poibra tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Valla ben nişanlıma havalı tüfeği verdiğim ilk hafta 10metreden 1litrelik kola şişesini vuramazken şimdi benden daha iyi :thumbup:

Herkesin ateşli silah olsun havalı olsun ilk başta doğru şekilde öğretilip tehlikeleri hakkında uyarılması şart bence... ;)

Şaka gibi gerçekten, iki gün önce tüfeği aldım ankaradaki yiba çarşısını dolaştım uygun pellet bulabilmek için, oradaki esnaf sağolsun 1 saat pellet denedik, gamoların neredeyse hiçbiri olmuyor, bir denediğimiz sıkıştı hatta atmak zorunda kaldık, sadece yerli olarak avsan ve yabancı victory sport marka pelletler uyuyor, mecburen onlardan aldım tek tip sivri uçlu...

Silahın gücünden vs memnunumda, keşke şu saçmalık olmasaydı, pelletin fark yarattığını biliyorum çünkü. Bayram dönüşü Stoeger x20 almayı düşünüyorum, elimdeki torunu da atışa gittiğimde kız arkadaşım veya kuzenimle paylaşırım artık :thumbup:

Bu arada bu spor inanılmaz bir tutku gerçekten, 7/24 atış yapmak istiyor insan bir başlayınca, bayramda Antalya/Adrasan'a gidiyoruz, orada dağ tepe mutlaka bir yer bulurum artık :thumbup:

Performansından memnunum ama, insan yinede çeşit istiyor tabii. Teşekkürler yanıt için.

Peki bu tüfeğe sahip olan arkadaşlardan rica etsem, sorunsuz kullandıkları pelletler hangileri? Bayram sonrası elimdeki 4 kutuyu başka bir marka pellet ile değiştirmem lazım.

Merhaba arkadaşlar, bu forumda ki ilk mesajım, daha iki günlük Torun k101 5.5 havalı tüfek sahibi olduğumu belirteyim.

Yanında aldığım Victory Sport 5.5 saçmalardan sonra, Yatagun websitesinden siparişini verdiğim Gamo Promagnum 5.5'ler bugün elime geçti, büyük bir denedim ama bir türlü namluya girmedi meret. Bu konuda bilmediğim bir şey mi var yoksa hangi pellet daha uygun olur değiştirmeyi düşünüyorum, elimde 4 kutu var üstelik ;#^+.

Teşekkürler.