45 joule den 35 joule düşürme sebebi ne acaba, şu an mevzuatta bir değişiklik yok.
adalya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben de serviste çizilme olayını yaşadım. Gönderdiğim tüfekleri artık kundaklarını söküp gönderiyorum. Dönüşte kundaksız tüfeği, normal tüfek kutusuna koyup gönderiyorlar bari kutunun içini gazete, poşet, köpük vb. ile doldurun. Servisin bu çizilme olayına daha çok dikkat etmesi lazım. 150TL lik model de olsa tüfek tüfektir ve kullanıcısı için değerlidir.
-
Striker almadan araştırma yaparken yurtdışında bu modelle ilgili çoğunlukla 6,35 kullanıldığını gördüm. 6,35 için 200m/s hıza sahip bu tüfekte bu kalibrenin çok kullanılmasına şaşırmıştım. Bizde pek de 6,35ine bakan olmaz bu tüfeğin.
-
Hayırlı olsun, Crosman Ultra Magnum 10,5 gr tavsiye ederim.
-
Huğlu, Yıldız, Armsan, Stoeger, Ata, Akkar gibi markalarda 600TLye tüfek bulmak zor. 600TL civarı Hatsanın tüfekleri mevcut.
-
Bazı markalar nitro piston kullanmasa da bazı markalarda nitro pistonu geliştiriyor. Crosman 2014te "nitro piston 2" serisi çıkardı. http://www.crosman.com/new-for-2014 http://www.crosman.com/np2 Stoeger, Gamo, Benjamin nitro piston kullanan diğer markalar.
-
Tüfeğin ağırlığında ve namlu çıkış hızınd bir değişiklik yok. Hatsan daha önce Vortex pistondaki gücün ayarlanabileceğini açıklamıştı. İsteyen 1000fps isteyen 800fps olarak kullanabilecek ve pcp pompasıyla hava eklnenip gücü ayarlanabilecekti.
-
Takılması mümkün, vortexli model bugün çıktı.
-
Belki birkaç ay değişim yapmazlar tüfek satmak için. Striker Edge kundağı almak istedim, sağolsun Polat Bey arayıp sordu ona bile bu model yeni çıktı şuan kundak vermeyiz demişler.
-
Keşke önce mod 95-99 gibi bir modelin vortexi çıksaydı. Ama mod125 meraklısı da çok. Bayilerin vitrinlerinde özellikle bu modeli görüyorum. Mod 85 sniper modeli mod 125 sniperin gölgesinde kaldı, bence Hatsan tepmesi ve ağırlığı daha az olan bu modeli de öne çıkarmalı.
-
Fiyatı 595 TL, yaylı modelle Vortex model arasında 70 TL var. Yaylıyla Vortexli arasındaki fiyat farkı yurtdışına göre daha az tutulmuş.
-
Hatsan, beklenenden önce ilk vortex modeli piyasaya çıkardı. Bakalım bu magnum modellerde yaşanan sorunlara Vortex sistemi çözüm olacak mı.
-
Belki yardımcı olur. Optik Merkezleme'nin önemi
-
Bugün iki adet sipariş verdik.
İlk tüfeğim olacak. Umarım doğru bir seçim yapmışımdırİyi seçim, fotoğrafları bekliyoruz.
-
Vortex vortex diye kıvranmaya da gerek kalmadı artık.
-
Pnömatik tabanca deyince Zoraki her bakımdan önde. Güç/isabet ve teknik servis açısından rakipsiz.
-
-
Aynı konu üzerine ben atak arms la görüşmüştüm ve yağın özel olduğunu hem metal kısımlara hemde o ringlere ve keçeye bakım yaptığını söylediler başka marka yağların özellikle silikon ve plastik aksamda zararlı olacaklarını ikaz ettiler.
ancak ısrarla yağı nerden bulacağımı sormama rağmen sadece silah bayiilerinden atak arms ın yağını alın vardır. onlarda demekten ileri gitmediler.
ben onca yere sordum o yağdan bulamadım .
ayrıca her 1000 atıştan sonra pompanın üzerindeki yağlama deliğine 1 damla damlatın yeter dediler.
ayrıca bende berettanın yağından aldım onla yağlayacağım inşallah maraz çıkartmaz
Av bayilerinde öyle bir yağ ne duydum ne de gördüm.
-
makine yağı benim de kafama yattı sanırım enjektörle pompa deliğinden de damlatılabilir
4-5 damla yeterli.
-
Temizlik amacıyla kullanılıp iyice kuruladuktan sonra "koruma" özellikli yağ sürülmeli.