Şu olsa gerek, piyasada pek bulunmuyor. http://estore.beretta.com/en-eu/oil/ol3200500009im01/
adalya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
burada bir abim bana baretta'nın yağını verdi. çok güzel bir yağ. hem iç hem dış temizlik için uygun. eğer bulabilirseniz onu kullanın derim ben. bugün tüfeklerimizin namlularını temizledik. çok güzel sonuç aldığımızı söyleyebilirim.
Sprey mi damla yağ mı.
-
WD 40 kesinlikle uygun olmaz, japon pazarı vb. yerlerde satılan ince makine yağı-dikiş mkinesi yağı olabilir.
-
Vida sabitleyici sürülmüş olabilir, saç kurutma makinesiyle vidayı ısıtıp sökmeye çalışın.
-
İyi günlerde kullanın.
-
Crosman ve HN yi de deneyin.
-
Güzel paylaşım.
-
Her kaliteli pelletle iyi grupman çıkmıyor, tüfeğin sevdiği saçmayı deneyip bulmak lazım.
-
Kullanılan saçma da etkili olabilir, her namlunun sevdiği saçma ayrı olabiliyor. Sen kargoyu bekle ondan sonra bir daha grup çalışması yap.
-
arkadaşlar tüfeğimi hatsana göndermeyi düşünüyorum bakım için. kargoyu karşılıyorlar mı ?
ya da kemalpaşa fabrikasına bi ara götürüp bırakabilirim öyle kabul ederler mi?
Kargoyu sizin ödemeniz gerekiyor.
-
Kargoların havalı tüfek kabul etmek istemediğini zaman zaman okuyoruz. Hatsanın bu uygulaması bütün sorunları çözecektir diye düşünüyorum.
-
Ayrıca yurtiçi kargo şubesi havalı-ateşli tüfek diye kargonuzu almazsa bizi arayın şubeyle görüşür sorunu hemen hallederiz dediler.
-
Dün Hatsan teknik servisiyle görüştüm. Bundan sonra tamir için gönderilecek tüfeklerin Yurtiçi Kargoyla gönderilmesi gerekiyormuş. Aras, paketlerin açılmasına izin vermediği için yolda kundağa bir zarar gelip gelmediğini kontrol edemediklerinden böyle bir karar almışlar.
-
Güzel insan, benim Bt ile beraber gelen airstripper vardı, 50 metrede tüp bağlı olarak ve aynı peleti kullanarak önce çıplak namlu beş atış, sonra airstripper ile beş atış ve son olarak da moderatör ile beş atış yaptım. Çıplak namlu ile 7-8 cm dağıttı, airstripper ile 9 cm dağıttı, moderatör ile 2,5 cm. Fotoları sana göndermek için aradım, arşivde bulamadım. Ama rakamlar bana o kadar ilginç gelmişti ki unutmuyorum.
Airstriperdeki boşluğun iyi ayarlanması gerekiyor. Bu ince ayar tutmazsa grup dağılıyor. Genelde buradaki boşluğun pelletin boyu kadar ya da pellet boyunun 1,5 katı kadar olması gerekir.
-
silah konusunda %90 karar vermiş bulunmaktayım diana 460 5.5 bu sportsmach dampa ayak ta takacam geriye dürbüm kalıyor . güçlü havalı tüfeklere uygun tepmelere dirençli dürbün ayarı bozulmayan maxsimum 75 metre mezil dürbün lazım . özellikle bu silahı kullananların görüş ve tavsileri ile hangi dürbünü almam lazım . yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar
Hawkelere bakın, Barskanın da bazı modellerde fiyatı daha uygun.
-
Aynı sorunu AT P2 de ben de yaşadım, dolum ucundaki oringleri değiştirince düzelmişti.
-
Ceketli namlulu pcpler ve Torpedo 150 Sniper modeli yeni havalı tüfekler.
-
2014 yeni modeller kataloğu çıkmış. http://www.hatsan.com.tr/assets/2014_new_product.pdf
-
Fiyat olarak daha uygun olan yatagun dampa sorunu çözecektir.
-
Brk21 arkadaşim pcp de kullaninca cin mali durbunlerde problem olmuyor kanısı var genelde bende hazirandan beri kullaniyorum bir sıkıntı yasamadim. Siz ne tür problemler yasadiniz acaba formdaki arkadaslara bilgi olması maksadiyla paylasabilirmisiniz acaba?
Benim ATP2 de kullandığım çin malı dürbün de ayar tutmuyor, her seferinde sıfırlama yapmak zorunda kalıyorum.