantisi de devam etmiyor.Mecburen kendim yapacağım.
-
Şuna bak istersen
Çok teşekkür ederim bunu yazdım kafama alırım da takmasını bilmiyorum o konuda da birisi yardımcı olursa çok güzel olur.
-
Yay konusuna bakarsan iyi olacağını düşünüyorum
Yay alırım ama takmasını bilmiyorum bir de tüfek elimde patlamasın
-
Gerekli bakımlarını yapıyor musun ?
Bakım olarak yağlama yapıyorum sadece.Namlu içini,dışını ve namlunun kırıldığı yeri yağlıyorum.
-
Benimde ilk tüfeğimdi.Aldığıma pişman etmişti
Neyse bence bir av bayii ne sorun.
Hangi pelletleri kullanıyorsun?
Dandik bir pellet var.Victory Sports diye.Ama pelletle alakasının olduğunu düşünmüyorum.Aldığımın üstünden 2 yıl geçti ve 5 bin in üzerinde atış yapmışımdır en az.
-
açıkcası bende birşey bilmiyorum ama yayın değişimi konusunda katılıyorum.Bir av bayiine sorun tanıdık falan varsa.
Bu arada özel üretim kral olduğunu ilk defa duydum.
Aldığım yer Türkiye'ye satılan ürünlerle Avrupa'ya satılan ürünlerin farklı olduğunu söyledi.Benim tüfeğim de Avrupa'ya gidenlerdenmiş.Özel üretim dediler.
-
Lütfen yardım edebilecek hiçkimse yok mu ?
-
Merhaba.Kral Magnum 5.5 mm tüfeğim var.Yaklaşık 2 sene önce almıştım.İlk alındığı zaman 75 metreden nokta atışı bile yapabiliyordum.Ancak şimdi atışlarda büyük fark var.10 metreden tam hedefi vurabiliyorum tabiri caizse nokta atışı yapıyorum.15 metreden ceviz patlatıyorum.Fakat mesafe 35 metre olunca 2 dotluk bir düşme ve 1 dotluk sola atış söz konusu oluyor.Yay değişikliğini düşündüm ama hiçbir bilgim yok parça değişimi ve güçlendirme konusunda.Tüfeği eskisi gibi güçlendirmek için ne yapmalıyım ?
Teşekkürler.
-
Dürbün şans eseri sıfırlanmıştır
-
Koskoca garajda mengene bulamadım başka sıkıştırabileceğim ne olabilir ?
-
Tüfeğinle boş bir duvara ateş et vurduğun yerde çıkan iz senin klavuzun olucak 2. atışta ilk atıştaki noktada çıkan ize nişan al ve atış yap tüfeğinin nereye ne kadar çektiğini göreceksin buna göre dürbün ayar vidalarından gerekli ayarı yaparak tam bir sıfırlama yapabilirsin hemde kusursuz şekilde .
Deneyeceğim.Teşekkürler.
-
yakın olsak ta bir el atsam şu tüfeğe kardeşim kendini harap etti.
Harbi güzel olurdu
-
Yapmak istediğin aşikar da onu yapmak için tüfeği mengeneyle sabitlemen gerekmiyor ...
Hocam sehpada denedim düşüyor sağa sola yastık koydum yine düşüyor tek çare mengene.