Aklımda böyle bir uç var abi ama eley wasp kalıbında olacak şekilde yapmak istiyorum
Benim tüfek wasp kalıbını çok seviyo ama mesafe biraz artınca düşme aşırı artıyor
bunun için waspla çapları aynı ama boyu waspın orjinalinden 3te1i kadar kısa bir pellet düşünüyorum 19-20grain civarında olur bu durumda
Kendi pelletini yapmak için wasp şekil olarak çok ideal
[Resim Engellendi: http://airgundevelopment.com/images/mold/DSC01059.JPG] [Resim Engellendi: http://3.bp.blogspot.com/_fGahJKx8iMo/TEBWxA_c8ZI/AAAAAAAAALY/ytNWqXRt1DM/s1600/Wasp_Magnum.jpg]
BulletZ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Furkan princ ile aliminyum un mukavemetlerini bir daha kiyasla istersen !!
Benim dedigim gibi anahtarla uç yaptırıp onunla alüminyum kalıp delinebilirmi yani Serdar abi ?
-
edgun tüfeklermi?
matador amerikada 1650 dolar civarı -
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7174/6730796115_2af54e0a74_b.jpg]
İsim kabulü A Takımı yönündeyse bu logo çok güzel olmuş Serdar Abi
Üzerinde biraz oynamayla çok daha güzelleşirA Takımından başka isim önerisi pek gelmedi,
İsimin sonunda grup yada takım kelimeleri olmadan sadece çoğul ekiylede güzel şeyler yakalanabilir diye düşünüyorum" Keskin Gözler "
Havalı Silah Atıcıları
-
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7174/6730796115_2af54e0a74_b.jpg]
İsim kabulü A Takımı yönündeyse bu logo çok güzel olmuş Serdar Abi
Üzerinde biraz oynamayla çok daha güzelleşirA Takımından başka isim önerisi pek gelmedi,
İsimin sonunda grup yada takım kelimeleri olmadan sadece çoğul ekiylede güzel şeyler yakalanabilir diye düşünüyorum" Keskin Gözler "
Havalı Silah Atıcıları
-
jsb veya aa pelletler kullanarak , yatarak yada tüfegin çok oynamayacagı şekilde destekli atışlar yaptıgınızda sonuçlar daha iyi olacaktır
birde kullandıgınız dürbün ne bilmiyorum ama optima 3-9 diyelim
sıfırlamayı 9x zoomda yapmayı denemeyin, 6x - 7x zoomda sıfırlayın daha rahat edersiniz -
ozaman hem pürüzsüz hemde kolay bir kalıp için , sac yada alüminyum plakayla pelletin kalıbı alınıp o plaka alçı yada çimentoya gömülüpte kullanılabilir
ama yinede alüminyum kalıbı delmek kesin çözüm gibi görünüyor
-
Bende ilk agaç düşünmüştüm ama kurtarmaz gibi =)
Alçı işi kafama yattı , kalıp çıkarmasıda kolay , dayanıklı olursa tamamdır
PCP yapma istegi bendede var ama ilerleyen yıllarda yeterli donanıma sahip oldugumda anca
Ama yapabilecegimi gözüm kestigi anda bi dakika durmam =) -
Degişik kalıplar kullanmayı bende düşündüm , üzerinde oynaması kolay olacak ama erimiş kurşunada dayanacak bir kalıp bulabilsek gerçekten çok güzel işler çıkar
Alçı deforme olmazsa çok mantıklı =)
-
Bende aynen 2kez delmeyi düşündüm
Dogru şekilde delmek biraz ugraştırır ama yapılabilirse güzel olur, çünkü at44e eteksiz pellet yaramıyorPelletleri yapmaya başlamadan önce kalıbı biraz ısıtmanızı öneririm pelletler çok daha düzgün çıkar
-
Furkan cevap için sagol , anahtar işi milimetrik olacaktı ama o yatar ozaman geriye bir yöntemim daha kalıyo
kalıbı önce 5.5mmden ince bir matrapla delip pelletin baş kısmını oluşturmak , sonrada 5.5 yada 5.51 bir uçla etek olacak kısmı genişletmek100 lira kalıp yaptırıp ugrasmaya degmez dedigin gibi, bi alüminyum kalıp alıp ugramaya baslayım bakalım. kalıba kaç lira isterler acaba
-
Pelletlere etek kısmı yapmayı düşünüyomusunuz peki ?
Ben ince mehmet kalıbında ama boyu daha kısa bir pellet yapmayı düşünüyorum
Bunun için, kalıbı delmek için şöyle birşey düşündüm
Anahtarcıya gidip pelletin boyutlarında milimetrik bir anahtar yaptırmak , matkaba onu takıp alüminyum kalıbı onla delmek
Ama tek endişem bu şekilde kalıbı delebilirmiyim ?
-
Çok güzel olmuş zamanla deneyerek çok güzel pellet çıkarılabilir
Bende kafama koydum ,geçen bir tornacıya gittim 100lira istedi kalıbı yapmaya, bende kendim kolları sıvamak üzereyim
Alüminyum blogu nerden temin ettiniz, birde delikleri ne kullanarak açtınız ?
-
Bulent abi ve Evren Allah askina is cikarmayin. Bence teml harika olmus. Dort dortluk yani. Biran once beton atilsaydi da rahatlasaydik:) bittiginde iyi bir acilis toreni yapmk lazim. Bence koc alip kanini akitalim. Sonra da guzel bir cevirelim. Kafasini da asariz girise. Angaranin goclari oluruz
Angaranin goclari, güzel
-
Bence çok kullanışlı bir proje çünkü ucuza yay antremanı yapabilirsiniz. Çünkü yayı oksuz germek tehlikeli sürekli oklarınızı hedefe atıp deforme edecekseniz. Böyle kullanmak daha iyi. Havalı tüfek tarafından değilde ok tarafından bakarsak avantajlı.
Aynen
Videoda da aletin ucuz bir şekilde yay antremanı için yapılmış oldugundan bahsediyor, bu açıdan gayet güzel -
Bülent bey ,ben Erdem abinin alanın sular karlar altında kalmış olmasını söylemesi üzerine böyle bişey söyledim ama sizin bundan alınacagınızı bilsem dikkat eder yazmazdım
ki cumartesi günü alan hakkında düşüncelerinizi paylaşırken, alan hakkında yeni fikirler sunarken sizi zevkle dinledim ,saygılar -
Bir aplikasyon daha yapıp biraz daha kazarız
-
Ben perşembe sabahına kadar Isparta da avda olacağım, maalesef Ankarada yokum. Alınacak kararlara saygı duyarım, 50 metre ile sınırlı kalmak gerçekten sıkıcı olmaya başlamıştı. Hadi hayırlısı bakalım.İyi avlar Erdinç abi
-
Haber çok güzel , bende gelmek isterim Erdem abi eğer çok kalabalık olmazsa
-
Bu buluşmamızdan fotograflar yokmu Mehmet abi