bu başarıya emek veren,alın teri döken,bizi bu şekilde gururlandırmak için çok çalışan tüm ekibi can-ı gönülden tebrik ederim
Black_Angel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende gelmek,sizlerle tanışmak isterim. ancak daha önce hiç paintball oynamadım.ve akköprü(ankamall)dan paintsigne nasıl/ne ile gelebilirim bilmiyorum
-
yerçekimi kuvvetinin merkezi dünyanın -ve tüm diğer gök cisimlerinin- çekirdeğidir. Yerçekiminin en yüksek olduğu nokta çekirdektir
çekirdek derken dünyanın merkezini mi kastediyosun evren abi yoksa dünyayı mı? eger merkezinden bahsediyosan ve merkeze dogru çekim artıyorsa merkeze indigimizi varsayarsak, bize ne tarafa dogru bir çekim kuvveti uygulanır? mantıken düşündümde deniz seviyesnden merkeze inildikce 0 a yaklasmaz mı çekim kuvveti?
-
Benim bildiğim, yer çekiminin etkisi yerden yükseldikçe çoğalır
yerçekimi dünyada deniz seviyesinde maksimum.yukseklere çıkıldıkca ve topragın altlarına dogru ındıkce azalır
(yani bize fizik derslerinde böyle ögretildi) -
-
-
Hatta;
Aynı ağırlıktaki çekirdekler biri silah ile diğeri elle yere "dik" bir şekilde "maksimum" yükseklikten atılsın, ikisi de aynı anda yere düşer. Bunun nedeni limit hızdır.
Limit hız=kök içinde (ağırlık*ivme) bölü (kesit alan*sürtünme katsayısı)birini tabancayla digerini yere dik bir şekilde atarsan kesit alanları eşit olmaz gibi?(merminin yarıçapınır,yüksekligini h alırsak ve silindirik düşünürsek) tabancayla atılanın kesit alanı 2r x h olur. yere dik atılanın ise (pi) x r(kare) olur
-
Bence ayı zamanda düşmez.
Silahı sıfırladığımızda neden 2 tane sıfır noktası olur. ilk sıfır 15, 2. sıfır 60 metre gibilegolas amca (adınızı bilmiyorum özür dilerim), sizin dediginiz konu dürbün dogrultusuyla namlu dogrultusunun birbirini kesmesi olayı.arkadaşların bahsettigi konu daha farklı
bu arada abilerimizin dedigi gibi ve bizim fizik dersinde ögrendigimiz üzere(atışlar konusu) yatay atış ile serbest düşme arasında yerçekimi sabit oldugu sürece zaman farkı yoktur
-
abicim kimsenin kimseyi hafife aldıgı yok,hafife almaya gerek duyanda yok.2000 tllik silahları boswer. mod 125 vs 1. nesil webley patriot diyorum.baska da bişey demeye gerek yok.fiyat ortada güç ortada İSABET ortada İŞÇİLİK ortada
-
burdaki arkadaşlar yorum yazıyor ama yapan ve kullanan bilir....
kusura bakmayın ama burada forum yazan abilerin bir kısmının sizin yaşınız kadar bu işlerle ugraşmışlıgı vardır.söküp takan,silahları alıp deneyen,yurtiçi yurtdışı üreticilerle iletişime geçip bilgi alan,adını bile duymadıgımız insanların yaptıklarını bizlere anlatan, tanıtan insanlar,hatta hatta kendi tüfegini üretenler bile var.yani ben yaptım oldu sen millete bakma demekle bitmiyor abicim bu işler
-
Sonuçta silahta unf 1/2 diş varsa, standart moderatörlerin tamamı uyar
legolas abim sorunun cevabını vermiş zaten abi
-
hepsi birbirinden güzel gerçekten. açık havada çektiginiz nasıl birşey? markası modeli ne acaba?
-
en yakın zamanda detaylı resimler isteriz. göz zevkimiz tavana vursun bi
-
bi 10-15 yıl rahatça kullanabilecegim katlanır güzel birşey arıyorum.herhangi birinin fiyatı uygun oldugu sürece hangisi oldugu pek önemli degil. hepsi birbirinden güzel zaten. sizden alacagım bi çakının da kalitesine bakmama bile gerek yok.
ama özellikle belirtmek gerekirse isveç cakısının üstündeki ve altındaki iki model gerçekten çok hoş ve kibar
-
satış işlemleri ne zaman gerçekleşecek acaba
-
sabitlemeye calısıyım bakalım bi, silahın kundagına zarar veririm diye denemedim hiç
-
abi tüfegi bi sabitleyebilsem gerisi çok kolay ama tüfegi zaptedebilecek techizatım yok elimde
bu arada murat abi; mermi yolu ile dürbün dogrultusu 2 noktada kesişiyormuş ya,bu ilk kesişmenin 10 metre civarlarında oldugu için olabilir mi?
-
uzun zamandır bi köşede durmakta olan 3-9x44 dürbünü bu gün öylesine tüfege taktım. dürbün ayarı çok bozuktu.dürbünü geri söküp aynada optik merkezlemesini yaptım. nişan aldıgım yerin yarım karış altını vuruyor 20 metrede.sag sol ayarı tam,yukarı aşagı clickiyle 1-2 click oynadım,hiç bir fark yok gibi geldi.up yönünde mi çevirmem lazım yoksa ters yönde mi? nişan aldıgım yerin altını vuruyorken?
-
tetik toplamakla ilgili çok başlık açıldı. resimleri hatta videoları bile var,nuclex onur arkadaşımızın hazırladıgı.aratın konu başlıklarında. o video size yardımcı olacaktır.
-
abi sorun yoktu zaten,sdece biraz sertleşmiş gibiydi,ama tersine baktım hala yumusacık basit ama işe yarar bir çözüm oldu,çok sağolun saygıdeğer büyüklerim