ikisi de aklıma geldi. ama bu boyutta ve aradıgım yumusaklıkta hortum cok zor bulurum mustafa amca.ilker abi senin dedigin sekilde kurtarıyo gibi ama ne ile yapıştıracagıma karar veremedım.hani bazı kımyassallar o-ringlerin yapısını bozuyormuş ya.ondan japon tarzı yapıştırıcılar pek uygun gelmedi
Black_Angel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tüfegin o sıyah contasını soktugumde o-ring olmadıgını gördüm.işte fotosu. soldaki aldıgım,sagdaki tüfekten cıkan
[Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/100429/bq6unqz3.jpg]
-
namludan kurmalı bir tüfekte,pellet yukledıgımız yerde bir o-ring var,ve yuvası. yenı o rıng aldım.bu yuvaya bu o-ringi tutturmak ıcın ne gibi maddeler kullanabılırım? örn : uhu,japon,sıcak silikon vs?
-
yok daha işin cok başındayım.bunlar zaten rasgele cektigim fotolar.havalar ısınsın sırf gunesın batısını ve dogusunu cekmek ıcın göl kenarında kamp yapacagım. o zamana da tripod falan almış olurum
-
-
ilk foto cok hoşuma gitti,cok güzel cıkmış kayısı çiçegi. diger fotodaki çiçegin adı ne biliyormusun ?
-
sabah sabah canım sıkıldı.masanın üstünde duran gamo pro hunter 4.5 pelleti inceledim.elime aldıgım en düzgün pellet oldugunu farkettim.sizce durumu nasıl?
[Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/100419/temp/j8rsyybg.jpg]
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100419/temp/dts2j5cu.jpg]
[Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/100419/temp/bo6jjepf.jpg] -
İnşallah seninde bir 350 mağnum tüfeğin olur
hocam pcp beni aşar.ögrenci adamız,ufak tefek bir diana olsa yeter bana,mod470lerde falanda gözüm yok
-
Ben bu tüfeği kullanıyorum ve 350 mağnumum da var
abi araba örnegi verdikte sende 1.4 motorla 2.0 motoru kapıştırmışsın direk keşke bir 350 magnumda benim olsa
-
malzeme kalitesi ve isabet yönünden kaliteli. ancak güç için 5.5 buna bıraz agır kalır.mod 54 tarzı sılahlar kadar güç beklemeyin bu sılahtan.ama mercedes her zaman mercedestir,bunun gibi dianalarda
-
togay abi adamlar okumaya eriniyo,bırak tüfek uzerınde degısıklık yapmayı. su foruma girseler,yazılanları okusalar zaten dıana kalıtesı tufekler yaparlar,okumayan araştırmayan bir milletiz genel olarak
-
BENDEDE MOD 125 VAR GAYET GÜZEL Bİ SİLAH BİRDE DÜRBÜNÜN KAYMASINI ÖNLEYEBİLSEM. AV BİLE YAPILABİLİR YASAK OLMASA O KADAR GÜÇLÜ Bİ SİLAH YANİ.
50 METREDEN ÖRDEK BİLE VURULABİLİR. TECRÜBE SABİT...............benomar bey once bir forum kurallarını okuyun,sonra yasaklara uyma konusunu da belkı halledebılırız ülkece
-
mustafa amca şu drag motorunuzun fotosu varsa koyabilirmisiniz?
-
bende ugraşıp degiştirecektimde,vazgectim,degmez o tüfege. o tüfegin paslanmasını bekliyecegim
-
mustafa amca buna sıralı tüp taksak km'de ne kadar yakar? bagajda yeterince yer varda
-
derınden ahh cektınız baya dertlendırmıs bellıkı
hiç sormayın.allahtan patriotum orjinal webleyde bıraz kafam rahatlıyor.stingrayı paslanmaya bıraktım,95 sası da burdan bırıne sattım
ben haklı çıkmak istemiyorum, bahsedilen markayı tercih edenlerin hepsinin haklı çıkmasını ve mutlu olmasını gerçekten istiyorum. yukarıda yazdıklarımı okumamış veya anlamamışsınız sanırım. ben diyorumki silah başı 5TL ve 5dk vakit harcanarak bu silahlar çok daha iyi olabilir. Ama benim bildiğim 3 yıldır bunu yapmıyorlar. Benim (ve eminim bütün üyelerin) kızdığım bu zihniyet. Buna kızmak ve serzenişte bulunmak hobimiz yararınadır diye düşünüyorum. 10 söyleyip bir tarafını düzeltseler bizim yararımızadır diye düşünüyorum. Söylemeyelim mi? hatalı, yanlış, kalitesiz ürünlerini sadece yerli üretim diye övelim mi?
Sizin "iç mimar" olduğunuzu görüyorum, bu durumda malzeme-estetik-kalite eğitimi aldığınızı ve ister istemez bunu arayacağınızı düşünüyorum. Yine sizin gibi tüm hobidaşlarımızın güvenli-sağlam-kaliteli ürünler hakettiğini düşünüyorum. Yanlış düşündüğümü mü söylüyorsunuz?
beklentilerinize uygun olarak umarım her iki tercihinizde de mutlu olursunuz.
+100000
-
belki temizlediginiz için parçalar arasında boşluk falan olabılır.metal paslandıktan sonra da o pas bazı parcalar arasında bir kalınlık saglar.siz temizlerken aradakı o(eskıden metal=şimdi pas) kalınlıgı da kaldırmış olabılırsınız.tabi bu tamamen tahmin.size başarılar
-
yenıyım ama htsandan yanayım
bende yeniydim,hatsandan yanaydım,ama ahhh işte ahh
-
yeni kullanıcı arkadaşlara; 2 tüfegim var birisi orjinal webley,digeri hatsan. arkadaşlar sakın hatsan pistonlu almayın,paranızı çöpe atmayın. o paraya bir kucak kereste alın,yakıp ısınırsınız. bu laflarımı çok ciddi diyorum.güç,ama sadece güç arayan biri iseniz hatsan pistonlu sıze göre olabılır ama güç dışında hiçbirşey beklemeyin.sizi bu hobiden sogutabılır,yada benim gibi bir kenara koyup diana parası biriktirirsiniz. sonuçta inatta bir murattır, inşallah muradıma ercem,inat ettim o tüfege de dokunmucam,kanepenin arkasında paslanacak. hatsan konusunda (mod125,95 sas,stingray) tecrübeleri olan bir insan olarak ben yandım sizde yanmayın.nolur yalvarıyorum size şu forumlarda yazılanlara biraz itibar edin.iyi akşamlar
-
ama en guzeli merdivenleri tek tek çıkmak....
dikkat edinde merdiven altınızda kırılmasın.
at44 tüplerinin içler acısı halini gördügünüz halde hala hatsan savunuculugu yapmayın,araştırın az. küflü paslı tüpe 200 bar bastırıyolarlar. 200BAR ne demek biliyormusunuz? ailenizle beraber ölümünüze sebep olabılecek bir güç,ama tüpün içi çukur çukur çıkıyor,nie ? adam gibi yapıp içine 2 kat paslanmayı, küfü önlemek için boya tarzı birşey atamıyorlar mı?bir namlu,dürbün kızagı nasıl amuk yapılabılır soruyorum size.göz de mi yok bunu yapanda? insan yaptıgını kutulamada bir eline alırda satıcıya öyle yollar.şimdi bu tüfekle ben attıgımı vuramıcam,ama ömür boyu garanti olcak öyle mi?
benzın dök yak daha iyi vuramadıktan sonraayrıca hatsan torpedo155 400-500 lıra,gamo da 400-500 lıra. bana ucuz ucuz diye savunmayın. arada bın kat işçilik kalitesi var. neresi ucuz hatsanın ?