kusura bakmayın cevap yazdım sanıyodum ama yazmamışım konuda havada kalmış. Yayda sorun varmış. Kral'ın merkezini aradım zaten sorunu direkt anladılar dediler biz size yay göndersek takabilir misin? zor olur deyince ozaman tüfeği gönderin dediler. Hiçbir fatura belge istemediler. gerçi bende belgelari vardı ama gerek yok dediler.(bunuda şunun için söylüyorum görevli sanki silahlar ömürboyu garantili havası yarattıda telefonda ) sadece gönderirken bi kargo ücreti verdim okadar (karşı ödemeli göndermediler tüfeği). 2 gün sonra aradım dedim tüfek geldi mi? gelenlerin arasında yok dediler sonra pardon o gelmiş biz tamir ettik göndermişiz dediler. Dedim ne ara ya ? ben alışık değilim bu hıza Neyse tüfek sapa sağlam geldi yayı mükemmel ve onun dışındaki parçalarıda bi elden geçirmişler hatta yağlamışlar. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.
Bu arada ben bu tüfekten memnuniyetimi tekrar belirtmek isterim bi fikir olması açısından.50 Metreye kadar menzilli arayan arkadaşlar varsa garanti durumunuda kafaya takmadan alabilirler. fiyatının az olması kötü mal olduğu anlamına gelmeyen ender ürünlerden.
consek18 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..