peki 3x9x40 iyi bi dürbün mü ?
Black_Angel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
başka bir başlıga da yazmıştım ama cvp gelmedi.bende bide buna yazıyım dedim.remington genesisteki dürbünün markası ne? 3x9x40 dio ama markasını bulamadım hicbir yerde.şimdiden teşekkürler.iyi atışlar
-
bu genesislerin dürbününün markası nedir acaba? 3x9x40 ama markasını bilmiyom.yardım ederseniz sevinirim
-
sanırım bir sonraki sayfadaydı.bende remington genesisle ilgili bi başlık acmıştım.bir kac yorum yapıldı.istiyosan oku.ben 4.5 lugun hızını 1000 fps die biliyorum.veli beyin sitesinde de öle yazıyo başka sitelerde de.1,7 km/sn hic bi yerde okumadım.o olsa olsa ateşli tüfektir.yani gercek tüfeklerdedir.ii günler
-
valla aklımdaki bütün sorulara cevap verdin
cok teşekkür ederim.iyi atışlar
-
evet.cok yardımcı oldun.peki bu genesisin fiyatında daha iyi bi tüfek var mı?webley diolar ama 17 yaşında biri için kurması zor gelir ve silah agır gelir dediler.bu konuda biraz yardım ederseniz sevinirim
-
evet.cok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.gercekten saolun
-
remington genesis.bu tüfek hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?nasıl bi tüfektir?güc,tepme,ses,saglamlık vs. şimdiden teşekkürler