Güzel çalışma, test sonuçlarını bekliyoruz.
adalya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tetiği çok fazla yumuşatmayın, silahın en küçük sarsıntıda kendi kendine tetik düşürmesine neden olabilir.
-
Fiyat daha uygun tutulmalıydı, pcp tüfek fiyatına satılıyor neredeyse. Bu yüzden Zorakiye devam. Hatsandan yandan kurmalı yaylı bekliyoruz.
-
-
Hollow point de isteriz. H&N crow magnum, terminatör, Crosman destroyer ve Predatör gibi polimer başlı vs vs .....
-
Uygun fiyatlı olmzsa HN ve Diana ile rekabet edemez, 5,5 kalibre olanı ilk çıktığında ithal pellet fiyatına satılıyordu sonra 10TL ye indi.
-
PCP ler için 6,35 sorun olmaz.
-
6,35 kalibre için çalışma var solid pellet olarak 20grainde çıkarırsa iyi olur yaylılarla 30 grain kullanmak zor.
-
Çeliği 7Cr17Mov. Bu bıçak sadece "kesme" için kullanılırsa dayanabilir, zorlanırsa kırılmaya devam eder.
-
erhan abi bıçağın ne kutusu var nede faturası var hatta tahminimce yurtdışından gelme o yüzden ithalatcının dahi bişey yapabileceğini sanmıyorum ben burda çok fazla yorum yapmadım genel olarak sadece "gerber mi bidaha asla" dedim oda sadece kendi kanaatim çünkü acayip morelemi bozdu o gün bıçak kırıldığında yanımda olan iki arkadaşım kendi 5-10 liralık bıçaklarının dahi bundan daha iyi olduğunu kazıklandığımı falan söylemeleri de sinirimi bozdu bende kafamda gerberi sildim başka hiçbir şekilde genelleme yapmadım yorumu sadece size bıraktım ben daha önce kırılan bir bıçak hiç görmedim o açıdanda garibime gitti ve paylaştım arkadaşların önerileri tavsiyeleri oldu hepsine teşekkür ederim artık ne zaman olursa yeni bıçağımı almadan önce bu konuyu bulup yeniden okurum
Bu bıçak sahte değilse ya üretim sırasında üzerinde kılcal çatlaklar oluşmuş ya da sertliği iyi verilmemiş; üretim hatası olan ürün sana rasgelmiş. Her markada karşımıza çıkabilecek bir durum, ancak bıçak alırken çeliğine ve garantisine dikkat edilmeli. Yıllarca her türlü ağır işte kullanılan bir bıçağa hiçbir şey olmuyor, bir gün elinden yere düşünce çat kırılıyor.
-
Faturası varsa distribütörü zirve ithalat değiştirilmesi gerekir. AUS8, VG1, 440C kullanırsanız bu tip bir durumla daha az karşılaşırsınız.
-
Güvenilir bir firma ancak destek hattıyla, telefonla görüşünce fiyatı düşürmemeli; yoksa her siparişten önce arayıp pazarlık mı yapalım. Sitesine uygun olan en son fiyatı koysa daha iyi olurdu.
-
Cometanın Gamoyla bir bağlantısı var mı acaba?
-
Avfonide 88gr tüp 17TL civarıydı, hala duruyorsa.
-
Extreme listeye alınabilir. Teşekkürler
Extreme listeye alınabilir. Teşekkürler
Osilahı ben de çok merak ediyorum. 5,5 kalibresi de var.
-
Crosman 1077 ve Gamo Extreme CO2 ye bakın.
-
Bu gün izlediğim bir video http://www.youtube.com/watch?v=jfB_beTTPXo&feature=plcp
-
Bekar olsam kesin gelirdim.
-
Law Enforcement kurşunları var, arba motor blogunu bile delebiliyormuş. http://www.e-temin.net/?kategori-201-Guvenlik-Urunleri.html
-
1. nesilde bir çok parçanın ithal, 2. nesildeyse yerli üretim olduğunu okumuştum, ayrıca namlu ve tetik farklı.