adalya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kapatırken tıslama normal, benzer ses atış yaptıktan sonra da duyulabiliyor. Pellet olarak Crosman ve HN öneririm.
-
Ben sürekli kalın arpacığı kullanıyorum, reddotla kendi arpacığına göre çok daha iyi sonuç aldım. Sıfırlama yaparken sadece mesafe değil kaç pompa yapıldığı da önemli. Örneğin 25 metrede 2 pompada vurduğu nokta ile 4 pompada vurduğu nokta farklı oluyor.
-
Zoraki ultra 5,5da en iyi sonucu Crosman pointedle aldım, kullanma kılavuzunda piston üzerindeki delikten her 500 atışta bir kaç damla yağ damlatın yazıyor.
-
Zoraki çok güzel, severek kullandığımız yerli üretim olduğu için gurur duyduğumuz bir silah. Zoraki ile ilgili şunları tavsiye edebilirim, bundan sonra üretilecek modellerde namlu ucunda moderatör takmak için diş olması, takılıp çıkarılabilen dipçik ve üst rayda daha çok çentik olması (alt rayda olduğu gibi).
-
Metre/saniye namlu çıkış hızını 3,28 sayısıyla çarparak fps e çevirebilirsiniz.
-
Silahı dürbünden tutark mı kuruyorsunuz, ben de dürbün takmayı düşünüyorum da.
-
Üzerindeki dürbünle silahı kurmak (özellikle 3.ve 4. pompa için) zor olmuyor mu?
-
Kuru sıkı hakkında konuştuğum bir bayi biz evrakları gönderiyoruz, senin emniyete gitmene gerek yok demişti; satıcılarında daha bilinçli olması lazım bu konuda. Berkman Beye verdiği bilgi için teşekkürler.
-
Bu silahı inceleme fırsatım oldu, silahın iyi yönleri 1- portatif olması, sırt çantana at istediğin yere götür 2- takılıp çıkarılabilen dipçik, Hatsanın bazı ateşli modellerinde kullandığı, sağlam görünen bir dipçik. Kötü yönleri Silah tabanca olarak kullanmak için çok büyük, kesinlikle tüfek olarak değerlendirilmeli; tüp hacminin küçük olması nedeniyle sık sık dolum gerekebilir.
-
Gamoda TS22 olabilir belki, Crosman ve RWS yi de öneririm.
-
Tabanca tüfek.com da bu silahla ilgili kullanıcı yorumları mevcut.
-
Zorakinin kabzeleri sökülebiliyor; ayrıca solak kabze alırsan söküp sağ kabze ile kullanabilirsin, siz son olarak fabrikasından bu bilgiyi doğrulatın. Zorakinin kullanma klavuzunda kabze sökümü fotoğraflı olarak anlatılıyor.
-
selamlar,
Yakın zamanda bende bir zoraki alacağım gibi duruyor
Benim kullananlara sormak istediğim silahın en altında o elin alt kısmını dayamak için olan parça yerinden sökülebiliyor mu ? Kullanım rahatlığı sağlıyor olabilir ama benim gözüme güzel gözükmedi.
Ayrıca ben iki elimi de çok iyi kullanıyorum. Daha önce silah denemem olmadı bu yüzden piyasadan solak kabze alıp gerektiğinde değiştirebilir miyim ?
selamlar,
Yakın zamanda bende bir zoraki alacağım gibi duruyor
Benim kullananlara sormak istediğim silahın en altında o elin alt kısmını dayamak için olan parça yerinden sökülebiliyor mu ? Kullanım rahatlığı sağlıyor olabilir ama benim gözüme güzel gözükmedi.
Ayrıca ben iki elimi de çok iyi kullanıyorum. Daha önce silah denemem olmadı bu yüzden piyasadan solak kabze alıp gerektiğinde değiştirebilir miyim ?
Zorakinin solak kabzeli modeli piyasada mevcut, Atak arms ı arayıp ayrıca sipariş edin.
-
Lyqus her üründen ayrı ayrı değil sadece her sipariş başına bir kez 3 TL alıyor, 3TL karşılığında kargo takip kodu veriyor.
-
Güle güle kullanın, tüfeğin de fotoğrafını ekler misin?
-
Crosman internette 10 TL, 5kutu alırsan kargo ücreti de bedavaya geliyor, crosmanın 250 tanesi 14 TL ye geliyor.
-
Neden atılmasın ki atılır, belki bu magnum tüfeğe hafif gelebilir 13,49 grain. Yaylılarda 16 grain üstü yaya zarar verebilir diye okumuştum.
-
Crosman öneririm, gamo gibi sert kolay deforme olmuyor, grupmanı gamoya göre daha toplu.
-
Mod 99 Limited Edition 1. versiyon http://www.bozkurtav.com/Urun/Hatsan-Mo…ek-pmu1525.html
Mod 99 Limited Edition 2. versiyon http://www.kayaavmarket.com/default.asp?git=9&urun=1732
Ben 2. linkteki tüfeği kastetdim, arkadaşa gelecek olan büyük ihtimal 2.si. Zaten diğerinden piyasaya 150 tane verilmiş.