Tekzen bıçakları meydan avdan aldığı için ascime göre daha pahalı satıyor. Ascim güvenilir, hızlı kargo yapan bir site.
adalya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar teşekkür ediyorum,oraya üye oldum.ikinci el pazarı kapatılmış heveslenmiştim
kısa bir turdan sonra aklıma bu girdi BEAR GRYLLS ULTIMATE KNIFE bakalım bu iş nasıl şekillenecek.
oradaki Ustalara ulaşınca ibre değişir gibime geliyor.
teşekkür ederim.araştırmaya devam
Bu 3 markanın modellerine baktım fakat gözüme gönlüme uymadı.faal olarak kullanamayacağımdan görsel önceliğim ağır basıyor.fonksiyonel ürünlerde kanımda var aklımı onlarda oradan çeliyor.arkadaşlar teşekkür ediyorum,oraya üye oldum.ikinci el pazarı kapatılmış heveslenmiştim
kısa bir turdan sonra aklıma bu girdi BEAR GRYLLS ULTIMATE KNIFE bakalım bu iş nasıl şekillenecek.
oradaki Ustalara ulaşınca ibre değişir gibime geliyor.
İkinci el pazarı bıçak siparişi vermek için değil. İstekler/ihtiyaçlar bölümüne konu açıp ben şu özelliklerde damaskus bıçak yaptırmak istiyorum diye yazıyorsun yapabilecek, ustalar sana teklif veriyor.
-
Süresi dolduysa otomatik siliniyor.
-
Bıçak sanatı adlı forumda istediğin biçimde damaskus bıçak yaptırabilirsin.
-
Hatsanın, Yurtiçi kargoyla anlaşması var, internet sitesindeki fabrika adresine gönderebilirsin.
-
-
Hatsana örnek olsun.
-
Benimki gamo saçmaları tek pompada atamıyor. Kaliteli markalarda böyle bir sorun yaşamadığım için servise göndermedim. Sen de farklı markalar dene bence.
-
Reklam gibi olmasın ama birde şu model var sanırım hatsan ın orjinal moderatörü sanırım. http://www.e-temin.net/?urun-3443-havali-tufek-moderatoru e-temin deki abilerimi arayıp uygun olup olmadığını sormuştum. mod 25 supercharger da deneyip uyumlu olduğunu söylemişlerdi.Bu neden tercih edilmiyor. Fabrikasyonda iyi olmazmı? Wrangler forumdaki bir arkadaşımızın el yapımı modelleri sanırım? farkları nedir? Wrangler modeller el yapımı olup daha mı kaliteli? Yani orjinali varken neden başka bir el yapımı modeli tercih etmek gerek? forumdaki mod 25 moderatör yorumlarından sonra alıp almama kısmında takıldım. Ama kediler fazla rahatsız olmadıysa yinede fena olmaz gibi geldi şimdi siz öyle deyince... Bu arada yukarıdaki ilk yorumumda vortex in gücü aynı gibi demiştim yaylı hali ile. dün atış yaparken farkettim ev içinde. Atış kutusunu yürütüyor saçmalar çarptıkça. Öncesinde böyle bir şey fark etmemiştim doğrusu. Vortex hali daha güçlü olabilir. Birde atışı acayip yumuşadı. Atış yaptıkça daha çok alışıyorum. yay da çok fazla titreşim oluyordu silahta çok sertti. şimdi isabet acayip arttı. İyice güzel gelmeye başladı.
Yaylı silahlarda moderatör en fazla %20-30 ses kesebilir. Mod 25 superchargera uygun derken sadece namlu ucuna uyup uymadığına bakmışlardır. Moderatörler pcp ve zorakide %90a varan oranlarda ses keser.
-
Hayırlı olsun, gücü kuvveti yerinde portatif tüfek.
-
Aynı sorun At44 orta vidası sökülmüyor vida yalama oldu. Vidayı sökebilecek yer varmıdır
Tornacılar söker.
-
Dolum ucu için forumdan Wrangler - Yasin de yardımcı olabilir sana.
-
-
Aikidoda Jo kullanımı.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hatsanın yeni, ayarlanabilir dipçikli, moderatörlü namlulu, vortex pistonlu tüfeği. ABD fiyatı sadece 199.99 dolar. Artık eski modellere takla attırmasalar da daha özgün modeller çıkarsalar keşke.
-
Resmen Kraldan kopyalamışlar.
-
Survival tüfeği enaz 20 kalibre, tekkırma olmalı.
-
Mod 125 için bu yazdıklarınız normal, tüfeğiniz yaylıysa 1000 atış sonrası kurmanız kolaylaşacaktır. Vortexse birşey diyemem.
-
Benjaminin yeni pcp tüfeği. 800 fps gücünde .357 kalibre, hediyesi 999 dolares.
Bulldog .357 -
Yaydan Vortexe çevirmenin maliyeti ne oldu size?