Bir ara webley Alectoyu Atak Arms ürettiği için, bu tüfeği de Atak armsmı yaptı diye düşündüm
adalya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslında silah güçlü, ancak aynı gücü 4 pompada verse daha iyi olur. Güçlü olduğu için, av kategorisinde ve ses seviyesi 4 orta - yüksek; genelde multi pump tüfekler plinking kategorisinde oluyor. Ahşap kundak ve 5,5 kalibresi de olmalı, Benjamin 392 gibi. http://www.pyramydair.com/s/m/Benjamin_3…p_air_rifle/205
-
Horneti hangi firma üretiyor, İnce Mehmetin ürettiği bullete çok benziyor.
-
Webleyin yeni modeli, Webley Rebel Air Rifle multipump tüfek. Ayrıca namluda FAC yazıyor. Atak Arms da böyle bir model yapabilirse çok iyi olur. http://www.pyramydair.com/s/m/Webley_Rebel_Air_Rifle/2980#
-
Bir de ahşap kundaklı modeli olursa daha estetik görünür.
-
Rasgele.
-
Crosman pointed ve H&N field targeti de deneyin. Bu pelletler de gayet başarılı.
-
Bence mod125le bir süre devam et, bu arada namlu değişimi için para mı istediler?
-
Önceden alışveriş yaptım, dürüst bir esnaf sipariş vermeden telefon açıp Yusuf Beyle bir görüşün. Kapıda ödeme yok sanırım.
-
Gamolar için aksu ava bakabilirsiniz, fiyatlar daha uygun bazı sitelere göre.
-
O fiyata Gamo ya da Stoeger almak daha iyi olabilir.
-
Mod125 güçlü bir silah olduğu için 5,5 daha uygun olur, 4,5 mod125 kullanan bir arkadaş 4,5 pelletler hafif olduğu için grupmanın çok dağınık olduğunu yazmıştı başka bir konuda.
-
-
pro match
ben pro hunter kullaniyorum güzel verim alıyorum mod125te. bir dene derim birde pro match ler de iyi.
hedeflerde yumruk gibi patlıyorPro matchların tahribatı, prohunterdan fazla mı?
-
Crosman pointed, Rws Süper Field, H&N field target.
-
Pistona ve piston contasına zarar verebilir.
-
Fabrikasından orjinal yay isteyip bulunduğun şehirde bir tüfek tamircisine taktırabilirsin. Tamircilerin ve bayilerin sattığı yaylar orjinal yay kadar güçlü ve uzun ömürlü olmaz.
-
Linkteki konuda dürbün ayarlamayla ilgili yeterli bilgi var Mengeneyle Dürbün Sıfırlama ?
-
Şahsen reddot sıfırlarken V şeklinde ağaç dalına sıkıştırıp ayar yapıyorum. Biraz da deneme yanılmayla birkaç atış yapıyorum, tüfek hiç kıpırdamasın diye kendiniz sıkmayın çok zor olur ilk başta ben de o şekil yapıyordum, kaba ayarı yaptıktan sonra ince ayarı deneme yoluyla yapıyorum.
-
Kullanmıyorum ama alıcam, silahın temas ettiği yerler kumaş ya da süngerle kaplandı mı tamamdır, tepme konusunda x20 az tepiyor olmadı parçalar epoksiyle yapıştırabilir.