çok sağolun yaptığınız yorumlar için silaha henuz alışma evresindeyim birde dürbününü sıfırladım dün kendi çabamla evde atabildim henüz evin içinde en fazla 15 metreden atabiliyorum en son dürbünü sıfırladım ve 3 atış yaptım 15 metreden 50 KURUŞ büyüklüğünde atış yaptım daha bol bol pratik yapmam lazım galiba
silahın hayırlı olsn arkadaşım, ama keşke benim gibi acele etmeyip forumu biraz okusaydın (dizel etkisi konulu yazıda hatsan silahlardan bahsedilmiş).... Bu forum çok iyi ve üyeleri de gayet düzeyli ve bu forumda olmaktan mutluyum ancak diğer birkaç foruma da bilgi edinmek amaçlı göz atarsan HATSAN tüfeklerin zaman içinde çıkaracağı sorunları göreceksin... Ayrıca sana birşey tavsiye edeceğim atışlarını dürbünsüz yap bence havalı silahla dürbünsüz atış yapmak daha zevkli ve daha eğlenceli denemeni tavsiye edirim. Ayrıca lütfen kendine kuş, tavşan, kedi vb canlı hayvanları hedef seçme çünkü bu silahlar bu hayvanları aniden öldürmüyor... Hayvancıklar can çekişiyorlar. Atışlarını spor amaçlı yapman dileğimle tüfeğin tekrar hayırlı olsun...