JSB Exact Jumbo 5.5 mm 15,89 gr
ibrahimtv tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
geçen hafta internetten jsb pelletlerime kavuştum ve hafta sonu bol bol atış şansım oldu. sonuçlar mükemmel. bu kadar fark olabileceğini düşünmemiştim. ince mehmet ve norikalarla dürbünle 30m den soda şişelerini nerdeyse tesadufen vururken bu hafta jsb lerle 75m den dürbünsüz denemeler yapmaya başladım. hepinize tavsiyeleriniz için teşekkürler.
-
En kısa zamanda tavsıye ettıgınız pelletlerden alıp denemeler yapcam. bu sıralar ışten başımı kaldıramıyorum. şımdılık norıca ban la devam..
-
her iki markanında uzerınde agırlıkları yazmıyor. ama yınede 25m de 15 cm cok buyuk fark.
-
bugun fırmayla goruştum qattro tetık sıstemının sonradan eklenmesı mumkun degılmış. butun mekanızmanın(yanı tufegın) degışmesı gereklıymış.
-
dun elımde olan 2 çeşit pelletle bol bol atış yapma şansım oldu. bunlardan 1.si malum İnce Mehmet 2.side burdan buldugum norıka marka pelletlerdi. Ve sonuçta şok oldum. 25m mesafede norıka pelletler İ.Mehmet lerın 15cm altına duşuyordu. bu nasıl bi fark anlamadım.? bu kadar fark normalmi?
-
bi mail de ben attım bakalım ne cevap gelecek.
-
tetık sıstemı benım mod125 tede qattro degıl şimdılık bı sıkıntı yok . acaba fırmaya gondersek degışme imkanı varmıdır. bılgısı olan varmı?
-
mod125 te en iyi sonuç veren pelletler bunlarsa en kısa zamanda temın edıp denıycem..
-
Abi bence yenı başladıysan durbunu felan sök normal atışlar yapıp tufege alış. dampa ayak yoksa durbunun oynuyor olabılır.
-
Beypazarı nda fx pellet bulabılırsem en kısa zamanda denıycem teşekkurler..
-
kesinlikle doğru abi . ben daha önce mod125 6.35mm kullandım şimdi ise yıne mod125 sas 5.5mm aldım. tepme konusunda kesınlıkle çok fark var.
-
Arkadaşlar bu konularda yeni sayılırım. mod125 ile kullanabilecegim en iyi pellet hangıleridir? yardımcı olursanız sevınırım.