Alüminyum kasalarda çift patlatma arızasının daha çok görüldüğünü duydum, çelik kasa alsan daha iyi olur.
adalya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bunlarda diğerleri, tabancalar ve saçmalar.
-
Pyramydair.com 2014'ün en çok satanlarını belirlemiş. Yaylılar geçen yılki gibi yine çoğunlukta. X20 Suppressor üçüncü, Hatsan Mod95 sekizinci olmuş. İlk defa bu yıl sıralamaya bir Hatsan girmiş.
-
5.5 cal. buffalo ve Lethal getirebilirseniz memnun oluruz.
O pelletlerin 5,5 kalibresi yok malesef. http://www.gamo.com/portal/interna…txk/Lethal.html
-
-
Bu 3 tüfeğin namlusu, mekanizması ve gücü aynıdır. Hangisini istiyorsan al. Mod99da namlu kilidi var, mod85te de namlu ucunda moderatör var.
-
Namlu ucunda bulunan plastik parçayı çıkarıp, tornacıda namluya 1/2 UNF diş yaptırmak gerekir.
-
Mod 125e, ahşap mod135 kundağı takıyorlar diye biliyorum.
-
Ev içinde kullanılablecek en sessiz ve güvenli tabanca Zorakidir. Ultra modeli alıp moderatörle kullanın.
-
Otomatikte Ata, Armsan, Stoegerden şaşmayın.
-
Namlu kilidini tutan yay değişmeden bu sorun çözülmez. İlk 1 ayda çıkan arızalarda hatsan kargoyu ödüyordu, fabrikaya gönderin.
-
Güzel bir çalışma.
-
Meydanda fiyatlar daha yüksek.
-
Ascim, Cold steel markasının distibütörü. Çekinmeden alışveriş yapabilirsin ascim marketten.
-
Bu tüfek magnum sınıfı-güçlü olduğu için 4,5 kalibresi fazla ilgi görmez. İlk tüfeğin olacaksa güç-isabet dengesi daha iyi olan X20, mod95-99 gibi tüfeklere baksan daha iyi olur.
-
Dürbün ayaklarıyla ilgili bir sorun da olabilir.
http://www.airguntube.com/video/d%C3%BCrb%C3%BCn_s%C4%B1f%C4%B1rlaman%C4%B1n_ufak_ipu%C3%A7lar%C4%B1
-
Hayırlı olsun. Aksu Ava başarılar dilerim.
-
Dürbünle gelen çift parça ayakla sıfırlamak da zor olacaktır, malum tüfeğin mod 125.
-
Gamo almaktan 2-3 kere vazgeçtim ben de bu servis olayı yüzünden. Stoegeri tercih ettim.
-
Dominatör güzel ama pahalı bir tüfek, geride kalmasının en sebebi fiyatı.