daha çok koleksiyon amaçlı üretim
herşeyi geçtimde o şarjör ne orda simsiyah, güzel bi tema yakalamışsın o renkte oraya yakışacak şarjör üretmek çokmu zor ey daystate
BulletZ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bugüne dair birkaç bişey
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Furkan güzel atışlar , kamerayı dik koyarakmı çektin yatay kısım çok dar dikey kısım uzun olmuş
Birde convertermı kullandın çözünürlük ondanmı düştü yoksa normalimi bu -
bende yarın ögle saatlerinde gelirim
-
pompa veya scubayla doldurulur dolum sıkıntı olmaz
ben 6.35 tüfegim için pelleti kendim yapmayı düşünüyorum, 5.5mm pellet yapmak küçüklügünden dolayı sıkıntılı, 6.35 biraz daha iyi ama 9mm pellet yapımı çok daha rahat olur
pelleti bulunur diye düşünüyorum ama pellet bulsanız bile benim önerim biraz ugraşmayı seviyosanız güzel bir kalıp hazırlayıp pelleti kendiniz yapıp atmanız, 9mm pellet döküm için çok uygun ve kendi yaptıgınız pelleti atmanın tadı çok başka olur
6.35 in dokundugu yere etkisi çok iyi , alacagınız tüfek 9mm degdigi yere neler yapabilecegini düşünmek bile başka bir zevk
ben tüfekte gücü pek sevmezdim ama 5.5tan sonra birde 6.35 tüfek alıp o tahribatı gördükten sonra diyebilecegim tek şey umarım 9mm tüfeginize kısa sürede kavuşur vurdugunuz yerdeki o tahribatı görürsünüz -
Güzel kareler teşekkürler
-
Ben bukadarını beklemiyodum güzel paylaşım
-
Erdem Abi, Furkan fotograflar şahane teşekkürler, foruma renk gelmiş. Güzel buluşma oldu
-
Linkteki tüfek 12fpe güç sınırlı bir tüfek, sizin tüfeginiz muhtemelen 30fpe üstü güç üretiyodur sesi normal
bendeki at44ün gücü 28fpe, sesi moderatörsüz çok fazla çıkıyo ama moderatör takılıyken ses diye bişey yok -
Normaldir, kaliteli moderatör takarak sesini azaltabilirsiniz
-
Ben geliyorum
-
Atışları ayaktamı oturarak desteklimi yaptınız ? Dürbünü kaç zoomda kullandınız?
-
Güzel bir gün geçirmişsiniz güzel fotograflar keyfiniz daim olsun
-
1kutu gamo 15lira çok fazla
-
Edgun artık matadorun sadece R3 modelini üretiyor. R3ün diğer modelden farkı namlusu
Edgun Matador Standart R3 5.5mm fiyatı 1700-1800 eurolarda geziniyorTürkiyede matador sahibi olmak isteyen çok kişi var tamam
Ama bu tüfegin yurtdışında satış fiyatı 4000-4300lira civarında, hadi getiren kişide denemek için birkaç tane aldı ve %10-15kar koydu 4800liraya satıyor diyelim, Türkiyeye gelen bundan ucuz tüfeklerde bundan fazla kar var ama hadi satıcımız getirdi ve 4800liraya satıyor
Asıl soru matador Türkiyeye geldiginde kaç kişi bu bütçeyi ayırıp 4800lirayı basıp Matadoru alabilecek ?
Birkaç tane hemen kesin satılır, alacak kişileride az çok kestirebiliyorum ama ondan sonra ?
Ben matador Türkiyeye gelse,bukadar matadora susamış durumdayken bile peynir ekmek gibi satılacagını, alacak kişilerin belli bir sayıyı geçecegini düşünmüyorum
Ve gelse dışardaki satış rakamına yakın bir rakam olan 4800lira gibi düşük bir fiyata satılması zor diğer ithal tüfeklere bakıyoruz %10-15ler böyle bir iş için komik bir yüzde gibi -
Düzeltmeliler derken?
Mehmet amca yıllardır tek başına çalışıyor.kimseyi almaz yanına bir ara benim bir arkadaş başladı yanında havalıdan da anlıyordu ama sonradan yollar ayrıldı.Yani ne ar-ge var ne tasarım var ne pazarlama var anlatabildim sanırım...
Bu kafayla zor.
Beni alsa karşısına biraz dinlese çok işler çıkacak ama tık yok maalesef.Neyse siz biraz daha sabredin.Yerli mali çok kalite bir tesis ile çok kalite pelletler geliyor.Müjde mi isterim
Hemde yurt dışında jsb nasıl yapılıyorsa ayni şekilde...Togay abi çok güzel haber !!!
-
Korunak yapımı için ikinci gönderi : 100Lira
Yaz aylarında güzel havada kış aylarında yağmurda karda üstü kapalı güzel bir alanda rahat rahat bu hobiye gönül,emek verenlerle birlikte atış + mangal + muhabbet keyfi : Paha biçilemezHadi A-Takımı çok güzel bir alana kavuşmamıza az kaldı, konu satılık ilanlarının arasında kaybolup gitmesin
Serdar abi ve Mehmet abi işin heranıyla ugrastınız ugrasıyorsunuz emeginiz çok büyük hakkınızı helal edin
-
Tebrikler, güzel atışlar.AT44 lerden gerçekten bir kısmı oldukça isabetli oluyor, şans diyebiliriz heralde. Bizim burda BulletZ nikli arkadaşımızın ki de çok isabetli.
Erdinç abi teşekkür ederim
Atışlar güzel gerçekten at44 şans işi, iyisi denk geldiginde sahip olmak gerek
-
Alan çok güzel oluyor, yaz aylarında güzel havada güzel bir atış alanında sabahtan akşama kadar atış mangal muhabbet keyfi çok güzel olacak
Tamamlamak için tekrar bir miktar toplayabiliriz
-
olayısıyla tam anlamadım ama Nigel abinin o kadar kelam arasında şunlarıda söylediğini tahmin ediyorum;
1-Çirkin gövde bloğu değişecek.Düz bir blok diktörtgen formda olabilir sağında solunda gereksiz kanallar olmayacak üst kenarlarda ince hafif bir pah olabilir ama şart değil.
2-Gövde bloğu yanında yer alan ve tüfeğin ciddiyetini +estetiğini yerlebir eden logo-amblem plakaları bir daha kullanılmamak üzere devreden çıkarılacak yerine kaliteli serigrafi baskı şahane iş görür.(Kendisini kanıtlamış tüm markalarda olduğu gibi)
3-Kesinlikle namlu ceketi olmazsa olmazı bu tüfeğin.Namlu ceketsiz sokağa bile çıkarılmamalı.
4-Namlu tutucu olmasada olur olacaksa namlu ucunda olmalı.
5-Kundak yanak pedleri tüfekle daha uyumlu bir forma sokulabilir.
6-Tetik o sarı tetik yokmu onu bir daha görmek istemiyorum.
7-Bolt kolu daha dolgun uzun ve topuzu daha büyük olmalı mümkünse siyah meneviş seçeneğide bulunmalı. hface.gif
Ah...şu Hatsan da mühendis olarak çalışmak isterdim.Öyle
Nigel abi bahsettiklerinizin hiçbiriyle ilgili şikayette bulunmadı. Gövde bloğunun değişmesi gerektigine bende katılıyorum
Onun dışında Nigel abinin sizin bahsettiklerinizle ilgili videoda söyledigi bikaç şeyi aktarıyım-Kundak ve yanak pedlerine bayıldı. Ayarlı olması atış açısından çok önemli ve kendinize göre milimetrik ayarlayabilirsiniz dedi. kundagın ergonomisini ve balansını begendi
-Tetiği begendi, rengiyle ilgili yorum yapmadı . tetiğin 1.kısmındaki boşlugun güzel oldugunu ve 2.kısımda uygulamak gereken basıncın uygun oldugunu, istenirse tetigin ayarlanabildiginden bahsetti
-Bolt kolunun görevini saglam yaptıgından bahsetti
-Tüfege moderatör takılabildiginden ama moderatör gerektirecek yüksek bir sesinin olmadıgından bahsetti. Ama av için daha sessiz bir tüfek isteyenlerin boyu 107cm olan bu tüfege moderatör taktıklarında tüfegin uzun görüntüsünün pek hoş olmayacagını söyledi. Buradan dolaylı şekilde namlu ceketi yapılsa güzel olura ulaşabiliriz.
-Kundağı çok begendi sadece ön kısımdaki gribin yeteince önde olmadıgını, kundaga konmamış olsada olabilecegini söylediAklımda kalanlar bunlar.
Yurdumuzun bir tüfeginin dışarıda begenilmesi çok güzel ve sevindirici ama ben güç degil isabet arıyorum bt65in atış egrisi ve neler yapabilecegi az çok ortada ,cebime 1000lira koyup hadi tüfek alıyım dedigimde tercih edecegim tüfek olmaz bt65 buda işin diger bir kısmı -
Anlatmakla bitiremedi , iyi seyirler
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.