Yeşil gres yerine yaya, pistona silikon sprey sıkılsa olur mu acaba?
adalya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Normalden güçlü yay takarsan silah mekanizmasına zarar verebilir, normalden zayıf bir yay da silahın gücünü azaltır, en iyisi fabrikaya göndermek.
-
O parça namlu çıkış hızını biraz arttırıyor ama sarsıntı ve tepmeyi de arttırıp isabeti olumsuz etkiliyor. Bu konuda forumdaki başka bir başlıkta yay ucu ağırlığı çıkarılan mod 125in gücünün mod99 kadar olabileceği yazıyordu.
-
6.35 de yay zamanla yoruldukça düşmeyi daha fazla hissedersin, 2. tüfek olarak 6.35 alınabilir.
-
Bir de Crosman pointed ve Crosman hollow point i deneyin.
-
-
-
Savunma amaçlı olarak daha çok pompalı tüfekler kullanılır, otomatik tüfeklere göre mekanizmanın arıza vermesi daha zordur. Bir de şöyle bir çifte var savunma için henüz ülkemize gelmedi diye biliyorum. http://www.stoegerindustries.com/firearms/stoeg…ble-defense.php
-
Mod 99 kadar popüler olabilecek bir silah, moderatör, askı kayışı ve bipodla birlikte fiyatı uygun, hafif, keşke Stoeger x20 suppressorle aynı dönemde piyasa çıksaydı.
-
Silahın 4,5 kalibresi şu an satışta 250 TL.
-
Igt piston yaylı pistona göre daha az ses yapıyor ve daha uzun ömürlü diye biliyorum. Igt pistonda yay değiştirme derdi yok, muhtemelen silahın gücü aynı değerlerde uzun süre kalabilir normal pistonlarda yay yoruldukça silahın gücü azalır.
-
Crosman domed ve h.pointi de deneyebilirsin. H&N kaliteli ve isabetlidir. Birde RWS var.
-
yedek namlu kaç paraya mal olur bir bilginiz var mı acaba ? birde 16 kalibre sıfır tüfek satılıyormu ? saygılar...
Üreticilerin web sitelerinde 16 kalibre görünüyor, bayileri bilmem http://www.huglu.com.tr de süperpoze, çifte kırma tek kırma var 16 kalibre, yaban tv ilanlarında yerli yabancı 16 kalibre ilanlar var. Tek kırmada yedek namlu olmaz sanırım.
-
Uzun süre 16 kalibre kullandım, menzili 12 den uzun 20 kalibreden güçlü gayet memnundum. Sanrım tornada 12 kalibreye döndüremezsin yapılsa bile namlu inceleceği için tehlikeli olur, ayrıca isabetlilik de iyi olmaz. En iyisi yedek namlu bence.
-
500 atış yaptıktan sonra dürbünü sıfırlamak daha kolay olacaktır, bir süre gez-arpacık ya da reddot kullanın.
-
Güzel bir versiyon olmuş, namlu ucunda diş olması da önemli bir eksikliği gidermiş, namlu kilidi eski versiyona göre daha sağlam görünüyor.
-
Acaba yaylı silahlarda reddotlar da dürbün gibi arızalanır mı?
-
İnce memet rabbit magnum.
-
Rica ederim, hassas atış yapmak istiyorsan tavsiyem gez için para harcama bir havalı tüfek ya da zoraki al. Eğlencelik atışlar için P25 güzel bir silah çift taraflı şarjör ve blowback harika.
-
Silah blowback hareketi içinde gaz kullanır, blowbackli silahlarda tüp erken güç kaydebiliyor.