Bence de bu bıçak Gerberder çok daha iyi, kılıfı da çok kullanışlı, ebayde hangi satıcıdan aldınız, gümrükten geçmesi sorun olmadı mı?
adalya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bıçağınızı iyi günlerde kullanın, bu ayı Grylis in eski bıçaı değil mi, nereden aldınız.
-
Yıllıar önce bir gece bizimde 25 kadar civcivi boğmuştu. Sansar genelde gece yarısından sonra 2-3 gibi saldırır. Gündüz sansarı bulmak zordur.
Yaban TV de şöyle bir yöntem izledim. 40-50 cm uzunluğunda bir soba borusu dik şekilde toprağa kümesin yakınına gömülür(boru tamamen toprağa girecek). İçine sansarın ilgisini çekecek canlı-cansız bir yem koyulur. Yemi almak için boruya giren sansar geri çıkamaz, sabah yakalanır.
-
Bear Grylls Cut Test
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
500 TL ye değer mi, Mod 99 mu dominatör mü?
-
Dominatörlerin fiyatı 500 TL.
-
-
Bence de o fiyata 3 tane Bora alırım yıllarca kullanırım. Gerberin diğer ürünlerinde bu kadar fark yok nedense.
-
-
BB yerine Gamo Rocket i deneyebilirsin.
-
arkadaşlar bence bora ya haksızlık etmeyelim kötü bıçaklar değil kolleksiyon yapan arkadaşlar bıçaklarını saklarken kılıflarından çıkaralım hava alacak şekilde bırakalım.hele deri kılflı bıçakları kesin çıkaralım
Deri kılıfların tabaklanmasında kullanılan kimyasallar bıçak sürekli kılıfında kalırsa bıçakta paslanmaya neden olabilir, bunu engellemek için bıçak kullanılacağı zaman kılıfında taşınmalı. Bir Bora kullanıcısı olarak Boradan çok memnunum.
-
Bear Gryllsin yeni bıçağı, Gerber tarafından üretilmiş.
-
Tahribat için hollow point, yuvarlak uçlu olan FIELD TARGET ın ise daha dengeli olduğu söyleniyor. Gamonunda yuvarlak uçlu daha uygun fiyatlı pelletleri var.
-
Gamo Platinum bence fiyat performans açısından gereksiz.Pellet in hızlı olmasının nedeni 4.7 gr olması.Pellet diğer kurşun pelletlerden daha sert bir madeden yapılmış gamo rocket den sonra tahribatı tabanca için iyi olan bir pellet.(yaklaşık 8 derecelik bir havada arazide yaptığım soda şişesi kırma denemelerinde daha tüp doluyken ikisini de denedim herkes pt 85 in rocket le 10 metreden soda şişesini kıracağını soylemeişti ilk 3 atış 10 metreden sadece şişeyi düşürdü rocket 8 metreden kırdı,platinyum ise 5 metreden kırabildi) Grupman konusunda evde sadece evimde denemeler yaptım o da 6 m gibi kısa bir mesafe (grupmanlar konusunda paylaştım) sonuçlar 6 metrede gözle görülür bir değişme göstermedi.Rocket bence daha ideal gamo platinum da 125 adet var ve fiyatı 12 tl civarı rocket ise hem şarjöre daha güzel oturuyor ve tahribatı da grupmanı da fena değil.
Mustafa Serdar Beyin bana önerisi Falcon 4.5 pellet oldu onümüzdeki hafta alıp onu da deneyeceğim.Sizlerle paylaşırım.Acemi olduğumdan çok iyi analizler yapamadıysam affola zamanla daha iyi öğrenicem inşallah:) Saygılar
Teşekkürler, H&N nin 4,5 pelletlerini deneyebilirsin bence.
-
-
Bazı forumlarda Gamo Platinumun hızlı fakat grupmanının kötü olduğu yazıyor. Gamo Platinum ile ilgili tecrubelerini paylaşırsan sevinirim.
-
Yeni pellet Crosman Destroyer 4,5mm kutuda 250 adet yaklaşık 15TL.
[Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/1zp1yc2.jpg]
[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/33jobvs.jpg]
-
Gamo Extreme CO2 kulanan arkadaşlar, bu silahın etkili menzili nasıldır (4,5 ve 5,5 kalibre için), ağır pelletleri (Gamo TS22 TS10) gibi atabiliyor mu? CO2 tüp silahın üzerinde uzun süre kalabilir mi, kullanıp, bitmesede çıkarmak gerekiyor mu?
-
Gamo Extreme CO2 almayı düşünüyorum. 4,5 mu 5,5 mu karar veremedim.
Acaba 30-40 metrede 5,5 un verdiği tahribatı 4,5 kalibrede (halow point, predatör gibi pelletler kullanıp) verebilir miyiz?