Kullanma kılavuzunda dolu bekletmenin tavsiye edilmediğini bu durumun silaha zarar vermediğini ancak isabeti olumsuz etkileyebileceği (sadece o atış için) yazıyor.
adalya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
http://www.youtube.com/embed/ysyG0VQ96dI" frameborder="0" allowfullscreen
Herhangi bir modlama yok, üzerinde reddot var kendi gez-arpacığına göre reddotla daha isabetli oluyor. Kısa namlulu moeliyle 3, uzun namlulu modeliyle 4 pompa yapabiliyorsun.
-
oda çin malı
dürbün ayarlamasını bilmeyen için bayağı kolaylık sağlar son ince ayarı hedef üzerinde lazersiz yaparsınız..işlem tamamBushinelin çin malı olduğunubiliyorum. Lakin fiyatı yüksek; fiyatına değer mi, diğer marka boresighterlardan farkı var mıdır?
-
Haaa bir de "Ticaret bu, ticarette parasız adam gereksiz adam mantığı oldugu için az para verecek, üstüne birde sorun çıkaracak yerli müşteri beni hiç bağlamaz." cümlesini o foruma yazın.
-
Bu konuda Atak Arms takdire şayan iş yapıyor. Zorakiyi eline alınca bir amerikalı ya da avrupalıyla aynı kalitede ve aynı zamanda aynı ürünü kullandığını hissedebiliyorsun. Büyük firma demek budur. Tabancatüfek.com a üye olup yerli firmalarla ilgili konuları okumanızı öneririm. Bu sitede birçok yerli-yabancı üretici hakkında bilgi mevcut. Okuduktan sonra ortaya koyulan hizmet hakkında ayrıntılı fikriniz olur.
-
Gelen yanıtlarda nitro pistonun genelde atlanan bir özelliği var: Yaylı silahı, uzun süre kurulu olarak tutamazsınız. Baskı altındaki yay, zaman ile gücünü yitirir. Yani kurduğunuzda, atmak ve yay gerilimini azaltmak zorundasınız.
Nitro pistonda ise böyle bir sorun yok. Saatlerce veya günlerce silahınızı atış yapmaya hazır, kurulu olarak tutabilirsiniz (elbette emniyet kapalı ).
Bu ne fayda sağlar: Ülkemizde havalı silah ile avlanmak yasak olduğundan pek bir şey sağlamaz. Ama yurt dışında av amacı ile veya zararlılar ile mücadelede kullanıldığını düşünürseniz arazide dolaşırken silahın her an atış yapmaya hazır durumda olmasını istersiniz. Yoksa kurulmamış yaylı ile örneğin bir fareyi gördüğünüzde "Bir dakika bekle fare kardeş, şu yayı bir kurayım da senin hesabını göreyim " diyemezsiniz.
Diğer isabeti artıran, daha sessiz olma vs. avantajlarını zaten arkadaşlarımız paylaşmışlar.
Güzel ve yararlı bir paylaşım.
-
Bazı Japon firmalar yeni ürünlerini önce belli bir süre sadece Japonlara satıyor, turist olarak Japonyaya gitseniz de o ürünü size satmıyorlar; bizim üreticilerimize de örnek olur inşallah, birinci sınıf ürünleri yurt dışına satıp kalite kontrolden geçemeyenleri iç piyasaya vermekten vazgeçerler.
-
Bushinel Boresighterı kendi etrafında çevirince noktanın yeri değişiyor mu acaba; kullanan arkadfaşlar cevap yazarsa çin malı boresighterlarla karşılaştırma imkanı olur.
-
400-500 metreden şeker vurmak yivli av tüfekleriyle bile zor.
-
İsabetli, sessiz, uzun ömürlü, yay değiştirme derdi yok bunlar çok önemli farklar.
-
Güç verileri modele göre değişiyor, nitro pistonun güce olan etkisi gücü arttırması değil uzun süre stabil tutması ve yaylı sisteme göre daha sessiz olması. Nitro pistonlu silahlar oldukça pahalı, hatsan sayesinden umarım uygun fiyata alabiliriz.
-
Evet aynı. Gamo nitro pistonlu modellerin, yaylı modellere göre 3 kata kadar daha uzun ömürlü olduğunu söylüyor.
-
Nitro pistonun içinde yay yerine gaz var. Silahın tepmesi daha az isabeti daha yüksek, yay olmadığı için daha az tamir görüyor. Silahın gücü hep aynı kalıyor, çok fazla güç azalması olmuyor.
-
kamuran abi bıcaktan pek anlamam hatta hiç anlmam fakat sendeki bıcaklar n güzelmiş üzeri sarılı samuray kılıcına benzeyen bıcagın marka ve modeli nedir?ve en mühimi fiyatı nedir ?bayıldım ona
O bıçak Cold steel Kobun. http://www.meydankamp.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=6qhFmLjK6IQ%3d&ProductID=9XLmr95%2fSxc%3d
-
Laser Boresighter kullanmış biri olarak o kadar da güvenilir sonuç vermiyor. Silahı çok iyi sabitledikten sonra namlu ucuna taktığınız boresighteri kendi etrafında çevirin. Kırmızı noktanın yeri sabit kalıyorsa ne güzel, sıfırlama yapabilirsiniz; maalesef tüfek sabit olmasına rağmen boresighteri çevirince noktanın yerinin sürekli değiştiğini, boresighterin tam olarak namlunun vurduğu yeri göstermediğini göreceksiniz. Bu konuda diğer bir sorun her pellet doğrusal olarak ilerlemez, boresighter ise size doğrusal bir sıfırlama noktası verir.
-
Bizde isteriz. Ayrıca yandan kurmalı yaylı da isteriz.
-
Zoraki ultra hastasıyız , yeni modeller bekliyoruz.
-
Hallow point tarzı da üretim yapılır umarım.
-
Dürbün ve redotların ateşli de ömrü ne kadar olur? Dürbünlerin fazla olacağını sanmıyorum, optima rddotların hatsan ateşlilerle satıldığını görmüştüm.
-
Sabırsızlıkla bekliyoruz, aklıma gelmişken Spoton adında bir veteriner ilacı vardı, halen piyasada mı bilmiyorum yurt dışında satış-patent işlemlerinde problem olmasın.